View Full Version : POMO?-LOOP SLICERI!
dlukace
06-09-2004, 11:47 PM
?ao svima! evo trenutno radim s bitshiftovim phatmatik pro,ali nekad ne prepozna bpm-e od loopova pa umjesto 180 poka?e 146 ili sli?no-sve sam probao,ali ni?ta.to je sranje i jebeno me ubija jer sam te loopove pravilno podesio u wavelabu ,a jo? i dodatno fiksirao timing u acidu...da li je ni intakt bolji ?to se ovoga ti?e ili neki drugi proizvod? unaprijed hvala
dacko
07-09-2004, 12:16 PM
Intakt? :roll:
SandRob
10-09-2004, 08:27 AM
a mozes li tempo odredit u cubaseu sa beat calculatorom, pa da ga uneses u phatmatic!?
bdw. ja odavno nisan koristi phatmatic, ali nisan ima te probleme.
uredno bi razreza loop, posla komponente u zasebne izlaze, exportira/importira midi file i to je radilo lipo.
mislin da shot ima iskustva sa ovon spravom, pa ako nije vidi post, mos mu poslat osobnu poruku.
STUDIOTON
10-09-2004, 09:45 AM
Recycle :roll:
uze mi rec iz usta 8)
Recycle sam koristio i nikada problema nisam imao
SandRob
10-09-2004, 10:33 AM
je, ali recycle samo reze i... :? ustvari, imas pravo. sa recycle moze exportirat sound font i midi file i ubacit to u bilo koji sampler :roll:
STUDIOTON
10-09-2004, 11:43 AM
je, ali recycle samo reze i... :? ustvari, imas pravo. sa recycle moze exportirat sound font i midi file i ubacit to u bilo koji sampler :roll:
takodje sa recycle kada odradi loop sam se pilagodjava zadatom tempu u cubase .. veoma dobar program , cini mi se jedini tog tipa da radi bez problema
Pa da...dovoljno je da sliceujes i exportujes kao REX fajl...Cubase/Nuendo ce sam skapirati tempo iz Rexa...
SandRob
10-09-2004, 01:07 PM
cekaj. ali treba mu rex player, da bi ga svira?!
onaj phatmatic pro je 'sve u jednom'. i reze i exportira midi i svira na 4 (ako se dobro sjecan) outputa 8)
a problem sa tempom se siguro moze rijesit :)
Kod phatmatica je najveci problem to sto mu se ne moze odrediti pocetak i kraj loopa pa da prema tome racuna tempo. Al kad se naviknes raditi s njim i spremno rezes loopove u sound forge-u pa ih vec pripremljene ubacujes u phatmatic, onda phatmaticu nema konkurencije. Ima 4 outputa na koje moze ici bilo koji slice, ima filtere do j*j*, lako ga se preko mod-wheela automatizira, ima super jednostavan transpose koji se tokom songa jednostavno mjenja. Ma recycle mu nije ni do koljena!
dlukace
13-09-2004, 10:49 PM
hahaha dobri ste de?ki,ali ja sam mislio na stvar?icu koja radi sav posao odjednom.phatmatic je dobar,ali neprecizan-usput za shot-a-kstari kako da pojedine sliceve bacim na razli?ite outpute(njih 4) jer na 1 midi kanalu recimo cijeli loop stavim na 1 output a na 2 midi kanalu stavim na 2 output-ponovno kiod vra?anja na 1 midi kanal na njemu se output promijeni na 2! znam za sliceve,ali ne?to me zeza kod prebacivanja na druge midi kanale.recycle imam i najkbolji je al je to jebada i te sliceve mogu stavit u cubase vst 32 u audio traku ili -ja stavljam u halion ili ?ak battery pa se zajeb...-samo to je dosta posla i nije najbolje rije?enje ve? ipak neka mala promjena tj experimentiranje.intakt me zanima-da li on ima takovih tempo problema i kakvi su mu filteri? hvala svima najbolji ste!!!
Anonymous
13-09-2004, 10:54 PM
Neko rece (pametno) Intakt i ne beri brigu, sve zna sve moze !!!
dacko
14-09-2004, 07:51 AM
Ja cu opet ponoviti, posto me niko ne slusa... :roll:
INTAKT!
:wink:
p.s. hvala tonalino.. :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.