Log in

View Full Version : Pucketanje-Batery!!!

Zid
15-10-2004, 10:49 AM
Imam pucketanje u zvucnicima kad radim sa Batery-jem.Do cega bi to moglo da bude,do sempla kojeg ucitam u instrument ili....???

Pedja
15-10-2004, 06:17 PM
Moze biti i do sempla, a takodje i zbog mnogo, mnogo drugih stvari. Treba detaljno sve proveriti......mozda je zbog memorije :roll:

Zid
15-10-2004, 07:18 PM
Imam 1gb memorije,i ne vjerujem da Battery zahtijeva vise.

SandRob
15-10-2004, 07:40 PM
ako ti pukne uvik na isto misto onda je do sempla, a ako nije do sempla moze bit do milijun drugih razloga.
znaci, tebi pucketa samo bateri?! drugi instrumenti i sempleri i audio ti radu normalno?!

Pedja
15-10-2004, 08:56 PM
Imam 1gb memorije,i ne vjerujem da Battery zahtijeva vise.
Nisam mislio na velicinu RAM-a nego na slaganje te memorije sa ostalim hardverom. Mozda nesto ne stima izmedju memorije i ploce :?
Kao sto rece Sandro, moze postojati milion razloga

Zid
16-10-2004, 08:24 AM
Sve ostalo radi bez ikakvih problema,nema pucketanja,samo povremeno na Battery-ju.Ali kad taj isti sempl(npr:kick) reprodukujem u nekom od player-a,on normalno odsvira bez pucketanja.Da nema u Battery-ju neka caka u njegovim opcijama.Sound karta mi je M-Audiofile 96/24,i kao sto rekoh nemam nikakvih problema sa ostalim i mnogo zahtijevnijim instrumrntima.I samo jos da napomenem,kada exportujem taj bubanj uradjen sa Battery-jem u audio file,pucketanja nema. :?: :shock:

SandRob
16-10-2004, 11:37 AM
a jeli ti pucketa kad je cubase minimaliziran i kad se na ekranu nista ne mice?

Zid
18-10-2004, 08:02 AM
Uvijek pucketa,al ipak mislim da mi je to do semplova pojedinih,zato sto sve ostalo radi perfektno.

Shady
19-10-2004, 01:50 AM
Meni Batery ponekad izgubi ton. Na metru vidim da krivlja ska?e gore dolje, ali ton ne izlazi napolje. Dugo me to lomilo i sasvim slu?ajno sam otkrio problem. Naime, ako markiram odredjeni dio pjesme sa komandom LOOP, zvuk se sam vra?a onda, kada crta dodje do kraja markiranog dijela i ponovno se vrati na njegov po?etak da bi se doti?ni dio lupovao u krug. Tek tada proradi i zvuk.

Uop?e mi nije jasno kako do ovog zastoja dolazi. :roll:

Bitch
19-10-2004, 02:24 PM
sunce li mu, i ja imam potpuno identican problem! Puca ko blesav! Ne toliko cesto, i to random kako mu se cefne, ... imam RME9632 :roll:

markoni
09-11-2004, 03:02 AM
battery ima svojih musica.Pucketa i meni.Probaj da odvojis midi outpute za svaku komponentu bubnja. Drugo, pokusaj da smanjis volume od svake komponente. Trece,pokusaj da nadjes battery 2, ja sam ga upravo downloadovao, jos ga nisam probao...

markoni
09-11-2004, 03:10 AM
e,da... nije do audiophilea 100 %

dvuckovic
09-11-2004, 03:13 AM
Cetvrto, batali Battery :)
Peto, batali PC
Sesto, kad malo bolje razmislim...muzika?
Sedmo, idi doma, spavaj :)

Zdravo markodj, ajde da se bar ovdje prepucavamo, kad vec ne miksamo nesto :)

Stigao Fatso. Cekam Amek. 5 Sava centara. Katastrofa :)

Pozdravi doma

markoni
10-11-2004, 12:11 AM
opet mixam "bracu" stari, falis mi namrtvo...jebase mi mater, definitivno cu progovorit malisorski