PDA

View Full Version : Bubanjar - Kanadjanin

Akyboy`
16-11-2004, 09:13 PM
Ok ovako
Ja ovde u kanadi sviram u par razlicitih bendova i kombinacija
E u jednom od bendova imamo jedno kanadjanina koji svira bubnjeve

Problem je u tome sto se ne snalazi bas dobro sa ovim nasim ritmovima pa cak ni recimo rumbom. (pogotovo novijim varijacijama)

Razmisljali smo nesto i pade nam napamet da bi najbolje bilo da on vidi ustvari kako se tih par ritmova svira.

Dali na netu postoje neki snimci uzivo bendova gde se vidi bubnjar?
Ili ako ima ovde bubnjara ako su raspolozeni da malo pojasne ili se snime ?

Hvala

statusband
17-11-2004, 05:58 AM
Imas mnogo video skola za bubnjare kod nas,tj. gotovo svaki veliki bubnjar ima svoju video skolu,Kepa,Misko iz KG-a,Ceda-Majmun itd...
Ja ne znam gde to moze da se nadje,ali mislim da skoro svaki nas bubnjar u zemlji i inostranstvu ima po neku video kasetu,a znam po prici kolega bubnjara da taj Misko iz Kragujevca ima najbolju video skolu na nasem trzistu.Imam drugara ovde,pa kad se vrati iz Juge,pitacu ga da ti presnimi tu Video skolu od Miska.Tu ima sta da vidi i najveci amater i najveci pro.

Akyboy`
17-11-2004, 06:02 AM
JOoooooooooooooj hvala majstore!!!!!

statusband
17-11-2004, 06:02 AM
Mozemo i da mu pustimo sa klavijature,pa da usporimo da cuje svaki udarac,mada mislim da ces tesko nauciti Kanadjanina da ti svira orjentalne ritmove.Pitaj nekog od nasih da mu pokaze,a imas i onog Mikija Vasiljevica u Torontu,najbolji nas bubnjar koji zivi u Kanadi.

Akyboy`
17-11-2004, 06:07 AM
Ok videcemo nesto za to ... poslao sam ti email za komp
javi mi se

cujemo se