View Full Version : Nuendo mi se rusi kao kiosk na dorcolu
Kao prvo pozdrav svima sa foruma i nadam se da cete moci da mi pomognete,naime stvar koja se desava je sledeca.Od nedavno svaki put kada startujem nuendo,cubase bilo koja verzija (1.06 - 2.2.035) pojavi se poruka nuendo.exe has encountered a problem and needs to close. we are sorry itd... .Naravno probao sam onu staru poslovicu cuvenih "hakera" prvo ti lepo reinstaliraj windows i resio si sve probleme,medjutim posle reinstalacije sistema program dizem 4-5 puta (manje -vise) i problem se opet pojavljuje. inace jedina cudna stvar koju sam primetio kod startovanja programa je da kada skenira plug-inove malko duze zastane kod adding plug in for ...... nesto. inace probao sam recmo logic 5.1.3 i radi bez problema .pomagajte i hvala unapred
to sto ti stane ko audio plugina je normalno...
jesi li radio ASIO multimedia setup??
i da li ti je zvucna pravilno instalirana?
ridge
25-09-2004, 11:52 AM
Mozda te zeza i neki plugin, ja sam imao slican problem, zaboravih s kojim al simtomi isti,skinuo plugin i radi.
SandRob
25-09-2004, 12:16 PM
probaj prvo maknut kompletan vstplugins folder, pa startaj nuendo.
ako se podigne onda je sigurno ovo sto ridge govori.
e, onda probaj vracat pluginove jedan po jedan dok ne otkrijes koji zajebaje.
bdv: meni se isto dogadjalo kad san pokusa updateirat hypersonic. update je prosa normano, ali mi se nuendo rusi kad bi ga pokusa otvorit.
jos nisam sve od ovoga stigao da probam ali cim to uradim javljam da li je uspelo. pozdrav :roll:
probao sam sve savete ali nista. stvarno cu da poludim. :uhoh: ako nekom padne nesto na pamet neka prica
Vidis da je Logic zakon... :mrgreen: :punch:
ridge
26-09-2004, 06:39 PM
ocigledno nesto sto instaliras sa sistemom ti rusi nuendo probaj da instaliras samo XP i nuendo bez iceg drugog pa vidi
probao sam i to .nista :roll:
ridge
27-09-2004, 09:50 AM
A koja ti je konfiguracija uopste i koja zvucna??
Pedja
27-09-2004, 01:33 PM
a jel ti ta verzija nuenda radila ikad normalno?
zvucna audiophile 24/96.ovo mi je do sada prvi problem.
Goran
01-10-2004, 02:18 PM
B R A V O! :D :D :D
B R A V O! :D :D :D
jel' za PC :lol:
Goran
01-10-2004, 09:23 PM
Naravno..... 8)
Videste li ovu novu sedmicu...fino :twisted:
Videste li ovu novu sedmicu...fino :twisted:
kako brzo tehnologija napreduje :wink: :twisted:
Blago Logic korisnicima sta sve dobijaju sa sedmicom :P
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.