View Full Version : Pocetnicko pitanjce
Kako se u SX dvojci postavljaju efekti na send? U prethodnoj verziji u virtualnom reku dovoljan je bio klik da bi izasao spisak pluginova. Sada je drugacije...
Napravis FX channel i on ce te pitati koji efekat...posle samo namestis to kao send na kanalu gde ti treba...
OK, probacu to, mada sam vec nesto slicno uradio pa sam opet bio u klincu, ali otom potom. Nego, kada smo vec kod apsolutno nevinih pitanja imam jos jedno. Kako da nekoliko kanala vezem na jedan, odnosno u grupu? Sledio sam neka uputstva ali nikako nisam nasao resenje. I molim vas ako mozete detaljno to da mi objasnite jer sam jos u Pampers fazi u kada je rec o SX-u.
Ad Fines
01-07-2004, 09:07 AM
Na istom mjestu gdje otvaras audio kanale,midi kanale,fx.....tu odaberi i grupu.U mixeru kanale koje zelis poslat u tu krupu,na njihovim output-evima odredi kud zelis.Kod tebe je pitanje bilo o grupi,znaci da je output grupa koju nekako nazoves da u slucaju jos jedne grupe lakse znas koja je za sta.
Na istom mjestu gdje otvaras audio kanale,midi kanale,fx.....tu odaberi i grupu.U mixeru kanale koje zelis poslat u tu krupu,na njihovim output-evima odredi kud zelis.Kod tebe je pitanje bilo o grupi,znaci da je output grupa koju nekako nazoves da u slucaju jos jedne grupe lakse znas koja je za sta.
To sto ti pricas nisu sendovi...kao sto ime kaze, to su grupe.
Sendovi funkcionisu tako sto ti na svakom kanalu mozes da odaberes koliko signala ce da se salje u efekat (u decibelima).
Ad Fines
01-07-2004, 09:56 AM
Jesi li vidio sta je covjek pitao? :lol:
Htio je nekoliko kanala poslat na jedan,a ako to nije rijec o grupi........ :?
Jesi li vidio sta je covjek pitao? :lol:
Htio je nekoliko kanala poslat na jedan,a ako to nije rijec o grupi........ :?
:oops: :oops: :oops: :oops:
Ups...ja mislio ti mu odgovaras na prvo pitanje... :)
Ad Fines
01-07-2004, 10:05 AM
Pa na prvo si ti odgovorio.Bolje ne moze jer to nije tako tesko i slozeno da nebi svatio i da jos netko mora objasnjavat. :wink:
pa da...ali moja logika ponekad nije bas....hmmm...razumna :)
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.