View Full Version : behringer eurorack ub802??
Sleepgolfer
20-08-2004, 10:32 AM
Imate neko misljenje o mixeru iz subjecta? Trebao bi mi za snimanje vokala i gitara jer zelim izbjeci mic input na zvucnoj...Ima i phantom power za majkove...
Behringer ima tragicne preampe...ne bih nikada snimao kroz njih...
Koju zvucnu imas?
Sleepgolfer
20-08-2004, 12:26 PM
Terratec dmx6fire koja ima jos tragicniji mic preamp...Financijski sam ogranicen...Jel postoji nesto u cjenovnom rangu tog behringera? Ne treba mi puno kanala niti efekti. Samo 2-3 obicna i jedan phantom power ulaz...
Terratec dmx6fire koja ima jos tragicniji mic preamp...Financijski sam ogranicen...Jel postoji nesto u cjenovnom rangu tog behringera? Ne treba mi puno kanala niti efekti. Samo 2-3 obicna i jedan phantom power ulaz...
Jesi li razmisljao o nekoj drugoj firmi...Phonic ili Tapco recimo...
Bitch
20-08-2004, 02:31 PM
Probaj ovo, ima super sound!
http://www.yamahaproaudio.com/products/mixer/a_mixer/mg_series/mg10_2/index.htm
ridge
20-08-2004, 02:33 PM
Ne znam sto se svi odmah zalepe za mix-er kad je on za kucno snimanje (pogotovo mali mixeri) krajnje nepraktican.Mnogo je bolje uzeti neki preamp.Imas vise firmi koje prave upotrebljive preampe, a male kompaktne i jeftine.Ja koristim dmp3 (2 preampa) znaci 2 ulaza i 2 izaza) i ok je cena oko 180E, imas quadmic od RME-a koji ima 4 preampa i kosta 400 evra.Svi oni imaju Phantom power i samo gain eventualno low cut i input phase sto ti je sasvim dovoljno + sve ti je odvojeno po kanalima sto je prednost u odnosu na mixere.
Btw ovaj mix-er je tezak dres bolje cak da uzmes behringerov najmanji preamp a za 100 evra imas m-audio audio buddy isto 2 kanala i sve osnovno sto ti treba da mozes da zabodes svaki mic u njega.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.