View Full Version : Future Music
Arthur
19-08-2004, 12:30 AM
Cita li neko ovaj casopis? Ja sam dohvatio par brojeva iz raznih godina, i uvek sam se odusevljavao, prosto je pisan za mene (a i ekipu sa ovog sajta!). Sad se ozbiljno razmisljam o pretplati od bednih 65 funti (UK) za 13 brojeva, to mu je i manje od 100 evra. Ako neko slucajno ima prethodni (julski) broj, sa temom broja o Genelecima, neka mi se javi.
Ja imam sve brojeve od februara prosle godine...tada sam poceo aktivno da ga kupujem...i da, imam broj sa Genelecima 8)
dr.Ru
19-08-2004, 01:23 PM
Casopis je odlican..... Ja imam brojeve 50- do prosle godine
Arthur
25-08-2004, 03:34 AM
a gde ga vi nabavljate? ja sam par brojeva dobio na poklon od drugara koji zivi u engleskoj, a ovde ima da se kupi u Merkatoru za 850 din (mnoogo kume). e i valjda je taj broj sa Genelecima i Mixing guide-om ustvari septembarski ?!? posto sam u avgustovskom video najavu za intervju sa Liamom iz Prodigyja za sledeci broj, a kolko sam onda jednom video taj sa genelecima, taj intervju je tamo ? a pise i da septembarski ustvari izlazi 4 avgusta ... nist mi nije jasno :(
SumAnuT
02-09-2004, 10:50 PM
u poredjenju sa sound on sound je kakav? poshto vidim cena je ista ...
u poredjenju sa sound on sound je kakav? poshto vidim cena je ista ...
sound on sound je mnogo ozbiljniji i pedantniji...za normalno citanje preporucujem sound on sound...kada vam treba savet oko mikrofona ili monitora onda uzmes sound on sound...
fipke
03-09-2004, 10:06 PM
Da, SOS je super, zaista ozbiljniji, dok FM svaku recenziju zavrsi sa "great thing, a must have!". fuj.
Da, SOS je super, zaista ozbiljniji, dok FM svaku recenziju zavrsi sa "great thing, a must have!". fuj.
nije bas tako, ali lako iz opisa mozes shvatiti da li je sranje...SOS pa nikada i ne kaze koliko je dobro...
Arthur
10-09-2004, 10:30 PM
Stvarno ljudi, gde ga nabavljate? Danas sam ga potrazio u Merkatoru al ga vise nije bilo... Gde u BG da ga trazim?
Starter*
10-09-2004, 10:50 PM
Ja sam ga kupovao u centru na ulici preko puta staklenca tj. a cosku kod palate albanije..a ima i u knezu gde prodaju casopise kod ruskog cara..nadam se da ces ih tamo naci..znaci oni ulicni prodavci sa gomilom stranih casopisa ga sigurno imaju...+ potrazi u IPS-u u Sremskoj na spratu pa levo tu sam takodje video da ima...pozdrav
Ja imam par brojeva, u kontaktu sam s urednistvom. Mislim da je casopis sjajan, a sto se tice sound on sound, ne mogu ga naci u Nisu........pomoc? :roll:
Stvarno ljudi, gde ga nabavljate? Danas sam ga potrazio u Merkatoru al ga vise nije bilo... Gde u BG da ga trazim?
Knjizara Plato (ona u Knezu)...
Starter*
28-12-2004, 09:18 PM
IPS=Mamut :wink:
IPS=Mamut :wink:Nije koliko ja znam :roll: a mozada i ne znam :lol:
Starter*
28-12-2004, 11:21 PM
Znam gazdu... 1:0 :D
Znam gazdu... 1:0 :D :lol: :oops:
btw.Originalan je do bola...ima jedan takav Mamut i u Budimpesti samo mnoooogo mnoooogo veci :?
Starter*
28-12-2004, 11:51 PM
Mislim da sam bio u tom u Budapest..a da je skino verovatno jeste..mada dobre pare se namlate od akvizitera knjiga do mamuta... il to ima samo kod nas.. :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.