View Full Version : SFP 4.0 mixeri
idekius
10-07-2004, 01:39 AM
Hmmm... Cini mi se da Big Mixer V2B i Big Pink Mixr nisu bas kompatibilni sa SFP 4.0, a verovatno i sa SFP 3.1c Platformom. Imam utisak da se cuju kao kada svuk propustis kroz neumereno odschraflen de-esser, a i sa stereofonijom nesto definitivno nije u redu kada su oni u pitanju. 1632 mixer se cuje drasticno bolje, nazalost jer su ovi zaista lepi i prakticni (ako nista drugo zbog eq po svakom kanalu)...
Moguce je i da ja tripujem jer sam poslednjih dana "prenaslusan", ali jedna stvar je sigurna, ovim mixerima u SFP 4.0 i 3.1c ne radi solo dugme.
pa sto ne koritis 2448 sada kada imas 9 procesora :) ??
idekius
10-07-2004, 05:17 PM
pa sto ne koritis 2448 sada kada imas 9 procesora :) ??
7 a ne 9, ali i to je vise nego dosta. Nemam vise fleku jer fleka ne radi kada koristis S\TDM bus :-(
'ebi ga...ma isti je kao i manja varijanta samo sto imas integrisane compresore i vise kanala ali to mozes nadomestiti sa drugim manjim mixerima, imas li onaj mikro mixer?
idekius
10-07-2004, 11:51 PM
'ebi ga...ma isti je kao i manja varijanta samo sto imas integrisane compresore i vise kanala ali to mozes nadomestiti sa drugim manjim mixerima, imas li onaj mikro mixer?
Ma znam, imao sam sve to sa flekom... Sada imam samo
Aux Rack
Big V2B
Big Pink Mixer
Channel
Control Rom
Recording Mixer (RM 242)
Recording Mixer V2
STM 16S
STM 1632
Surround Mixer (SM 166)
J... ga... Sa flekom sam ih imao bas sve, ma da je i ovo dovoljno...
uvek vazi ona :'' negde me dobi' a negde me uzmi''
nema veze imas bar 7 procesora
SandRob
23-07-2004, 09:36 PM
ne zovu ga zaludu 'bug mixer'.
ako ti trebaju micro i dynamic mixer, ja cu ti ih poslat?!
rade bez cracka :)
idekius
24-07-2004, 01:09 AM
ne zovu ga zaludu 'bug mixer'.
ako ti trebaju micro i dynamic mixer, ja cu ti ih poslat?!
rade bez ******** :)
Kako to????
Salji obavezno!!! :idea: :idea: :idea:
SandRob
24-07-2004, 08:41 AM
rade zato sto su to legalni mixeri iz 3.0 verzije kad nisu bili dio paketa.
ako imas negdje na diskovima instalaciju od 3.0 izvadi ih iz nje, ako nemas poslat cu ti!?
ma i ne treba mu to, mislim, u onome sto ima, ima sve to jedino kao pripomoc kao dodatno mixercic
SandRob
24-07-2004, 09:32 AM
ja sve radin sa STM 1632, ali ne mixam sa pulsarom nego sa sequncerom.
STM 1632 zamjenjuje sve one recording mixere i sl, ali je problem sto nema grupe. takodjer nema integrirane kompresore i eq-e, ali ima inserte (i sendove).
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.