PDA

View Full Version : Behringer DDX 3216

Ad Fines
21-07-2004, 01:25 PM
Morao sam ovo izmjeni jer nema smisla da stoji pored mackie-a.

Digital Cave
21-07-2004, 02:39 PM
1. COPY, CUT, PASTE - ni u ludilu :x
2. RECORD, PLAY - malo te?e :cry:
3. WRITE, READ - mo?e. :wink:

Ako ovaj mikser kupuje? samo da ga koristi? kao kontroler - ?ist proma?aj. Rade fejderi (panorama u Logic-u) u Cubase/Nuendo su razbucali generi?ke mape za kontrolere (od SX verzija) i tek sada malo to popravljaju (pa nisu ni svoj Houston podr?ali kako treba!!!). Osim toga mikser nema "?ist" kontroler mod, ?to zna?i da sve aktivnosti miksera kao kontrolera, uti?u i na njegove fizi?ke I/O.
Kada budem imao malo vi?e vremena napisa?u detaljan test miksera i bi?e ti sve jasno.

puRe
21-07-2004, 04:48 PM
1. COPY, CUT, PASTE - ni u ludilu :x
2. RECORD, PLAY - malo te?e :cry:
3. WRITE, READ - mo?e. :wink:

Ako ovaj mikser kupuje? samo da ga koristi? kao kontroler - ?ist proma?aj. Rade fejderi (panorama u Logic-u) u Cubase/Nuendo su razbucali generi?ke mape za kontrolere (od SX verzija) i tek sada malo to popravljaju (pa nisu ni svoj Houston podr?ali kako treba!!!). Osim toga mikser nema "?ist" kontroler mod, ?to zna?i da sve aktivnosti miksera kao kontrolera, uti?u i na njegove fizi?ke I/O.
Kada budem imao malo vi?e vremena napisa?u detaljan test miksera i bi?e ti sve jasno.

Pa zar nisu sada sredili te mape...

Slazem se...DDX je cist promasaj kao kontroler...uzmi lepo nekog analgnog mackieja kao mixer za bend i Mackie Baby HUI kao kontroler...

Ad Fines
21-07-2004, 11:27 PM
Ma to sam i mislio!
Njegove upute su dosta zakomplicirali,svasta u njima pricaju,a nista nije rastumaceno do zadnjeg slova!
Ekipa iz banda je za taj mixer jer uvijek izgubimo nesto vremena dok postavimo sound u nekim novim prostorima gdje sviramo,pa smo mislili kad napravimo dobar sound za neku prostoriju da to save-amo i kad se vratimo opet u istu,nema vise puno cackanja.
Posto sam ja taj koji ce dati najvise para,mislio sam ga koristit i kod kuce,al sad cu se bogami dobro razmislit!

Za koliko se para moze kupit taj MACKIEv kontroler?
A za band cu ih nagovarati na A&H al jos mi ne sjeda u glavu koji model.
Oni su strasni(barem tako kazu)!!!

arados
21-07-2004, 11:34 PM
Ja za takve stvari koristim Yamahu 01V.
Odlican mixer. Kad je svirka - nosim je.
Ovako mi radi kao kontroler, u SX imas podrsku za 01V.
Nekad mi sluzi i kao interfejs za Recording.
Volio bih imati ovaj novi 01v 24/96
Cini mi se ima 100mm fadere, bolji sound i jos noviteta
Bend "Baruni" koriste DDX za nastupe. Ako poznas nekoga od njih - obrati se. Mislim da Domazet to koristi i doma u studiju.

Ad Fines
22-07-2004, 10:50 AM
Znam je za Barune i njihov mixer i to jako dobro.Njihov autor teksta,glazbe i aranzmana je isti kao sto je i mom bandu!Miroslav Rus koji je prije radio ITD,Bebeka,Crvenu Jabuku......Jadranko(basista)koristi doma taj mixer a ja mu slao od ddx-a mape za cubase koje sam dobio na nekoj promociji.Stvar je u tome sto ga nije isprobao kako radi sa Nuendom,pa sam zato i pitao jer negdje na forumu sam naletio na nekog da je spominjao da radi sa tim mixerom,a sto se Domazeta tice,on kod kuce koristi laptop i neku USB kartu za VSTi,a na PC-u DIGI 001 za audio,dok na poslu ima CONTROL 24 i TDM!!!! Kod njega moj band snima materijale,al meni je ovo za doma jer i ja nesto radim i snimam druge,malo nizeg ranga!

Digital Cave
01-09-2004, 02:30 PM
Kao ?to sam obe?ao :lol: test miksera DDX3216 na:
http://www.digital-cave.com/soft-hard/ddx3216.html

Tiki the Boyler
15-11-2004, 01:25 PM
Ko nadje vise funkcija za te pare, u odnosu na Behringera, ima pice :lol:
A sto se tice koristenja u formi kontrolera - ne mogu da pricam nisam probao!
U zivoj svirci radi super! Pogotovo ako radis repertoar sastavljen od acid jazza, jazz standarda, gomile funka, soula, te rock bluesa...
Da ne davim...