View Full Version : SRETAN 3. "RODENDAN" SHOTU!!!
ANITA
04-11-2004, 09:19 PM
:D
Cestitam Shotu na izlasku novog albuma od nj. benda Elemental! :D :D Materijal je izvrstan, od glazbe, tekstova, produkcije do graficke obrade. SVE za 5!
Danas slucajno secem robnom kucom i slusa se slusa Elemental tamo... zaposleni tamo nesko piskaraju dok tijela im ponesena "elementalnim" ritmovima secu lijevo, desno. Veselo za vidjeti da su uzivali u glazbi naseg prijatelja/poznanika... Shota, ciji cd mogu kupiti u ducanu za 85 kn!
Ja ovim putem zelim cestitati i zazeljeti veeeeliki uspijeh bendu, albumu... u onom smislu u kojem oni sami definiraju uspijeh (neka se takav ostvari!!). Neka bude inspiracije al' neka bude i novaca ovaj put.... Unovcena inspiracija veseli covjeka najvise...
SandRob
04-11-2004, 09:55 PM
sjecan se kad san na radijo dobi prvu plocu od elementala. prvo sto san pomisli bilo je 'uf, opet taj dosadni beskrvni purgerski hip-hop, pun mi ga je %'. onda san nakon desetak dana dvoumjenja - dali da ga bacin u smece, ipak odluci izvadit ga iz celofana, barem da iskoristin kutiju.
ipak, vrag mi ni da mira i stavi san plocu u plejer.
krenu je zarazno dobar groove: 'kad ritam povede', 'teorija i praksa', 'jednog dana', 'od malih nogu'... ta 'rima, ritam, muzika' me zarazila.
odma san zabi glavu u kantu od smeca da iskopan zguzvanu omotnicu, na kojon sam (nakon sto san je ocisti od kecapa) nasa shotov broj.
odma san ga nazva da mu cestitan na odlicnon ploci i od tad ga ne pustan na miru. :roll:
dr.Ru
04-11-2004, 11:31 PM
I sa moje strane puno uspeha novom albumu.... da prodre i preko istocne granice.
Shot, matori..... sve najbolje
Arthur
04-11-2004, 11:46 PM
jel elemental imao neku saradnju sa Marcellom?
Pedja
05-11-2004, 12:27 AM
Sve cestitke i od mene i veliki tiraz zelim, a sa nestrpljenjem cekam da album stigne i u ove krajeve pa da ga malo zavrtimo :wink:
Cestitke i od mene! Da zaradite puno para, novaca i kesha.. :))))
I nemo bre da prodre na istok, bolje na zapad. Posle nasi da kradu i od vas. :))))
X-Dreamer
05-11-2004, 01:12 AM
Obecavam casnom PIONIRSKOM da ga necu podmuklo i hinjski skinuti sa neta,nego cu ga lijepo i uredno kupiti sa visa karticom na nekom od nasih internet shopova.
Chestitke i od mene!
Hvala ljudi!!!
:D :D :D :D :D
ne znam sto da kazem sad... :oops:
nista malo se stidi, cestitke :wink:
STUDIOTON
05-11-2004, 10:56 AM
Shot , Puno uspeha .. :D
Da, gostovali smo mu na albumu. Stvar se zove "Bekstvo"... ja sam radio beat i Remi i ja smo vokalno gostovali.
Inace, nadam se da cemo sloziti nekakav deal s izdavackom kucom Bassivity iz BGa pa imat distribuciju cd-a i po SiCG!
Starter*
05-11-2004, 11:29 AM
Super stvari...cestitke... :D
ANITA
05-11-2004, 04:46 PM
Obecavam casnom PIONIRSKOM da ga necu podmuklo i hinjski skinuti sa neta,nego cu ga lijepo i uredno kupiti sa visa karticom na nekom od nasih internet shopova.
:D I ja takoder. :D
I doista... ponekad mi se cini da premalo razmisljamo o tome kako kupnjom cd.a podrzavamo glazbenike koje volimo da izdaju jos koji album i odrze se i dalje. Ustvari, ako bi razmisljali onako u smislu da ne radimo drugima sto ne bi htijeli da bude napravljeno nama... onda bi kupili svaki cd koji smatramo vrijednim i time podrzali glazbu koju volimo i cijenimo.
diviner
05-11-2004, 09:40 PM
Hvala ljudi!!!
:D :D :D :D :D
ne znam sto da kazem sad... :oops:
Nista drugar! Mnogo toga pametnog si vec rekao! Samo nastavi dalje ;)! Sve najbolje!
Arthur
05-11-2004, 09:56 PM
Da, gostovali smo mu na albumu. Stvar se zove "Bekstvo"... ja sam radio beat i Remi i ja smo vokalno gostovali.
Inace, nadam se da cemo sloziti nekakav deal s izdavackom kucom Bassivity iz BGa pa imat distribuciju cd-a i po SiCG!
ta je stvar ovde tako prosla da sam ja prvi bio ubedjen da je Marcello iz hrvatske... sto sam mu i rekao kad sam ga upoznao :)
Inace pesmica je skroz super, mada ja pamtim samo neku cicu pored marcella, a ona je vise nego skroz super :twisted:
...mada ja pamtim samo neku cicu pored marcella, a ona je vise nego skroz super :twisted:
To je Remi... kolegica iz Elementala
:)
Arthur
08-11-2004, 12:10 AM
e pa drago mi je.
Pozdravi je 8)
nESbo
08-11-2004, 08:47 AM
"Bjezi djete, bjezi kud te noge nose..."
Bravo matori!!! POZ!!!
:beer:
Mandragora58
08-11-2004, 10:14 PM
PUUUUUNO SRECE SHOT, OD SVEG SRCA!!!
Volio bih kupiti taj CD pa te molim da mi kazes gdje i kako? :beer:
Sve najlepse i od mene...voleo bih da mogu da ga kupim ovde negde pa da te ne hvalim na prazno :lol: Ma,salim se,verujem da je vrh :wink: :roll: Vidim umesao si prste i kod Eda?
ANITA
10-11-2004, 10:20 PM
Cd je stvarno izvrstan sa svih aspekata!! :D Stvarno ga vrijedi kupiti. Ja sam kupila i promoviram ga svuda naokolo pa kad se ljudi zapale kazem im gdje ga mogu kupiti. Shotov cd ne przim. :da:
Mislim... ja stvarno ne slusam takvu vrstu glazbe.... ali ova vrsta glazbe je ustvari nesto sto je jednostavno "catchy".. svidljivo... ude u uho i ne mozes izbaciti nikako, nikako. Budis se s tim... i onda moras ujutro odmah ga pustiti ponovo.
Umjesto john-a williamsa.. - shota! Pa za promjenu... bilo je i vrijeme!! :)
Evo ja da se javim. OCU KUPIM CEDEJ BRE! :D A ako nema di, onda okacite neki najjaci mp3 cisto da makar malo uzivamo...
zzzzzzzzzz!
Ono sto znam je da na internetu ima ducan www.cdshop.hr di se album moze kupiti. Mozda ima i drugdje, al ja to ne znam.
Probat cemo napravit suradnju s Bassivity Records iz BGa pa da oni preuzmu distribuciju za SiCG. Vidjet cemo!
MP3-e ne dam!!!! Ugovor nam je tu s izdavacem jasno definiran tako da ne smijem.
ANITA
11-11-2004, 09:35 PM
Evo, direktan link....
http://www.brukart.com/cdinfo.php?kataloski_broj=14551
E juce sam te video na Big Brother show-u, nisam znao da si toliko visok :lol:
idekius
27-12-2004, 12:31 PM
Ma pojavice se to na MP3 kompilkacijama po ceni praznog diska :twisted:
Shot, ne zameri, salim se... :wink:
Tiki the Boyler
28-12-2004, 02:42 PM
E juce sam te video na Big Brother show-u, nisam znao da si toliko visok :lol:
Sad je jasno sto nemas vremena ni za sta! :lol:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.