Log in

View Full Version : Mackie Control

djole970
11-08-2004, 10:53 PM
Juce skroz neplanirano kupih Mackie Control za 1200 evrica !? Na prvi pogled deluje mi impresivno a da li stvarno vredi koliko ga hvale, tek cu videti. Svidja mi se i to sto moze kontrolisati i ProTools. :)

milos
12-08-2004, 01:11 AM
Ekstra sprava taj Mackie-ali mogao si za priblizno iste novce uzeti ovo:
http://www.zzounds.com/item--TASUS2400
A za one sa plicim dzepom(200 EUR)koji zele, da osete draz automatizacije i i paninga
http://www.behringer.com/BCF2000/index.cfm?lang=ENG

djole970
12-08-2004, 11:12 AM
Znam za Tascam-a ali tek sto se pojavio i neznam kakav je u praksi dok Mackie vec provereno dobro radi i vecinu gresaka koje je imao kada se pojavio do sada su ispravili. Malo sam se dvoumio da budem iskren izmedju ova dva uredjaja al' eto, mozda je ponekad bolje uzeti ono sto je vec provereno.

milos
12-08-2004, 12:00 PM
Znas da je u planu bio Mackie extender sa 24 endless knoba (postoji extender sa 8 klizaca ali ovo je nesto drugo) ,ali ne znam zasto ga nisu izbacili.Ako ti ne treba 24 kanala vec samo 8 onda ti je ovo odlicna kupovina.Dobra stvar kod Mackeja je sto mozed da prosiris sistem sa extenderima

djole970
12-08-2004, 12:09 PM
Bas mi se to i svidja kod Mackie-a. Zasad mi je 8 kanala dovoljno, mada naravno nisi ogranicen sa tih 8 vec imas nekoliko banki po 8. Mislim da moze ukupno 32 kanala kontrolisati, neznam tacno mozda i vise. XT je isto dobra stvar pa kad mi bude zatrebalo dokupicu (stvarno se dobia na konforu). Ustvari idem na to da uzmem ProTools ali posto je investicija prevelika i sto ce to potrajati onda kupujem sta mogu trenutno a sto mi moze posluziti i kasnije.

Bitch
15-08-2004, 10:21 PM
Mackie, cool! Moram vec i ja da ga probam, imam dilemu za svoj studio, Radikal SAC 2.2, taj Mackie ili stogod drugo? Da li su mu kruti faderi? Navodno Penny+Giles, ali mislim da nisu kao na AMS Neve-u >>> El ga ima negde u beogradskim music shopovima? Ajte ako znate javite, teo bi da ga probam, pa ako je cemu, da pazarimo! Nego bas su razlicita misljenja oko njega, nekom je jako dobar, nekom je krsh, javite! :D

djole970
16-08-2004, 08:47 AM
Faderi jesu Penny+Giles a da li su kao na AMS Neve-u to stvarno neznam. Sa Cubase-om radi vrlo lepo. To je sve sto ti mogu reci za sada.