View Full Version : Preporu?ite mi koji DRUM software da nabavim?
Shady
22-08-2004, 05:16 AM
Nedavno sam nabavio brdo softwera sa farbama (Atmosphere, Absynth, itd) i jedino mi jo? treba dobar drum softver... neki koji ima bogatu ponudu zvukova, posebice kikova, dobo?a, tomova i ?inela... I da ima bogate mogu?nosti editiranja gotovih zvukova. ?ta preporu?ujete? :)
DFH Superior i BFD...
ubuduce pazi gde postujes teme, ovo je pogresan forum...
pomeram u pravi... :roll:
Shady
22-08-2004, 05:32 PM
Oprosti, mislio sam da ovo spada pod tutorijale... I hvala za preporuku.
A na koliko diskova staje doticna bubnjarska kolkcija i da li mi je AMD 2500+ Barton core sa dva puta 256 RAMa dovoljno da bi je pokrenuo?
A na koliko diskova staje doticna bubnjarska kolkcija i da li mi je AMD 2500+ Barton core sa dva puta 256 RAMa dovoljno da bi je pokrenuo?
U pitanju su dve bubnjarske kolekcije...BFD je na 2 DVD-a, a DFH Superior na 9. BFD bi mogao da pokrenes, samo bi "jeo" dosta RAM-a.
Da li bolje zvuci od Battery-jevog Studio drums-a?
Da :!:
Shady
26-08-2004, 04:30 AM
Preporu?ene softvere nisam uspio nabaviti do dalnjeg ali sam danas nabavio Artist Drums. Kakav je on u usporedbi sa BFD i DFH, kao i sa batery?
dacko
26-08-2004, 07:34 AM
Artist Drums je malo, onako, procesovan bubanj.. Vec u samim semplovima je ubacen po koji EQ i compresor, za razliku od DFH i BFD koji su totalno "suvi", pa ih moras farbati... :roll:
Shady
28-08-2004, 05:03 AM
Instalirao sam Artista i mogu re?i da je super (bar za moj ukus). Veoma lak je za rad, i kad u sonaru razdijelim elemente njegovog bubnja po trakama, tamo ih putem kontrolera veoma lako farbam po svom meraku. :lol: Nema ni lo?e semplove, kako mi se ?ini. :)
SandRob
03-09-2004, 08:36 AM
Artist Drums je malo, onako, procesovan bubanj.. Vec u samim semplovima je ubacen po koji EQ i compresor, za razliku od DFH i BFD koji su totalno "suvi", pa ih moras farbati... :roll:
:shock: ma kako su dfh i bfd suhi!? :!: :?:
SandRob
03-09-2004, 08:38 AM
drukcije :wink:
gricko
05-09-2004, 12:36 AM
Moze li mi neko objasniti cemu ustvari sluze ti pomenuti programi i sta se s njima moze uraditi, sta omogucavaju?
Nisam upucen
to su ti bubnjarske kolekcije (drum semplovi) jako kvalitetnih semplova koje koristis kao VSTi ili jednostavno ubacujes u sempler u nekoj drugoj varijanti
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.