View Full Version : NOVo::: od 15.10.2004
dr.Ru
11-10-2004, 03:56 PM
OD 15.10.2004 Forum menja izgled. Dobija 2 varijante: white i black. Svaki korisnik ce imati mogucnost da izabere podrazumevani stil.
OD 15.10.2004 Forum ugradjuje novu verziju engine-a i sa 2.0.6 prelazi na 2.0.10 sa ispravljenim bugovima, poboljsanim interface-om i brzim radom.
Pedja
11-10-2004, 10:24 PM
Bravo :wink:
nESbo
12-10-2004, 07:54 AM
:o hurry up! :hyper:
dr.Ru
12-10-2004, 09:15 AM
update na 2.0.10 je vec uradjen sinoc u celini :!:
X-Dreamer
12-10-2004, 03:17 PM
Malo smo bili zapostavljeni u posljednje vrjeme,tako da se sad nadam da ce KERRY ipak pobjediti nad crnim silama kosmosa :lol: :wink:
SUUUUUUPPPPPERRRRR!
MarkoM
13-10-2004, 12:18 AM
lepo lepo ....
Starter*
13-10-2004, 09:20 AM
Malo smo bili zapostavljeni u posljednje vrjeme,tako da se sad nadam da ce KERRY ipak pobjediti nad crnim silama kosmosa :lol: :wink:
SUUUUUUPPPPPERRRRR!
:D
TOLJAGA
14-10-2004, 10:43 PM
WAH-WAH! 8)
dr.Ru
15-10-2004, 01:37 AM
Uspesno je zavrsena faza 1 do 15.10.2004.
Forum stabilno radi na novom engine-u 2.0.10, i ne samo to:
Uradjena je white verzija novog skina......
Sada se radi na black verziji, na koju ste svi vi navikli u dosadasnjem radu Foruma.
Novi skinovi su mnogo "laksi" od starog, te se brze ucitavaju dial-up konekcijom, sto nam svima mnogo znaci..... to je razlog za minimalizam u dizajnu, pored estetike naravno.
ne shljaka dobro ovo... ;) sa firefoxom lose ucitava... a i drechavo bre :))
ridge
15-10-2004, 02:26 AM
Dobicemo svi preplanuo ten od zracenja monitora 8)
dr.Ru
15-10-2004, 02:30 AM
sa mozillom je sve OK...
nije bljestav, samo je svetao.... bice da si se navikao na dark verziju... strpljenja malo, ide i black version, pa ce clanovi sami birati koji ce skin da upotrebljavaju za sebe.
ridge
15-10-2004, 02:30 AM
Vidim ima nas jos sa nesanicom :D
Veruj mi, sa Mozzilom ne shljaka dobru, tek kad spustim "fader" na pola pojavi se logo i forum... ;)
ridge
15-10-2004, 04:07 AM
Ne znam ja koristim mozilu i nemam nikakvih problema
nESbo
15-10-2004, 07:46 AM
Sto ga bre brate obeli ovako?! :D
Super je! :wink:
Dezutilo
15-10-2004, 09:24 AM
Svitli za popizdit. 8) ?to prije u?ini tu ?kuru verziju.
SandRob
15-10-2004, 10:07 AM
:shock: kako se ode izgasi letrika 8) :?:
ProkDu
15-10-2004, 11:32 AM
:shock: :shock: :shock:
Vise mi se svidja tamniji skin. ?ini mi se da je pregledniji.
Ako mo?e? ostavi i stari skin za birati.
:lol:
predivno...
mada ja cekam alternativni mracni skin 8)
dr.Ru
15-10-2004, 12:53 PM
tamni/mracni/black/ili kako bi Splicani rekli "skuri" skin ce biti danas postavljen.
ruWhitemin 1.0 ispravka: promenjene ikonice za new i hot teme.
ruBlackmin 1.0 postavka: 15.10.2004
SandRob
15-10-2004, 02:30 PM
ovi skin djeluje nevino a mi smo ipak mraaacni tipovi i opasni momci i cure. baaaaahgrhhhhhhhhhhh!!! :evil: :wink:
Starter*
15-10-2004, 02:45 PM
Ja glasam za tamniji skin..ovaj malo umara oci...ili malo vise... :D
Mogli
15-10-2004, 02:59 PM
Ja sam resio problem sa suncanim naocarima!!
bumbar
15-10-2004, 04:04 PM
Ja ipak ,uz duzno postovanje, vise volim onaj crni!
Emotivno me veze za moj prvi "Hmmmmmmm"! :roll:
dr.Ru
15-10-2004, 04:20 PM
update::::::
stigao je i crni skin, koji je u osnovi modifikacija belog. Od sada svaki korisnik ima mogucnost da sam bira neki od ova 2 skina. To ce uciniti u svom "profilu".
SandRob
15-10-2004, 04:43 PM
a mora li avatar imat bili okvir :oops: :?:
ni ovo doli 'odgovor' i 'nova tema' mi se ne dopada. ja bi to napisa sa ovima slovima ko sto je 'edit', 'quote'... drugo sve je za 5 8)
Starter*
15-10-2004, 04:51 PM
A gde je "dugme" prikazi poruke od tvoje poslednje posete...to je komanda do kindera
Nocni
15-10-2004, 05:34 PM
Super je i ovaj crni skin, jedino mi fali sto nije pri vrhu ono 'pogledaj poruke od zadnjeg spajanja'.
Pedja
15-10-2004, 06:00 PM
Ja se nekako navikao na onaj stari skin :oops: :roll: i ovaj crni mi je nekako cudan :oops:
Pedja
15-10-2004, 06:20 PM
maadaaa :) ......posle 20-tak minuta na forumu malo sam se privikao :wink: :D
dr.Ru
15-10-2004, 06:21 PM
ni ovo doli 'odgovor' i 'nova tema' mi se ne dopada. ja bi to napisa sa ovima slovima ko sto je 'edit', 'quote'... drugo sve je za 5 8)
Beli okvir se moze srediti... radim na tome
za "odgovor" i "nova tema": jesi mislio da treba ici na engleski jezik, ili samo na drugi font slova?
a meni se sve to dopada :oops:
komanda za postove je sada dole (ispod liste foruma)...
dr.Ru
15-10-2004, 06:28 PM
uputstvo:
1. klik na "Profil" i izaberi jednu od 2 ponudjene teme.
2. klik na "Profil" i izaberi jezik.
>>>> Kako Forum okuplja clanove iz "zemalja okruzenja", tako su sad postavljeni jezici: Bosanski, Hrvatski, Slovenacki, Makedonski, Srpski-cirilica i Srpski.<<<<
SandRob
15-10-2004, 07:36 PM
nemoj mi samo stavit cirilicu, drugo sve kuri ;)
a bili okvir mi ne smeta na bilemu forumu, na crnemu bi moga bit crni ili da ga nema?!
a ovo ispod mi isto ne smeta u bilemu forumu, ali na crnemu bi sve stavi bez slicica - obican font, moze onaj sto pise (na crnemu forumu) edit, quote...
bdv. a ko je ancica secan?
STUDIOTON
15-10-2004, 08:11 PM
a jel moze malo veci font slova ... mnooogo je sitno ..
Zamisli ko koristi rezoluciju 1600x1200 ima da mu ispadnu oci :oops:
Pedja
15-10-2004, 08:51 PM
Da se i ja pridruzim davanju konstruktivnih predloga.......mada je vise samo potvrda Sandrovog i Ivanovog predloga :wink:
Meni takodje nekako odskace ovaj beli okvir na avataru i kad bi font slova bio za nijansu veci
SandRob
15-10-2004, 09:33 PM
he, he :lol: a sto je ono 'napisa' na quote?
kurbe, capali ste me u djir (hoce rec 'zajebavat') he, he :lol: 8)
Nocni
15-10-2004, 09:52 PM
Kada kliknem na 'pogledaj poruke od zadnje posjete', pa npr. na 3-cu stranicu nekog posta, otvara mi se uvijek prva stranica istog. Je li to neki bug ili sad to tako ide? Cini mi se da je prije odmah islo na odabranu stranicu.
Bilo bi prakticnije da se i prikaz brojeva stranica nekog posta nalazi pri vrhu, tako da se ne mora 'premotatavati' na dno.
khm...
lose...
jako lijepo izgleda ali uopce nije funkcionalno.
...premala slova
...preuska kolona "Teme"
...sve preusko!!!
...necitljivo
Super je ekipa i ne bih volio odustati od foruma, al stvarno je toliko naporan za citati da sam nakon 20-tak minuta totalno izgubio volju. Ne potkopavam nista sad, niti omalovazavam trud i inicijativu. Stvarno lijepo izgleda, ali nije upotrebljiv. Naljepio sam facu na 30 cm od monitora (19" na 1152x864) i izgubio oci...
dr.Ru
16-10-2004, 01:46 AM
U pravu ste. Ono na cemu radim sada je:
1. skidanje belog okvira oko avatara
2. veci font slova
---------------------------
za sada sirina foruma mora ostati ovakva, jer ako promenim sirinu, menja se php kod, a slike (*.jpg, *.gif) ostaju isti, a to bi dovelo do kompletnog haosa. Znaci, moram kompletnu grafiku ponovo da radim. Ici ce i to, ali ne mogu bas toliko brzo. Racunajte na siri forum cim nas sajt bude proradio.
Hvala svima
dr.Ru
16-10-2004, 02:20 AM
nije upotrebljiv. Naljepio sam facu na 30 cm od monitora (19" na 1152x864) i izgubio oci...
Mozda da instaliram standardni subSilver skin, koji inace ide uz phpBB? Neka to bude treci skin za izabrati. Pogledaj ovde kako on izgleda: http://www.phpbb.com/phpBB/
Sta mislis o tome?
Generalno, sad ide izrada sajta/portala..... Forum ce ga pratiti i u dizajnu, i to je sledeca faza dizajna skina za Forum.
Mogli
16-10-2004, 03:13 AM
nije upotrebljiv. Naljepio sam facu na 30 cm od monitora (19" na 1152x864) i izgubio oci...
Mozda da instaliram standardni subSilver skin, koji inace ide uz phpBB? Neka to bude treci skin za izabrati. Pogledaj ovde kako on izgleda: http://www.phpbb.com/phpBB/
Sta mislis o tome?
Generalno, sad ide izrada sajta/portala..... Forum ce ga pratiti i u dizajnu, i to je sledeca faza dizajna skina za Forum.
Taj treci skin je toliko koriscen na drugim forumima, da nije bas originalno resenje.
dr.Ru
16-10-2004, 03:17 AM
Kada kliknem na 'pogledaj poruke od zadnje posjete', pa npr. na 3-cu stranicu nekog posta, otvara mi se uvijek prva stranica istog. Je li to neki bug ili sad to tako ide?
Bug je u pitanju i pokusavam da pronadjem gde se krije greska u kodu.
onda da se stavi stari skin kao treci :?:
STUDIOTON
16-10-2004, 09:51 AM
Uze mi rec iz usta
Pedja
16-10-2004, 12:17 PM
Mozda sam malo naporan i dosadan ali bih ponovo pitao za koriscenje foruma offline. Ovo mi je radilo skoro godinu dana i mogao sam, a da nisam konektovan, lagano da citam teme koje sam predhodno posetio. Pre par meseci nesto se desilo :? i ta opcija vise nije moguca :( Ne znam da li je to do foruma ili nekih drugih stvari ali je po meni veoma korisna stvar.
Ovo sad nije prioritet, a ako bude vremena za ispravljanje ove greske to bi bilo veoma lepo :D
Starter*
16-10-2004, 12:46 PM
Mislim da bi to bilo najbolje..jer nekako smo navikli a i kao sto je neko rekao mislim da je stari skin bio unikatan...
Ma to sa starim skinom je najbolje. Ne zbog izgleda nego zbog funkcionalnosti. Onaj silver skin izgleda dobro, vec milion puta vidjeno, ali nije stvar uopce u bojama. Kad odes na taj link sa sliver skinom, izgleda dobro prvenstveno zato sto je sve pregledno. Pa koliki je tamo stupac sa temama, a kako je ovdje uzak! Mislim da rastezanje cijelog foruma mora biti prioritet. Nece to rijesiti nikakvi skinovi (osim vracanja na original). Ionako vec sad ima tamni i svijetli skin pa si ljudi mogu birati koji koncept im se vise svidja. Ostalo su samo estetski detalji, hoce li biti bijelo ili silver. Ja znam za sebe da cu se ionako drzati tamnijeg skina!
Mogli
16-10-2004, 01:23 PM
Mislim da nema mestu dramatizovanju. Ovo izgleda odlicno i super radi! Potrebno je samo malo doterati neki detalj, poput velicine slova i to je to!! Ni beli okvir oko avatara nije nikakva prepreka. Sajt izgleda svetski, dovoljno pregledan i sveze deluje.Sve pohvale Rumskom i ekipi oko ovoga od mene!!
Ja sam zadovoljan, ali svakako postujem i tudje misljenje.
meni je ovo odlicno, crni je bolji od belog i svaka cast rumski
ANITA
16-10-2004, 02:06 PM
Mooooolim vas, vratite stari skin!!!!!! Sve staro.... :cry:
Vise nismo u istoj dimenziji, ovo mi je cudno i sitno, a bijeli podsjeca na druge forume... koji su samo forumi a ovaj to nije.
ANITA
16-10-2004, 02:09 PM
Ma to sa starim skinom je najbolje. Kad odes na taj link sa sliver skinom, izgleda dobro prvenstveno zato sto je sve pregledno. Pa koliki je tamo stupac sa temama, a kako je ovdje uzak! Mislim da rastezanje cijelog foruma mora biti prioritet. Nece to rijesiti nikakvi skinovi (osim vracanja na original). Ja znam za sebe da cu se ionako drzati tamnijeg skina!
Tocno tako! :D
presvega
16-10-2004, 02:09 PM
pohvale i od mene 8) 8)
ridge
16-10-2004, 02:46 PM
Beli je lakse citljiv od crnog zato sto je mali font
dr.Ru
16-10-2004, 02:54 PM
Odluceno onda. Prijatelji, kao treci skin vracamo stari nas skin. Ja to danas ne mogu da uradim, jer imam neke druge obaveze. Mogu tek sutra....
PuRe, ako si danas slobodan, instaliraj zoneCopper (valjda se tako zvao).... ako ne, ja cu sutra.....
pa nek svako bira po svom ukusu, uvazavajuci sve sve drage prijatelje i saradnike.
I dalje ostaje: klik na "profil" i izbor odgovarajuceg skina za sve.
Pozdrav
Starter*
16-10-2004, 02:56 PM
DA al te ozraci bela boja... :D
SandRob
16-10-2004, 04:52 PM
meni slova jesu 'mala', ali mi nisu premala za citat. svejedno, bilo bi bolje da su za jedan broj veca.
inace je meni ovaj izgled super. ja san se vec skroz navika... vise san i zaboravi kako je stari izgleda. :wink:
ridge
16-10-2004, 05:48 PM
DA al te ozraci bela boja... :D
:kesa: imam masku za glavu
meni slova jesu 'mala', ali mi nisu premala za citat. svejedno, bilo bi bolje da su za jedan broj veca.
inace je meni ovaj izgled super. ja san se vec skroz navika... vise san i zaboravi kako je stari izgleda. :wink:
evo, posto je tvoj predlog bio najsmisleniji, svi fontovi na obe teme su povecani za jedan ;)
SandRob
16-10-2004, 06:34 PM
evo, posto je tvoj predlog bio najsmisleniji, svi fontovi na obe teme su povecani za jedan ;)
nisu od 'quote' :roll:
ANITA
16-10-2004, 06:41 PM
Odluceno onda. Prijatelji, kao treci skin vracamo stari nas skin. Ja to danas ne mogu da uradim, jer imam neke druge obaveze. Mogu tek sutra....
PuRe, ako si danas slobodan, instaliraj zoneCopper (valjda se tako zvao).... ako ne, ja cu sutra.....
pa nek svako bira po svom ukusu, uvazavajuci sve sve drage prijatelje i saradnike.
I dalje ostaje: klik na "profil" i izbor odgovarajuceg skina za sve.
Pozdrav
Odlicno. :D
Inace, naravno sve ostalo je za pohvalu!!
nisu od 'quote' :roll:
:banghead:
SandRob
16-10-2004, 10:45 PM
a moze li se na ovaj novi crni skin stavit relativna sirina (u postocima), naprimjer ko sto je na planet-z (http://www.planetz.com/forums/index.php). i tamo pise da je 'powered by phpBB'!?
dr.Ru
17-10-2004, 02:08 AM
a moze li se na ovaj novi crni skin stavit relativna sirina (u postocima), naprimjer ko sto je na planet-z (http://www.planetz.com/forums/index.php). i tamo pise da je 'powered by phpBB'!?
teorijski da, ali u praksi ne. Evo zasto:
planet z ima samo jedan *.jpg i to u logotipu samog foruma. Njemu nije bitna sirina php tabele. Kod nas je obrnuta situacija, te prvo moramo odraditi sirinu tabele, pa tek na osnovu nje uraditi slicice kako bi se sve uklopilo.
Ipak, sa postavljanjem naseg novog sajta, modifikovacemo i sam Forum, pa ce sve doci na svoje mesto
ridge
20-10-2004, 01:29 AM
Ovaj meni ne svetle sve teme u kojima ima novih poruka ? Ne znam dal je samo kod mene al eto..
ja nemam stari skin u profilu?
dr.Ru
22-10-2004, 05:53 PM
ja nemam stari skin u profilu?
nije jos postavljen. radimo na skinu za portal u koji cemo ugraditi Forum... tada ce sve biti zavrseno. Ocekujte uskoro
ANITA
22-10-2004, 07:10 PM
Ja sam se vec privikla..... :D
ANITA
22-10-2004, 07:22 PM
A zasto vise nema opcije da oznacim temu kao procitanu? Ili ja to ne vidim?
Pedja
22-10-2004, 09:18 PM
Kod mene ne radi opcija kad neka tema ima vise strana a ja hocu npr. da odem odmah na trecu stranu.......uvek me postavi na prvu tj. pocetnu stranu :?
dr.Ru
22-10-2004, 10:27 PM
A zasto vise nema opcije da oznacim temu kao procitanu? Ili ja to ne vidim?
Ima, pri dnu sa desne strane.
Za Pedju: bug je bio u pitanju.... ispravljen je
Kod mene sada radi sve OK
Nocni
22-10-2004, 10:33 PM
Kod mene ne radi opcija kad neka tema ima vise strana a ja hocu npr. da odem odmah na trecu stranu.......uvek me postavi na prvu tj. pocetnu stranu :?
U I-Exploreru radi ok, u Operi ne radi.
SandRob
23-10-2004, 12:56 PM
ima jos jedna stvar koja mi se ne svidja. to je ono na dnu 'ko je na forumu' :?
bilo bi lipse i bolje da smo svi napisani istom bojom i istima slovima?
mislis nesto kao ravnopravnost 8)
pa moja malenkost takodje zeli da smo svi isti bez rasizma i ostalih blagodeti :twisted:
TOLJAGA
23-10-2004, 02:27 PM
Hmmm... DA. :da:
i ranije je bilo tako pa se niko nije bunio :roll:
TOLJAGA
23-10-2004, 02:41 PM
?ta je Pure, drma se fotelja,a? :wink:
REVOLUCIJA!!!
p.s.
?ala-mala :lol:
REVOLUCIJA!!!
p.s.
:P
Mogli
23-10-2004, 05:17 PM
REVOLUCIJA!!!
p.s.
Toljaga, podmazo sam bager! Uskoro krecemo!
TOLJAGA
23-10-2004, 06:24 PM
REVOLUCIJA!!!
p.s.
Toljaga, podmazo sam bager! Uskoro krecemo!
:lol: :twisted:
Jedino ako ima? neki PHP-bager i hackera da ga zna vozit (?) :wink:
ANITA
23-10-2004, 06:58 PM
To je bilo prije nego su si administratori uzeli najljepsu plavu boju, a nas urednike prelili bijelom :( .
SandRob
23-10-2004, 07:08 PM
ja mislin da je najbolje da svi budemo iston bojon i slovima.
ANITA
23-10-2004, 07:21 PM
Ma, Sandro, pa nije to nista strasno da smo u raznim bojama. Diskriminacija je u umu, ne u boji..... :D Samo da nismo u bijeloj....
Kako mi gnjavimo jadne administratore...
dr.Ru
23-10-2004, 08:26 PM
dakle, izvinjavam/ispricavam se ako bela boja ne odgovara. Evo, recite koja boja bi bila prikladna?
:D Niko ne zeli bilo kakvu diskriminaciju, osim sto je primorcima draga plava boja :D
ANITA
23-10-2004, 08:59 PM
Pa ja bi administratorsku boju..... ali to mi ne date, pa ne znam onda :wink: . Ma moze ljubicasta. Plavo ljubicasta, skoro kao administratorska....
jos pogotovu od stavljanja nove teme :P ;)
dr.Ru
23-10-2004, 11:02 PM
Pa ja bi administratorsku boju..... ali to mi ne date, pa ne znam onda :wink: . Ma moze ljubicasta. Plavo ljubicasta, skoro kao administratorska....
done
SandRob
23-10-2004, 11:25 PM
jos pogotovu od stavljanja nove teme :P ;)
nema odmora dok traje obnova :wink:
hm, pink :oops:
ANITA
24-10-2004, 12:13 AM
Da, DA, da. YES..... o - o- o ---- yeees!!!
Tu boju sam htijela!!!!!!!!!!!!!!!!!!
THanks.... :D
dr.Ru
24-10-2004, 12:15 AM
eto.... boja admina je presla na moderatore, a admini su dobili nesto tamniju varijantu.
Ne mogu da verujem o cemu raspravljaju ljudi koji su izuzetni u audio domenu :!: :D :D
ANITA
24-10-2004, 12:16 AM
eto.... boja admina je presla na moderatore, a admini su dobili nesto tamniju varijantu.
Ne mogu da verujem o cemu raspravljaju ljudi koji su izuzetni u audio domenu :!: :D :D
:rotfl:
Pedja
24-10-2004, 12:20 AM
:lol:
SandRob
24-10-2004, 08:10 AM
ja san za iste boje, ista slova. bratstvo i jedinstvo... a kad bude okupljanje onda cemo svi ubuc plave kecelje. :mrgreen:
Mogli
24-10-2004, 12:06 PM
Izvinite doktore, ali ljudi su ipak ljudi, sa svojim zeljama i osecanjima bez obzira u kom su domenu. Mozda niste primetili da je ovaj forum postao vise od audio foruma...- Virtuelna Demokratska Republika Rumski...:wink:
ANITA
26-10-2004, 01:06 PM
A zasto jedan "brzi" administrator jedini ima tako veliku sliku?! :roll: :D Nama obicnima ne prima takvu sliku?! Zasto?
TOLJAGA
26-10-2004, 01:57 PM
:rotfl:
REVOLUCIJA!!!
Pazite se administratori!
Evo ih naoru?ani ?icama, notama, tipkama, tastaturama,... kre?u prema serveru!!!
8)
p.s.
?ta ti je NAROD... Jedni vi?u: 'O?emo promjene, a drugi: Ne?emo promjene! Pa ti udovolji svima...
:roll: :lol:
A zasto jedan "brzi" administrator jedini ima tako veliku sliku?! :roll: :D Nama obicnima ne prima takvu sliku?! Zasto?
udarila ga slava u glavu...hehe....stavicu manji...
ANITA
26-10-2004, 02:19 PM
Ma nemoj staviti manji! Ja sam samo pitala zasto. :roll:
Ma nemoj staviti manji! Ja sam samo pitala zasto. :roll:
ma tako sam kropovao originalnu sliku ;)
Mogli
26-10-2004, 02:31 PM
Za Anitu molim vecu sliku, bar da se vide sve loknice... 8)
Mandragora58
26-10-2004, 10:10 PM
:roll: Dugo se nisam javljao.
Razvedrila se stranica, pukla sirina na sve strane, osjecam se slobodnije... pozdrav svima :guitar:
SumAnuT
04-11-2004, 06:01 PM
ja sve reko uvidecete sami al vidim nema nishta od toga ... postavite ovo new topic i odgovori i sa gornje strane kao i sa donje ... i postavite punu putanju do "root" dela foruma tj www.rumski.com forum i odozgo kao shto stoji dole ...
poz
dr.Ru
04-11-2004, 08:40 PM
ja sve reko uvidecete sami al vidim nema nishta od toga ... postavite ovo new topic i odgovori i sa gornje strane kao i sa donje ... i postavite punu putanju do "root" dela foruma tj www.rumski.com forum i odozgo kao shto stoji dole ...
poz
e ovo je dobar predlog.... poradicu na tome cim skinem "portal skin" sa dnevnog reda..... nikad kraja posla
Pedja
07-11-2004, 09:56 AM
Sad mi nesto pade na pamet :idea: :) .........setio sam se onog prvog skina koji je imao forum i tu je bila jedna ikonica vezana za ICQ (cvetic) koja je pokazivala status onih koji su na netu. Postoji li mogucnost da se i to namesti?
Sad mi nesto pade na pamet :idea: :) .........setio sam se onog prvog skina koji je imao forum i tu je bila jedna ikonica vezana za ICQ (cvetic) koja je pokazivala status onih koji su na netu. Postoji li mogucnost da se i to namesti?
to zavisi od skina do skina...kada bismo to ovde uradili, ne bi se stilski uklapalo...
Mogli
07-11-2004, 04:57 PM
to zavisi od skina do skina...kada bismo to ovde uradili, ne bi se stilski uklapalo...
Mislim da bi se ipak uklapalo. :roll:
Mislim da bi se ipak uklapalo. :roll:
crveni/zeleni cvetic pored onih slova?
Mogli
07-11-2004, 05:45 PM
Da, da razbije monotoniju - crno, belo, zuto 8)
Pedja
07-11-2004, 08:38 PM
crveni/zeleni cvetic pored onih slova?
cvece sa svuda uklapa posto je ukras :D
dr.Ru
08-11-2004, 03:21 PM
dizajn foruma i buduceg portala je uradjen sa namerom. Zar ne vidite? Jednostavnost pozadine upravo da bi sadrzaj bio saren, izrazajan, mnogobojan...... nenametljiva pozadina koja kao takva moze da istakne sve vas.
Mogli
08-11-2004, 03:30 PM
Sve je to ok i niko nista ne osporava. Rec je bila o jednom detalju.
lesha
08-11-2004, 10:56 PM
dizajn foruma i buduceg portala je uradjen sa namerom. Zar ne vidite? Jednostavnost pozadine upravo da bi sadrzaj bio saren, izrazajan, mnogobojan...... nenametljiva pozadina koja kao takva moze da istakne sve vas.
evo mene posle duzeg vremena...
sve je to super, samo sto je meni ovako usko i nepregledno...
pretpostavljam da i ostali koji imaju 17 i 19" monitore dele moje misljenje..
ne znam zasto je stranica morala biti ovako uska???
ne znam zasto je stranica morala biti ovako uska???
ma to ce biti sredjeno...sajt za sada polako izlazi iz probne faze... :)
diviner
28-11-2004, 04:24 PM
Sredjen bijeli okvir...ako neko primjeti kakve nepravilnosti u skladu sa istim neka pise ovdje!
Ne zamjerite na sporosti izrade, jer ovo je i dalje forum entuzijasta, koji pored ljubavi prema audio produkciji imaju mnogo drugog posla!
TOLJAGA
28-11-2004, 05:46 PM
Nice... 8)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.