Log in

View Full Version : RPS - Moo Grass Blues (soundtrack - radio edit)

RPS
21-07-2004, 10:11 PM
Pozdrav!

Skoro sam otkrio ovaj forum (odlican je!). Zovem se Arandjel i zivim u Londonu. Trenutno radim muziku za film i dve predstave pa me zanima vase misljenje. Najvise tezim instrumentalnoj muzici sa par abstraktnih vokalnih motiva. Radim sa mojim drugom i Afrike koji udara perkusije dok ja sviram gitaru i klavir.

U ovoj pesmi koriscen je VST RealGuitar i razni efekti.
Vocal je kompresovan Waves C4, propusten kroz reverb i snimljen kroz MOTU HD192. Mikrofon je T-Bone.

Ovo je pesma sa soundtracka za jevrejsku narodnu predstavu "Jewish Cow". Predstava komicnog karaktera, ali sa ozbiljnom poucnom radnjom. Pesma se zove Moo Grass Blues.

http://www.jannemecek.net/files/mgb.mp3

Nadam se da nije problem sto sam okacio na ovaj sajt, ali nasao sam link na forumu za upload. Moj sajt je u izradi.

Pedja
21-07-2004, 11:57 PM
Dobrodosao u nase drustvo :wink: O pesmi cu kasnije, dok je skinem i preslusam :)

arados
22-07-2004, 01:53 AM
Arandjel dobrodosao i ugodno se osjecaj!

Eon
22-07-2004, 08:24 AM
Dobrodosao

Sa obzirom da bas nemam puno pojma o pozorisnoj produkciji ali objektivno cu ti reci da ovo prvo treba normalizovati, ne znam da li ti je ovo demo ili konacan rezultat ali je pretiho.
RMS je slab ali efekti su ok, svirka je bas apstraktna i nisam je bas ljubitelj ali slazem se sa tom vrstom umetnosti

Mozda bi mogao poslati nesto masterovano i malo konkretnije?

poz

RPS
22-07-2004, 08:32 AM
Hvala na dobrodoslici!

Eon, ceo soundtrack je dinamican, kada bi ga poslusao celog video bi da i nije toliko tih. Cist elemenat suspense-a.

"Apstraktno"?
Ne bas, ovo je cista filmska ili pozorisna muzika. Ostatak ovog soundtracka inace svira gudacki kvartet, a ova pesma je kao "odmor" od svega toga.

Uskoro cu okaciti jos nekoliko stvari sa ovog albuma pa da cujete.

Eon
22-07-2004, 08:40 AM
hmmm celog sam ga i poslusao , nisam rekao da nije dinamican ali se moze normalizovati i biti puno dinamicniji od toga

RMS ti u najboljem slucaju ide do -19 u normalizaciji, ponavljam ne razumem se bas u pozoriste i kako treba biti ali mislim da bi bilo bolje, cistije i dinamicnije da je onako kako je po muzickom standardu

Sto se apstrakcije tice vrednosti su nam razlicite pa verovatno tebi pored puno apstraktnijih stvari ovo zvuci normalno a meni je ovo vrhunac apstrakcije ali o ukusima se ne raspravlja

pozdrav