View Full Version : 1-8-2-0
Od danas sam postao ponosni vlasnik Emu-a 1820 :da: tako da moja sezona rada muzike koja je trajala otrpilike pola godine pocinje ponovo :da: .
Mixer je malo zapetljan ali kao sto rekose vec postojeci valsnici navika je potrebna a posto ja vec sedim 7 sati za istim - navikao sam se :da:
Inace je instalacija prosla bez problema, ostaje mi jos da je registrujem na netu i dobicu sta?
Od efekata cini mi se nemam sve ili to jos nisam skontao.
Upravo instaliram na novi racunarsve sto postoji od VST-ova sto imam a toga je puuuuuunooooooo.
Poz. uskoro saljem na forum novu stvar pa zelim komente
ooooooooo...cestitke!
jel balansiran? :P
prebalansiran i to creative :wink:
arados
20-09-2004, 11:46 PM
Trazit cu od supruge, ukoliko u subotu ocistim godinu na faksu, da mi pokloni
DIGI 002 :mrgreen:
Kaze da ima nesto love u jorganu, pa nek otvoriti srce (takulin) :lol:
Eon Cestitam
idekius
21-09-2004, 12:23 AM
Eone, cestitke na prinovi!!! :D
STUDIOTON
21-09-2004, 08:15 AM
:beer:
hvala drugari :!:
Ivane da li da skidam nove drivere sa neta?
STUDIOTON
21-09-2004, 08:33 AM
hvala drugari :!:
Ivane da li da skidam nove drivere sa neta?
Obavezno :!: Pise ti tamo koje su isptavke .. nije da ih nema :wink:
evo idem :)
reci mi jel se moze nekako regulisati da pri promeni ekrana sa nuenda na emuov mixer ne prestane svirka koja tece u nuendu?
STUDIOTON
21-09-2004, 08:38 AM
reci mi jel se moze nekako regulisati da pri promeni ekrana sa nuenda na emuov mixer ne prestane svirka koja tece u nuendu?
Moze .. kada pravis svoj seassion projekat u muxeru ostavi WAVE L/R streap.. ako ti i dalje nece onda povezi taj streap sa cini mi se INSERT ASIO DIRECT MONITOR ... time direktno pravis vezu za programom i mixerom ..
STUDIOTON
21-09-2004, 08:39 AM
Nisam siguran da li ovako bese .. ako ti nece ajde javi da vidim sta sam to radio ..
uspelo hvala Ivane
gde se upisuje onaj registracioni broj na netu?Registrovao sam se bez upisa ikakvog broja
STUDIOTON
21-09-2004, 11:54 AM
uspelo hvala Ivane
gde se upisuje onaj registracioni broj na netu?Registrovao sam se bez upisa ikakvog broja
Ma koji ce ti k**** to .. to je cisto sranje .. posle svake instalacije karte ce ti davati da registrujes a jel znas sta dobijas?? K**** na bicikli .. :evil:
Batali se toga nego tu ikonu za registraciju smesti u recycle ..
Oni tako evidentiraju broj korisnika njihovih prozivoda i nista vise .. cak ti ni obavestenja nece slati nego se moras prijaviti na emu.com
STUDIOTON
21-09-2004, 11:55 AM
Ne upisuje se na netu nista nego samo popunis ona sranja koja te pita i kazes reigster .. i sta .. nista .. :cry: :wink:
maj*u im nji*ovu :)
ne dam se ja prevariti tako lako :wink:
Ad Fines
21-09-2004, 12:10 PM
Ajdmo razmjenit setupe mixera pa da vidimo kako ko od nas ima rasporedjene konekcije u njima.!!! :wink:
STUDIOTON
21-09-2004, 12:11 PM
Trenutno koristim EMU 1212m .. ko zeli moj setup neka mi pise na info@studioton.co.yu
Ja cu moj poslati kome treba za par dana samo da se malo jos ufuram
Ad Fines
21-09-2004, 12:27 PM
Ivan,ajd meni posalji. :wink:
STUDIOTON
21-09-2004, 01:45 PM
posaljite mi mail pa cu vam uzvratiti ..
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.