View Full Version : Virus for Powercore
Jel ga itko probao? ima kakav dobar review na netu? Postoji demo na Access site-u al se neda skinut do kraja...
Moritz
03-04-2005, 09:54 PM
Na nisam ga probao ali ono sto mogu da ti kazem je da ako zelis virusa kupi ga u hardveru. Cena mu je jako pala ( VIRUS C) od pojave VIRUSA TI. Moze se naci ispod 1000 eura, ovde mislim na desktop varijantu. Ovo vazi za sve VST. TC POWERCORE,TDM HD replike sintova nisu ni prineti originalima kako god to suludo mozda zvucalo. Cak i kod Pro Tools plagovakoji koristi isti DSP kao i svi ti sintovi, opet nije isto ..provereno.
"unlimited" verzija Virusa za powercore (bez limita na polifoniju i upotrebu cipova) + cena samog Powercorea = polovni Virus C (koji je bolji od Virusa B na osnovu koga su radjene ove softverske verzije)
Znaci slazem se sa moritzom...
thanx. i meni se cinilo da je tako. naime, poco varijanta je jedva duplo jeftinija od C-a, a svakako sam se vec i ranije uvjerio da je hardverski synth u stanju ipak vise dati. Htio bih iskoristiti slobodnu CPU snagu koja mi ostaje na poco-u, a svi iole kvalitetniji pluginovi za njega su jako skupi i nejcesce nemaju demo, a ako ga i imaju, kod mene ne radi:((.
Razmisljao sam o Sony Oxford Dynamics, ali za tu lovu su trebali barem neki demo dat. Stvar izgleda prekrasno i u manualu pise da je super ( hehe ) ali sve to pada u vodu kada je covjek ne moze isprobati i nije da znam nekoga tko je ima..
Moritz
05-04-2005, 01:21 AM
Ne trazi demo za Sony plugove nego ih kupi, veruj mi neces pozaliti. Tek kada budes poceo da radis na njima shvatices sta si do sada propustao. Vredi svake pare, kao i sve drugo sto je dobro mora da i kosta :( ....
puno hvala. tesko je naci nekog tko s njima ima iskustvo osim likova na TC sajtu. Htio sam uzeti samo Dynamic. Cini mi se jako mosan plugin sudeci po onom sto sam procitao u brosuri. Za EQ sam cuo da je slican UADovom Cambridgeu, a njema imam.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.