PDA

View Full Version : Cubase SX

Shadow
11-11-2004, 02:17 PM
znali mozda neko gdje ogu nac dobar Cubase tutorial za totalne pocetnike. Do sad sam radio sam u FL Studiu i ranije u fruityLoopsu tako da se uopce ne snalazim s programima tipa reason, cubase...

imam doma demo (u potrazi sam za ful verzijom) i stvarno nista ne kuzim, ne znam uopce na kojem principu program radi :oops: . Tako da mi stvarno treba dobar tutorial :lol:

P4tULjAk^GTR
30-04-2005, 02:21 PM
Naleteo sam pre neki dan u knjizhari na knjigu "Cubase SX za pocetnike" :)

idekius
30-04-2005, 03:37 PM
znali mozda neko gdje ogu nac dobar Cubase tutorial za totalne pocetnike. Do sad sam radio sam u FL Studiu i ranije u fruityLoopsu tako da se uopce ne snalazim s programima tipa reason, cubase...

imam doma demo (u potrazi sam za ful verzijom) i stvarno nista ne kuzim, ne znam uopce na kojem principu program radi :oops: . Tako da mi stvarno treba dobar tutorial :lol:

www.studioton.co.yu Mozes da narucis knjigu koja je stvarno odlicna. Ja je imam i citam je po nekad pre spavanja i kada sam u wc-u... salim se... u knjizi imas lepo obradjene funcije programa i sigurno ces dosta nauciti iz nje. Sve lepo pise... Samo, ne ocekuj da ces iz te jedne knjige nauciti "tajne" produkcije, masteringa... sam program sigurno hoces...

milosjeftic
30-04-2005, 06:58 PM
Naleteo sam pre neki dan u knjizhari na knjigu "Cubase SX za pocetnike" :)

U kojoj knjizari ? Ko je izdavac ? Ko je autor ?

Shady
15-05-2005, 04:36 AM
Idekius
i ja ?itam u wc-u, ali ja se ne ?alim... :mrgreen:
Po?to mi je svaki sekund dana zauzet, uglavnom tada stignem da pro?itam stranu dvije.

(a i najbolje tako u?im, hehe) :rotfl:

xtrasonic
16-05-2005, 09:45 PM

?ekiraj pm

i jo? jednom...

...nema(ima) na ?emu :D :D :D --?alim se...

pozdrav,xtrasonic