View Full Version : Sta mislite za ovaj demo????/
Radjeno je sve na obicnom pentiumu 4
sa TC plugins/waves i tu i tamo neki VST
instrumenti.
Vokali snimani sa mikrofonom od US$20 !!!
nije mnogo truda ulozeno u snimanje demo-a
Sta vi mislite kako je???
http://www.darkoedit.com/demo.mp3
Stvar mi se bas nesto ne svidja koliko mi se svidja instrumentalizacija. Pravac neki neodredjen i nekako mi prelazi izmedju promena vokala i ostalih delova nisu upecatljivi i ne navode na prelaz. Trebao si je bar normalizovati iako je demo. Sto se kvaliteta tice ok je, iako sam ja ljubitelj punch produkcije krenuvsi od vokala pa nadalje.
Nocni
20-07-2004, 01:17 AM
pop pjesma ok, bolja je od nekih sto sam cuo na eurosongu. ne znam engleski toliko da bih ocjenio tekst. preduga za moj ukus. uvod je potpuno visak, pjesma slobodno moze poceti od 36 sekunde, jer drugi dio neuporedivo bolje zvuci. zenska pjeva odlicno i ima ugodnu boju. u refrenu melodija je ok, medjutim promjenila je nacin pjevanja pa se izgubila 'slatkoca' glasa iz uvoda. mozda da nadjes neku opernu za duet pa da otpjeva refren.
Uvod, crash cinela lupi bezveze.
kazes jeftin mikrofon, meni glas zvuci snimljen ok mada previse zavucen u mixu, bilo bi bolje da je puno vise naprijed. bas gitara ne zvuci najbolje i uz to mi se cini nekvantizirana. kraj ti se sigurno nije dalo raditi, pa zavrsava kao da je neko odjednom ugasio struju :).
sto se tice produkcije, tu nemam sto reci. ja sam jos nisam dosao ni do zvanja 'amater pocetnik'.
Pozdrav, nemoj zmjerit ako sam u dobroj namjeri sto krivo rekao.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.