View Full Version : Frequencysm - In the Dark
SumAnuT
28-09-2004, 10:34 AM
http://www.z-town-records.com/S/psy1000.mp3
nESbo
29-09-2004, 08:34 AM
Tipican "neo full-on". Sta jos reci za takvu vrstu trance-a?! a la GoaSapiens, zar ne? Stvar lici na obicno slaganje patterna, jedan po jedan, bez price i duha (sto treba da cini jednu psy trance stvar - bar za mene :? ). Izvini zbog ovakve kritike... to je moje misljenje... :oops:
Sto se produkcije tice verovatno je ok, poslusacu je kad stignem kuci, ovde na poslu imam lose zvucnike. Padovi se ne uklapaju, snare je malo istaknutiji i visi...
Zakljucak: :guitar: - snimaj!!!
nESbo
29-09-2004, 08:52 AM
sta inace koristis za svoju muziku? mislim od softvera? ja uz reason mnogo vise zvukova, prelaza i tripova odradim... na forumu su me ljudi mnogo istripovali s tim kako je reason los... moracu da postavim i ja neku moju stvar da se poslusa... samo gde i kako??? :?: :oops:
sumanut_
29-09-2004, 12:52 PM
:lol:
i ja koristim reason ... i uophste nije losh program ... ima loshiji output od nuenda ili cubasea ali kad odradish rewire onda je odlichan ...
vishe sam radio na aranzhmanu nego na ideji ... a to za slaganje patterna ne razumem? pa kako ti pravish elektroniku ako ne sa paternima? zar mislish da muzika za igru treba da ima neki "vishi" smisao? ili samo da bude energichna , ritmichna i psihodelichna? :) shta ti lsushash?
to sa gaosapiensima isto ne razumem? missim ok znam shta oni pushtaju i to ... al sad niko ne treba da pravi full on zato shto ga oni pushtaju na zhurkama il shta?
za pesmu ne znam ... nadji neki server ili neshto ... ja mislim da ti mogu pomoci i ljudi sa foruma kolko znam ima mesto gde se kache stvari ... mozesh i da se registrujesh na nekom od sajtova da dobijesh 10 mb prostora za kachenje muzike ... samo sam zaboravio kako se sajt zove :oops: pogledacu pa cu ti javiti :wink:
nESbo
29-09-2004, 01:04 PM
pa dobro, sve ja podrzavam, ali sam ipak za neku svetliju varijantu psihadelije, u fazonu astrix-a, nissimyani i sl. neka izraelska varijanta sa puno zvukova (psihadelicno!!!) :D
sumanut_
29-09-2004, 01:27 PM
uh uh :D
ja ne volim uopshte veselje u psy tranceu ... missim ne bi ni trebalo da ga bude al eto progurashe ga u full on astrix i ti slichni njemu :lol:
ajd okachi negde neshto pa da se chujue ...
poz
nESbo
29-09-2004, 01:56 PM
pa astrix ne radi full on! :x on je jedini totalna pozitiva. znam ja sta ti meni pricas, omiljeni lik mi je goa gil, i ti sigurno veoma dobro znas kako on radi!!! :lol: zlo! mrzim likove kao sto su skazi, void, gataka itd. okacicu vec sutra nesto, a ako ne uspem jel mogu da ti posaljem na mail jednu stvar? cisto da vidis u kom sam ja fazonu.. :wink:
sumanut_
29-09-2004, 08:43 PM
brate nisi normalan :D
astrix ne radi full on?
full on (astrix, alien, 1200 mics)... to me sve podseca na nashu narodnu muziku iliti ophstenarodno veselje ... to nema veze sa psy tranceom
psy trance (miraculix, penta, goa gil kao dj, itd itd) tanka je granica izmedju mrachnog full ona i psy trancea ... al ovi shto ih ti nabroja bash njih vrte goashi (osim akvapajpa) i to je trenutno in ... a to je meni najloshija muzika ... missim ... ne kapiram ideju veselja u psy tranceu nikako ... psy trance je po definiciji mrachna muzika ... al eto ... doshli neki novi klinci :D
naravno na kraju se sve ovo svede na to da o ukusima ne vredi raspravljati tako da necemo o tome ...
ako ne nadjesh server moj mail je sumanut@gmail.com pa baci da chujem ... nije bitno shto mi se ne svidja veselje ... mogu da bacim komentar ... a mozda mi se i svidi :wink:
nESbo
30-09-2004, 09:13 AM
:roll: da, da! kapiram gde gresim!!! :oops: :oops: :oops:
bice ovih dana nesto moje ovde predstavljeno... malo je komercijalnije, mozda pomalo cudno, ali jos uvek razvijam tu tehniku i produkciju tako da mi je to sad najbitnije. ideje josh uvek cuvam u glavi...
poz skroz!!! :wave: :D
SumAnuT
30-09-2004, 02:37 PM
ajde ajde i treba da nas je shto vishe da bi razmenjivali iskustva ...
dok ovima sa foruma koji se bave pravom muzikom ne pukne k**** pa nas sve banuju :lol:
nESbo
30-09-2004, 03:05 PM
ma samo neka probaju!!! :twisted:
tu je malisha:
()=[:;:;:>
he he! :evil:
:hyper:
milos
30-09-2004, 06:01 PM
Cosmosis-Deus
X-Dreamer
01-10-2004, 12:10 AM
Tetraktys-Sub Machine Records
Luna Spice-Sub Machine Records
Nasa-Sub Machine Records
Gnome Effect-Sub machine Records
Missing Time-Sub Machine Records
Gore navedeni DJ-evi-producenti su po mom misljenju pravo olichenje Psy-Trance pravca.Po mom ukusu, samo takav Psyagressive!
Son Kite
Vibrasphere
Echotek
Beat Bizarre
Oryx
Frogacult
Audiopile
Je Progressive-Trance koji je isto tako jako,jako kvalitetan.Sto zbog samog kvaliteta produkcije,sto zbog toga sto ljudi znaju sta rade.
SumAnuT
01-10-2004, 02:37 AM
jel imate vi neshto da kazhete za moju pemu il ce se ovo pretvoriti u psy trance diskusiju I like it I dont like it :lol:
nESbo
14-10-2004, 09:27 AM
JUNO REACTOR!!!!!!!!
E on zna sta radi! i like it... :D
JUNO REACTOR!!!!!!!!
E on zna sta radi! i like it... :D
8)
nESbo
14-10-2004, 03:26 PM
ooopa Pure!!!
Zar i ti? :wink:
ooopa Pure!!!
Zar i ti? :wink:
pa da...kad uhvatim Reactor uvek mi se svidi ;)
X-Dreamer
14-10-2004, 04:46 PM
Reactor je chudo jedno.To majka vise ne radja. :lol:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.