PDA

View Full Version : GIGA i VST adapter

Pedja
02-08-2004, 11:53 PM
Nikako ne uspevam da pokrenem da mi GIGA svira u Nuendu preko VST adaptera. Ne mogu da ukapiram gde gresim :roll:
Slika izgleda odprilike ovako samo sto sam ovo napravio na racunaru kod kuce
http://www.jannemecek.net/files/Adapter.jpg
Ne znam sta ovi upitnici predstavljaju :oops:

Pedja
03-08-2004, 01:11 PM
Nije valjda da niko nezna ovo sto sam pitao :?

puRe
03-08-2004, 01:32 PM
Nije valjda da niko nezna ovo sto sam pitao :?

Ovo sa znakovima pitanja me buni...to ne bi trebalo da bude tako ako na istoj masini imas i gigastudio...

Pedja
03-08-2004, 02:25 PM
Ova slika je sa masine kod kuce ali i na njoj je Gigastudio......ovako mi isto pokazuje i na masini u studiju gde mi je i Luna i normalno kad je pokrenut Gigastudio :?

puRe
03-08-2004, 06:06 PM
Ova slika je sa masine kod kuce ali i na njoj je Gigastudio......ovako mi isto pokazuje i na masini u studiju gde mi je i Luna i normalno kad je pokrenut Gigastudio :?

Jesi li citao mozda uputstvo za adapter...a i sta ce ti adapter kada imas Lunu...ovo je namenjeno prvenstveno ljudima sa karticama koje nemaju podrsku za GSIF...

Pedja
03-08-2004, 09:08 PM
...a i sta ce ti adapter kada imas Lunu...
ma cisto da probam....volim sve da ispitam i da sve radi kako treba :D

Sleepgolfer
04-08-2004, 04:13 PM
Caka je da se u Giga studiju pod Settings>Hardware izabere FX-MAX Giga Bridge kao output. Nakon toga ucitas Giga VST adapter vst instrument i radis s njim sta hoces. Ponasa se kao i svaki drugi synth.

idekius
04-08-2004, 04:25 PM
Sa GigaStudiom sam se pozdravio kada sam presao na WinXP. Mislim da nisu nikada napraviliu verziju koja pod XP-om radi kako treba....

Pedja
05-08-2004, 11:01 PM
Caka je da se u Giga studiju pod Settings>Hardware izabere FX-MAX Giga Bridge kao output. Nakon toga ucitas Giga VST adapter vst instrument i radis s njim sta hoces. Ponasa se kao i svaki drugi synth.
Uradim ja to, ali i dalje nece :roll: Zbog toga sam i postavio pitanje :roll:

Sleepgolfer
06-08-2004, 09:11 AM
Postoji FX Max Giga Vst Adapter (kojeg ti pokusavas startat) i FX Max Giga Teleport. Ovaj drugi je za koristenje Giga studija od strane vise kompova preko mreze, a on instalira i plugin koji ti daje iste mogucnosti kao i VST adapter. Dakle, probaj s FX Max teleportom...