Log in

View Full Version : Pitanjce za SandRob-a ili nekog CW!

bumbar
04-11-2004, 09:09 AM
Ima nesto sto me pojede zivog! Naime sve radi odlicno ali nesto me muci u vezi IRQ-a. Naime CW kazu da njihove kartice trebaju dijeliti isti IRQ medjusobno i da je to preporucljivo, medjutim kod mene je Pulsar na IRQ20 a PowerSampler na IRQ23 i medjusobno ih jos ne djijele ni sa cim.
Sve radi normalno i latency mi je 7ms. Nema pucketanja i slicno. Pitanje je da li da mjenjam slot od CW kartice sve dok se ne namjesti da obadvije djele isti IRQ ili da nista ne diram i da dalje radim ovako!

Ajte molim vas CW-ovci posavjetujte me, jer me ovo pojede a hocu da mi sve radi tip top!
Cekam na odgovor i fala :P :P :P :( :( :( :?: :?: :?: :?:

ps.WINXP,NTFS,P4PE,APIC,Pulsar2,Powersampler,1gbra ma itd,itd!

Eon
04-11-2004, 09:14 AM
dok radi kako treba ne diraj jer ces ili samo unistiti ili sebi napraviti bespotrebnog posla

bumbar
04-11-2004, 09:24 AM
dok radi kako treba ne diraj jer ces ili samo unistiti ili sebi napraviti bespotrebnog posla

:banghead: da ne bi bilo poslje ovo,mislis da nahranim kerove i da nista ne diram :P

Eon
04-11-2004, 09:29 AM

:banghead: da ne bi bilo poslje ovo,mislis da nahranim kerove i da nista ne diram :P

da to je kako bi ti rekao vec tiptop samo neka radi tako i budi prezadovoljan

bumbar
04-11-2004, 09:35 AM

da to je kako bi ti rekao vec tiptop samo neka radi tako i budi prezadovoljan

Dobro si i bicu Happy :P samo jos da dodam malo memorije i kupim ZALMAN-ove vent. (sada je PC glasan ko avion) onda sa na konju i nista ne barcem vise! :vitez:

SandRob
04-11-2004, 09:52 AM
da san ja na tvomu mistu, nebi minja slot, ali ako bi mi bios dopusta (p4pe je izvrsna za cw i mislin da to moze) da stavim obe kartice na isti irq, to bi napravi - cisto da sve bude 'po zanatu' i da vidis jeli to moguce, jer ako bi sutra ubaci jos jedan uad ili powercore da ne dodje do diljenja irq-ova, koje bi ti moooozda i moglo cinit probleme, jer kod cw bi moga bit puno veci problem, ako on dili irq sa nekim drugim hardwareom.

eto, nista te ne kosta malo poprckat po biosu. ako stavis oba cw-a na isti irq sigurno neces nista pokvarit, a uvik mozes vratit i kako je bilo... a i malo ces 'ubit dosadu' ;)

Eon
04-11-2004, 10:03 AM
da san ja na tvomu mistu, nebi minja slot, ali ako bi mi bios dopusta (p4pe je izvrsna za cw i mislin da to moze) da stavim obe kartice na isti irq, to bi napravi - cisto da sve bude 'po zanatu' i da vidis jeli to moguce, jer ako bi sutra ubaci jos jedan uad ili powercore da ne dodje do diljenja irq-ova, koje bi ti moooozda i moglo cinit probleme, jer kod cw bi moga bit puno veci problem, ako on dili irq sa nekim drugim hardwareom.

eto, nista te ne kosta malo poprckat po biosu. ako stavis oba cw-a na isti irq sigurno neces nista pokvarit, a uvik mozes vratit i kako je bilo... a i malo ces 'ubit dosadu' ;)

nije na odmet!!!! samo budi obazriv

bumbar
04-11-2004, 12:01 PM
Ok,probacu da vidim sta ce biti :scared: ,ali ne odmah za par dana jer sam u nekom projektu :guitar: . Kad zavrsim to ,onda cu probat,sad mi je odvec riskantno. :oops: Da ne bi bilo ovo :taz:

Pozdravljam ekipu! :wave: