View Full Version : Windows SP2
idekius
11-09-2004, 11:51 PM
Jel instalirao neko Windows Service Pack 2? Izgleda da nije bas srecno resen... Mnogi se zale na njega. Nekompatibilan je sa mnogim software-om. Ja ga licno nisam probao, ali za sada ga izgleda treba izbeci. Kao glavnu prednost mu navode integrisani FireWall, ali mislim da je za sada i ZoneAlarm vise nego dobar.
Pedja
12-09-2004, 12:07 AM
Ja sve te novotarije ostavljam da im prodje period testiranja i isprobavanja pa tek onda instaliram 8) Dojadilo mi je vise da zbog nekakvih bugova u ko zna kakvom programu moram kompletan sistem da "popravljam". Sad idem samo na sigurno i provereno :wink: 8)
SumAnuT
12-09-2004, 02:29 AM
dobar jeste samo zavisi kako ga podesish :wink:
www.beotel.yu/~wakizashi/firewalltest.zip
nESbo
17-09-2004, 01:08 PM
ja sam u firmi imao problema samo kod legalnog Windows-a XP Home, na kome SP2 ne radi, tacnije ubije OS da ne moze da se podigne. uglavnom je obican shit. ima taj FireWall koji te non-stop smara i govori kako "your computer may be at risk", ko da ja to ne znam, s obzirom na svu ovu muziku... :)
idekius
17-09-2004, 02:43 PM
Za CW-ovce!!!!
Ne instalirajte niposto SP2!!!! Ne radi za sada sa SFP-om!
Za CW-ovce!!!!
Ne instalirajte niposto SP2!!!! Ne radi za sada sa SFP-om!
:shock: Meni 3.1c radi savrseno... Doduse SP2 sam instalirao naknadno...
ja jos nisam ni intalirao 4.0 a necu ni SP2 dok se malo ne ustabili
X-Dreamer
18-09-2004, 04:49 PM
Ja sam ga bas sinoc instalirao i za sad ne primjecujem nikakve anomalije!
Cak stavise sam jako zadovoljan ovim novim paketom.
Na prvi pogled mi se cini da je firewall jako dobar u odnosu sa onim prijasnjim.Za sad to radi kako treba!
idekius
18-09-2004, 10:22 PM
Na prvi pogled mi se cini da je firewall jako dobar u odnosu sa onim prijasnjim.Za sad to radi kako treba!
Upravo to! Microsoft se sa SP2 ocigledno bavio iskljucivo poboljsanjem bezbednosti racunara na net-u i sl. , sto cisto sumnjam da je nama uopste bitno. Kakav god oni FireWall integrisali u SP2, tesko da moze da bude bolji od ZoneAlarm Pro.
X-Dreamer
19-09-2004, 12:33 AM
Sta znam!Za sad ne dobijam nikakve informacije o bilo kakvim upadima na moj comp.A firewall mi je ukljucen!Inace nisam bas neka pristalica firewalla,posto dosta skidam sa neta tako da me firewall ustvari malo usporava.Mada da budem iskren uopste se ne osjeca da je firewall ukljucen. :wink:
Upravo to! Microsoft se sa SP2 ocigledno bavio iskljucivo poboljsanjem bezbednosti racunara na net-u i sl. , sto cisto sumnjam da je nama uopste bitno. Kakav god oni FireWall integrisali u SP2, tesko da moze da bude bolji od ZoneAlarm Pro.
Sada imam tri racunara od kojih jedan koristim za net i na kojem je instaliran win2000 koji je po meni mnogo stabilniji on XP-a. Inace XP mi je instaliran samo na jednom od ta tri racunara i to na ovom najnovijem. Da se mene pita ne bi nikada ni usao u XP :roll: 8)
Mogli
19-09-2004, 11:39 AM
Ja sam koristio sve operativne sisteme. XP se pokazao kao najbolji, barem za mene. Mozda to zavisi i od doticne verzije, mislim... da li je original.
Pedja
19-09-2004, 12:57 PM
Ja sam koristio sve operativne sisteme. XP se pokazao kao najbolji, barem za mene.
i za mene :wink:
X-Dreamer
19-09-2004, 07:33 PM
Meni je nekako Millenium bio nabolji.
A XP mi je nekako strogo SHpijunski OS.Sve sami shpijuni oko mene.
Samo te neko provjerava,zaviruje tamo gdje netreba.Pa nisam ja TERRORISTA!
SandRob
19-09-2004, 07:38 PM
Ja sam koristio sve operativne sisteme. XP se pokazao kao najbolji, barem za mene.
i za mene :roll: jedina stvar sto nikad u xp-u nije proradila onako dobro ko u win98 je giga studio. mislin, radi ali... :?
i za mene :roll: jedina stvar sto nikad u xp-u nije proradila onako dobro ko u win98 je giga studio. mislin, radi ali... :?
pa cekaj nije trojka jos uvek izasla ;)
SandRob
19-09-2004, 08:28 PM
ja govorin o dvojci za xp.
tascam je sjeba stvar. bas me zanima kako ce in trojka radit.
ANITA
19-09-2004, 10:08 PM
Meni Giga studio radi izvrsno u XP! :D
BTW - stvarno sto je sa GS trojkom? Sluzbeno je izasla......
Gonzales...... gonzaleeeeeeeeees.....
nije izasao u flek verziji... :wink:
idekius
20-09-2004, 12:08 AM
nije izasao u flek verziji... :wink:
A svi odlicno znamo da je flek vrlo bitna stvar za software koji se instalira na DAW. On ispravlja mnoge nedostatke koje primarna verzija ima :twisted:
definicija :
flek-a je u kompjuterskom svetu inace izraz koji se odnosi na rasprostranjenu opciju velikog broja programa koji rade na svim racunarima po veoma niskim cenama :lol:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.