PDA

View Full Version : SRETAN 3. "RODENDAN" SHOTU!!!

ANITA
04-11-2004, 09:19 PM
:D
Cestitam Shotu na izlasku novog albuma od nj. benda Elemental! :D :D Materijal je izvrstan, od glazbe, tekstova, produkcije do graficke obrade. SVE za 5!

Danas slucajno secem robnom kucom i slusa se slusa Elemental tamo... zaposleni tamo nesko piskaraju dok tijela im ponesena "elementalnim" ritmovima secu lijevo, desno. Veselo za vidjeti da su uzivali u glazbi naseg prijatelja/poznanika... Shota, ciji cd mogu kupiti u ducanu za 85 kn!

Ja ovim putem zelim cestitati i zazeljeti veeeeliki uspijeh bendu, albumu... u onom smislu u kojem oni sami definiraju uspijeh (neka se takav ostvari!!). Neka bude inspiracije al' neka bude i novaca ovaj put.... Unovcena inspiracija veseli covjeka najvise...

puRe
04-11-2004, 09:36 PM
Svaka cast!!! :D

SandRob
04-11-2004, 09:55 PM
sjecan se kad san na radijo dobi prvu plocu od elementala. prvo sto san pomisli bilo je 'uf, opet taj dosadni beskrvni purgerski hip-hop, pun mi ga je %'. onda san nakon desetak dana dvoumjenja - dali da ga bacin u smece, ipak odluci izvadit ga iz celofana, barem da iskoristin kutiju.
ipak, vrag mi ni da mira i stavi san plocu u plejer.
krenu je zarazno dobar groove: 'kad ritam povede', 'teorija i praksa', 'jednog dana', 'od malih nogu'... ta 'rima, ritam, muzika' me zarazila.
odma san zabi glavu u kantu od smeca da iskopan zguzvanu omotnicu, na kojon sam (nakon sto san je ocisti od kecapa) nasa shotov broj.
odma san ga nazva da mu cestitan na odlicnon ploci i od tad ga ne pustan na miru. :roll:

dr.Ru
04-11-2004, 11:31 PM
I sa moje strane puno uspeha novom albumu.... da prodre i preko istocne granice.
Shot, matori..... sve najbolje

Arthur
04-11-2004, 11:46 PM
jel elemental imao neku saradnju sa Marcellom?

Pedja
05-11-2004, 12:27 AM
Sve cestitke i od mene i veliki tiraz zelim, a sa nestrpljenjem cekam da album stigne i u ove krajeve pa da ga malo zavrtimo :wink:

kVu
05-11-2004, 12:51 AM
Cestitke i od mene! Da zaradite puno para, novaca i kesha.. :))))

I nemo bre da prodre na istok, bolje na zapad. Posle nasi da kradu i od vas. :))))

X-Dreamer
05-11-2004, 01:12 AM
Obecavam casnom PIONIRSKOM da ga necu podmuklo i hinjski skinuti sa neta,nego cu ga lijepo i uredno kupiti sa visa karticom na nekom od nasih internet shopova.

Chestitke i od mene!

Shot
05-11-2004, 10:47 AM
Hvala ljudi!!!
:D :D :D :D :D

ne znam sto da kazem sad... :oops:

Eon
05-11-2004, 10:54 AM
nista malo se stidi, cestitke :wink:

STUDIOTON
05-11-2004, 10:56 AM
Shot , Puno uspeha .. :D

Shot
05-11-2004, 11:06 AM

Da, gostovali smo mu na albumu. Stvar se zove "Bekstvo"... ja sam radio beat i Remi i ja smo vokalno gostovali.

Inace, nadam se da cemo sloziti nekakav deal s izdavackom kucom Bassivity iz BGa pa imat distribuciju cd-a i po SiCG!

Starter*
05-11-2004, 11:29 AM
Super stvari...cestitke... :D

ANITA
05-11-2004, 04:46 PM
Obecavam casnom PIONIRSKOM da ga necu podmuklo i hinjski skinuti sa neta,nego cu ga lijepo i uredno kupiti sa visa karticom na nekom od nasih internet shopova.

:D I ja takoder. :D

I doista... ponekad mi se cini da premalo razmisljamo o tome kako kupnjom cd.a podrzavamo glazbenike koje volimo da izdaju jos koji album i odrze se i dalje. Ustvari, ako bi razmisljali onako u smislu da ne radimo drugima sto ne bi htijeli da bude napravljeno nama... onda bi kupili svaki cd koji smatramo vrijednim i time podrzali glazbu koju volimo i cijenimo.

diviner
05-11-2004, 09:40 PM
Hvala ljudi!!!
:D :D :D :D :D

ne znam sto da kazem sad... :oops:

Nista drugar! Mnogo toga pametnog si vec rekao! Samo nastavi dalje ;)! Sve najbolje!

Arthur
05-11-2004, 09:56 PM
Da, gostovali smo mu na albumu. Stvar se zove "Bekstvo"... ja sam radio beat i Remi i ja smo vokalno gostovali.

Inace, nadam se da cemo sloziti nekakav deal s izdavackom kucom Bassivity iz BGa pa imat distribuciju cd-a i po SiCG!

ta je stvar ovde tako prosla da sam ja prvi bio ubedjen da je Marcello iz hrvatske... sto sam mu i rekao kad sam ga upoznao :)
Inace pesmica je skroz super, mada ja pamtim samo neku cicu pored marcella, a ona je vise nego skroz super :twisted:

Shot
06-11-2004, 01:29 AM
...mada ja pamtim samo neku cicu pored marcella, a ona je vise nego skroz super :twisted:

To je Remi... kolegica iz Elementala
:)

Arthur
08-11-2004, 12:10 AM
e pa drago mi je.
Pozdravi je 8)

nESbo
08-11-2004, 08:47 AM

"Bjezi djete, bjezi kud te noge nose..."

Bravo matori!!! POZ!!!
:beer:

Mandragora58
08-11-2004, 10:14 PM
PUUUUUNO SRECE SHOT, OD SVEG SRCA!!!
Volio bih kupiti taj CD pa te molim da mi kazes gdje i kako? :beer:

zmaj
10-11-2004, 09:33 PM
Sve najlepse i od mene...voleo bih da mogu da ga kupim ovde negde pa da te ne hvalim na prazno :lol: Ma,salim se,verujem da je vrh :wink: :roll: Vidim umesao si prste i kod Eda?

ANITA
10-11-2004, 10:20 PM
Cd je stvarno izvrstan sa svih aspekata!! :D Stvarno ga vrijedi kupiti. Ja sam kupila i promoviram ga svuda naokolo pa kad se ljudi zapale kazem im gdje ga mogu kupiti. Shotov cd ne przim. :da:

Mislim... ja stvarno ne slusam takvu vrstu glazbe.... ali ova vrsta glazbe je ustvari nesto sto je jednostavno "catchy".. svidljivo... ude u uho i ne mozes izbaciti nikako, nikako. Budis se s tim... i onda moras ujutro odmah ga pustiti ponovo.
Umjesto john-a williamsa.. - shota! Pa za promjenu... bilo je i vrijeme!! :)

kVu
11-11-2004, 12:18 AM
Evo ja da se javim. OCU KUPIM CEDEJ BRE! :D A ako nema di, onda okacite neki najjaci mp3 cisto da makar malo uzivamo...

zzzzzzzzzz!

Shot
11-11-2004, 07:53 PM
Ono sto znam je da na internetu ima ducan www.cdshop.hr di se album moze kupiti. Mozda ima i drugdje, al ja to ne znam.
Probat cemo napravit suradnju s Bassivity Records iz BGa pa da oni preuzmu distribuciju za SiCG. Vidjet cemo!
MP3-e ne dam!!!! Ugovor nam je tu s izdavacem jasno definiran tako da ne smijem.

ANITA
11-11-2004, 09:35 PM
Evo, direktan link....

http://www.brukart.com/cdinfo.php?kataloski_broj=14551

Eon
27-12-2004, 11:35 AM
E juce sam te video na Big Brother show-u, nisam znao da si toliko visok :lol:

idekius
27-12-2004, 12:31 PM
Ma pojavice se to na MP3 kompilkacijama po ceni praznog diska :twisted:

Shot, ne zameri, salim se... :wink:

Tiki the Boyler