View Full Version : Korg Triton pitanje
Goran
23-09-2004, 08:50 AM
Zna li IKO zasto je Triton Studio 61 SKUPLJI od Triton Extreme 61? Zar ne bi trebalo da je obrnuto, jer Extreme ima tri puta vise ROM sample-ova od Studija i ima duplo vecu polifoniju. U cemu je fora?
Studio ima rezac i te neke gluposti...uostalom cini mi se da se studio vise ne proizvodi...
Starter*
23-09-2004, 05:15 PM
Mislim da nema duplo vise polifonije al ajde nisam siguran...kad bacis sve na papir Extreme ti je ustvari Studio sa svim dodacima... EXP kartama...jedino sto ima onu lampu..to je jedina razlika...i ne zaboravi jos jednu stvar da je Extreme naslednik obicnog Tritona a ne Studio verzije...pozdrav
Goran
23-09-2004, 10:55 PM
U kom smislu "obicnog Tritona"? Mislis da je vise "sviracka" varijanta nego za studio?
U kom smislu "obicnog Tritona"? Mislis da je vise "sviracka" varijanta nego za studio?
pod "studio" varijanta se podrazumeva onaj triton sa kojim mozes celu stvar bukvalno zavrsiti...znaci da ima i rezac... :P
Starter*
24-09-2004, 01:04 PM
Ja sam se malo lose izrazio kad sam rekao obicni triton...mislio sam na Triton Classic, koji je isto tako dobar kao i studio model samo kao sto pure kaze nema rezac i nema mnogo memorije...digla se velika prasina oko Extreme kad je izasao jer su svi ocekivali cudo a jedino je memorija i lampa novina ostalo je isto...
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.