PDA

View Full Version : BPM Studio

Arthur
12-10-2004, 08:32 PM
Imam odavno ovaj mali simpatichni programcic za mixovanje pesmica u DJ stilu, i stvarno je jednostavan i odlicno je radio, do jednog momenta kada je poceo da susti ko blesav i da distorzira. Nista mu nisam cackao i nije mi uopste jasno zasto to radi cak i kad ga instaliram na drugim kompjuterima. Dal je neko imao iskustva sa njim? Ako mozete preporucite mi jos neki DJ/mix program... Radim na nekom radiju pa bi se malo igrao sa prelazima i sinhronizacijom

nESbo
13-10-2004, 09:25 AM
e i ja sam imao isti problem sa bpm studiom. ne znam sta mu je! ima neke gadne bagove. pa jesi koristio traktor dj studio? meni je to omiljena alatka za mixovanje!

ProkDu
13-10-2004, 03:23 PM
IMT Rakovica 753 je :D :D :D

a probaj jo? i Atomix v2.3

X-Dreamer
13-10-2004, 06:39 PM
Mislim da je Traktor DJ Studio daleko ispred svih.
Ja sam licno probao mnoge od ovih softvera ali mi je Traktor medju najboljima,cak sta vise najbolji.

alen
13-10-2004, 10:27 PM
Traktor je daleko ispred svih.
Nisam upoznat sa softwerom Final Scratch koji je
takodje uradio Native-Instruments u saradnji sa nekom kompanijom
koja radi DJ opremu,zaboravio sam koja.Ide komplet softwer + hardwerski deo sa simulaciju pokreta na gramofonima.Cuo sam da dosta
ljudi koristi ovaj softwer bez hardverskog dela ali ja ga nisam nikad nasao.
Takodje sam cuo da mnogi hvale i MixMeister Pro 6.

MarkoM
14-10-2004, 12:06 AM
Traktor je daleko ispred svih.
Nisam upoznat sa softwerom Final Scratch koji je
takodje uradio Native-Instruments u saradnji sa nekom kompanijom
koja radi DJ opremu,zaboravio sam koja.Ide komplet softwer + hardwerski deo sa simulaciju pokreta na gramofonima.Cuo sam da dosta
ljudi koristi ovaj softwer bez hardverskog dela ali ja ga nisam nikad nasao.
Takodje sam cuo da mnogi hvale i MixMeister Pro 6.

ja sam koristio Final Scratch i super je stvar...naravno imam par bagova ali je ok.

Sto se tice Traktora, mislim da je aktuelna 2.5 verzija/
poz

X-Dreamer
14-10-2004, 10:48 AM
Uskoro izlazi 2.6 verzija.