View Full Version : EAST WEST ORCHESTRA STRINGS problem
ANITA
17-06-2004, 03:36 PM
Imam problema sa EAST WEST orchestra stringsima (ostalo radi ok -woodwinds, brass...). Neki instrumenti jako pucketaju vec na samo isprobavanje (klik misem na virtualnu klavijaturu). Kako mi sve ostalo (giga studio i drugi vst) normalno radi i sa puuuno vecim kolekcijama.. a ovdje ne moze podnijeti jednu violinicu.. zanima me, jeli moguce da mi taj dio software.a ne valja (kako ostali dijelovi iste kolekcije takoder normalno rade bez pucketanja). Ili trosi toliko procesora da to ne moze podnijet, ne znam.. probala sam ucitati to i prije nego se ram potrosio na giga instrmente, promjene takoder nema - pucketa.
Postoji li mozda nekakva opcija z akoju ne znam, koju mozda nisam ukljucila ili sto ja znam u samom vst-u.
Molim vas za pomoc, jer do sutra moram biti gotova s pjesmom, a neke note pucketaju.. i ne mogu takvu snimku poslati!!!!! U panici sam. Neke sam dijelove promjenila i koristim druge samplove, ali neki su sa ovih nezamjenjivi (marcato solo violina... npr.)...
Moze li netko probati i vidjeti pucketaju li mu stringsi.. (ne svi i meni recimo na nekim trigerima pucketa na drugima ne, probajte sa npr. 18 violina neki tezi/veci sample)..... je li mozda problem u polifoniji.... prelazim sve zajedno 160..sa giginim instrumentima.. , tu je i dosta audio traka koje sam trebala pretvarati da dobijem na polifoniji i ramu.. ali to ne bi trebalo imati veze s ovim... istina je da opcenito manje pucketa kad slusam samo te trake nego kad svira sve zajedno... znaci je malo i sistem preopterecen.. ali .... ah.
(imam 1 gb rama i znam da je premalo.. sredim to kad stignem.. ali ovo nema veze ni s time... 2500+barton... hardovi dugo nisu defragmentirani... ali nema valjda ni to veze)
Evo, ja sam sad nabacala svakakve informacije pa ako mi tko moze opmoci... izvrsno!!
Unaprijed hvala
anita
Uzmi povecaj latenciju...to ce ti smanjiti CPU...
Mozda bi trebalo da pogledas kako ti je DFD podesen,cini mi se da ih pusta Kompakt?
ANITA
17-06-2004, 09:20 PM
Mozda bi trebalo da pogledas kako ti je DFD podesen,cini mi se da ih pusta Kompakt?
Ok, pure za latenciju.
Zmajicu, a kako bi DFD trebao biti podesen? Ja sam ga vec ranije instalirala za storm drums... i radilo je sve ok. Kako da znam da je dobro podesen..
Ok, pure za latenciju.
Zmajicu, a kako bi DFD trebao biti podesen? Ja sam ga vec ranije instalirala za storm drums... i radilo je sve ok. Kako da znam da je dobro podesen..
Nema sta da se podesava...samo ga instaliras...e sada je pitanje da li ti je on instaliran za Stringse
SandRob
17-06-2004, 10:22 PM
ah, to jebeno pucketanje :evil:
a jeli ti uvik pukne na isto misto oli randomly?
pretpostavljan da si ucinila sve optimalizacije, da ti je na diskovima ukjucen dma, da ti je prioritet dat background servicesima, da ti je iskjucen system restore, da ti je u startupu sve iskjuceno osim lune... neki antivirusi koji ruju u backgroundu znaju (ili su znali) zajebavat... jeli ti disabliran write caching on the disk...
jeli ti zadnja verzija kontakta?! provaj mu svejedno ukjucit old host behavior. vidi kako mu je nastiman dfd za taj format i probaj se igrat sa tim setingom... vidi jeli ti takodjer pucketa kad ti je sequncer minimaliziran, odnosno kad se na ekranu nista ne mice... neznan, svasta san nabroji... vise mi nista ne pada na pamet :oops:
kontakt zna pucketat kad mu je otvoren mapping editor... vise neznan :oops:
ANITA
18-06-2004, 10:51 AM
Hvala vam decki.
:cry: Sinoc se kod mene dogodila katastrofa. Kompjuter mi se sinoc srusio.... a od umora posljednjih dana se nisam sjetila backupirati 3 puta kao sto inace radim. Imam verziju pjesme od prije par dana (a posljednjih dana sam puuno napravila), a danas sam trebala poslati je.
Izgleda da covjek ne smije davati ni SVE od sebe, jer mozda je to SVE mrvicu previse i od umora moze izgubiti "sve". Ljuta sam na sebe, osjecam se kao budala, a znate jos onaj osjecaj kad ste bili jako mali i nesto ste lose napravili (sebi) ali jos se onda to bojite reci roditeljima jer ce i oni vikati na vas. Da, jos sam se bojala spomenuti to Filipu, ali kad je vidio kako placem, suzdrzao se od ocitavanja bukvice o backupiranju koju uvijek dobijem (jer ovo nije prvi put). Naravno, to je ucinio kad sam se malo smirila sa sladoledom Mars (koji je btw iiiizvrstan!).
Naravno, to je ucinio kad sam se malo smirila sa sladoledom Mars (koji je btw iiiizvrstan!).
Za mene je "Macho" vrh medju sladoledima :wink:
ANITA
18-06-2004, 04:25 PM
Naravno, to je ucinio kad sam se malo smirila sa sladoledom Mars (koji je btw iiiizvrstan!).
Za mene je "Macho" vrh medju sladoledima :wink:
Je, macho je izvrstan, naravno. Gdje ima puno cokolade, mora biti prava stvar. A odlican je i ovaj novi LEdo Grandissimo od Biskvit/ljesnjak i preliven komadima cokolade (nije biskvit, vec okus biskvita). Bas sam ga malo prije... :D Kad mi je muz na putu, moram nadomjestit razinu uzivanja sa sladoledima... i odoh sad na vjezbu potrosit taj sladoled i pizzu....
Pedja
18-06-2004, 04:46 PM
A odlican je i ovaj novi LEdo Grandissimo od Biskvit/ljesnjak i preliven komadima cokolade (nije biskvit, vec okus biskvita).
mmmm :) Grandissimo je odlican.....degustirao sam ga pre par dana :D
SandRob
19-06-2004, 11:29 AM
od leda najvise volin smrznuti grasak... a za rec pravo i onaj slag in je genijalan. uvik mu je ista ambalaza, miris i okus sto budi nostalgiju. :roll:
... i snjeguljica me isto spizdi :wink:
where have all the good times gone :cry:
SandRob
19-06-2004, 11:34 AM
Dosta vise :evil:
http://www.ledo.hr/onama/hr/grafika/povijest/1996.gif :banghead:
idekius
19-06-2004, 02:40 PM
Jel to taj Grandissimo???? Mocno deluje :shock:
ANITA
19-06-2004, 10:03 PM
od leda najvise volin smrznuti grasak... a za rec pravo i onaj slag in je genijalan. uvik mu je ista ambalaza, miris i okus sto budi nostalgiju. :roll:
... i snjeguljica me isto spizdi :wink:
where have all the good times gone :cry:
Da, slag je mrak! Bas sam neki dan kupila nekoliko vrsta (velikih od 1kg) sladoleda i taj slagic.. i uz sve te divote moj Filip je naravno smazao sav taj slag i pricao o njemu kao o nekoj vrijednoj i vaznoj uspomeni. Ali stvarno je poseban i dobar je.
Ne brini Sandro. Ako se vidimo ovog ljeta... prisjetiti cemo se mi svih divnih dana. Sto kazes na slag i van morisona? moze jos i dobro dalmatinsko vino...
Ali meni je van morrison (astral weeks.. volim.. nekako mi je leprsav, nesavrseno divan album... napusen nekako..) mrak... a jos uz more... divno. :roll:
SandRob
19-06-2004, 10:30 PM
... moj Filip je naravno smazao sav taj slag i pricao o njemu kao o nekoj vrijednoj i vaznoj uspomeni.
8)
Pedja
19-06-2004, 10:53 PM
Jel to taj Grandissimo???? Mocno deluje :shock:
Ja mislim da je ovohttp://www.jannemecek.net/files/1996.gifMacho :roll:
Grandissimo je u VEEELIIKOOJ KUTIJI i moras da se pomucis dok ga smazes :) :wink:
Ovo gore je bljak :x pu,pu,pu.Nije ni za prineti Machu
Macho,mmmmmmmm :roll:
Pedja
20-06-2004, 12:06 AM
Grandissimo sam jeo :D , a Macho samo video na slici tako da nisam bas siguran. Izvinjavam se ljubiteljima Macho sladoleda :D
Nisi jeo Macho :shock: :?:
Pedja
20-06-2004, 08:51 PM
He,he,he :) ..........nisam do danas :) Posle ove price sam morao da ga probam.....mmmmm pravi :wink: Cim ima lesnik tu nema greske :D
ANITA
20-06-2004, 09:50 PM
He,he,he :) ..........nisam do danas :) Posle ove price sam morao da ga probam.....mmmmm pravi :wink: Cim ima lesnik tu nema greske :D
Pa nema macho ljesnjak :shock: ... osim ako rade neke posebno za vas.. :wink:
SandRob
20-06-2004, 10:10 PM
a chocomax s onin bokunon cikolate na dnu korneta? :roll:
a onaj jedan obiteljski. ne mogu se siti kako se zove. ima niko muzicko ime 'rapsody' 'simphony'... tako nekako, a cili je kremast, slagast i strachatelast? :roll:
ANITA
20-06-2004, 10:17 PM
a chocomax s onin bokunon cikolate na dnu korneta? :roll:
a onaj jedan obiteljski. ne mogu se siti kako se zove. ima niko muzicko ime 'rapsody' 'simphony'... tako nekako, a cili je kremast, slagast i strachatelast? :roll:
e chocomax je odlican takoder i onaj... kako se zove kaos ili slicno.. isto crn sav cokoladni.
Ali ima jedan sladoled.. od ne znam koje (ne nase) firme... IRISH cream okus... isuse, to je nesto savrseno. Isto je "obiteljski", ali ne moras nuzno imati obitelj da pojedes taj sladoled odjednom. :lol:
Vidim Sandro, da ti se jako svida moj citat... A jesi me nasmijao... :D
SandRob
20-06-2004, 10:26 PM
je! kaos :) mmmmmmmm... bila vanilija i cikolata.
a imaju oni na scapu 'magnum' i 'dove' (ledo ima slicnu seriju zove se 'king'). :roll:
ANITA
20-06-2004, 10:28 PM
je! kaos :) mmmmmmmm... bila vanilija i cikolata.
a imaju oni na scapu 'magnum' i 'dove' (ledo ima slicnu seriju zove se 'king'), samo sto oni nisu od ledota nego su talijanski
na trtajunu mislis? :wink: Eh.... kad se sjetim...
SandRob
20-06-2004, 10:35 PM
:shock: besramnice! stalno ti je 'trtajun' na pameti ;)
ANITA
20-06-2004, 10:45 PM
:shock: besramnice! stalno ti je 'trtajun' na pameti ;)
A sto mogu kad volim trtajune... A bas mi je moj sad zaspao.. :cry: a nije jos ono zategnuo prije...
SandRob
20-06-2004, 10:50 PM
zategnuo ili nategnuo? :lol:
ANITA
20-06-2004, 11:08 PM
zategnuo ili nategnuo? :lol:
Pa ti se bolje kuzis u trtajune, reci ti meni?
SandRob
20-06-2004, 11:24 PM
:shock: a vrag te odni, vraze :lol:
:roll: ma san ja procita prin nego si prominila... ali necu nikomu rec... narocito ne vlasniku... ne diraj (mu) lava dok spava :wink:
ANITA
20-06-2004, 11:26 PM
Ja vrag?!! :angel:
SandRob
20-06-2004, 11:32 PM
i kazes skace cpu i pucketa? hm :?: stvarno neznan sto bi to moglo bit :oops:
ANITA
20-06-2004, 11:49 PM
:roll: ma san ja procita prin nego si prominila... ali necu nikomu rec... narocito ne vlasniku... ne diraj (mu) lava dok spava :wink:
:wink:
Ma lavic se probudio!!!! :D Oboje su se probudili... odoh sad... k njima... :oops:
Znas sto, imam problema ovih dana sto ne uspijevam nista ozbiljno niti pametno reci. Dobra strana sveg je sto uspijevam nasmijati ljude oko sebe (i izbrisati post naknadno..).. ali losa je sto ne znam i ne mogu stati i sto vec pricam i gluposti, a nema svugdje opcije UNDO... Jedino sto me smiruje su trtajuni i sladoledi... i nista drugo! :oops:
ANITA
20-06-2004, 11:52 PM
i kazes skace cpu i pucketa? hm :?:
:rotfl:
Pedja
21-06-2004, 01:08 AM
Pa nema macho ljesnjak :shock: ... osim ako rade neke posebno za vas.. :wink:
Kod prodavca ispod slike "Macho" sladoleda pise - cokolada,nugat.....a ima i sitne komadice lesnika ispod glazure od cokolade :roll:
Bez obzira na to, bas mi se svidja :D
ANITA
05-09-2004, 10:23 PM
Kako ova tema nije dovrsena - evo mene s pitanjem
(ispricavam se sto sam ovo isto pitanje postavila tamo na aktualnoj temi pucketanja....)
A mene stvarno muci ovo pucketanje s EAST WEST software-om (odmah da iskoristim priliku pa da pitam) i to ne cijelim nego samo onim dijelom koji je na s-ata 160 GB hardu.
I sjetih se ja danas renderirati te trake s tim EW software-om i unatoc tome, renderiralo se takoder sa pucketanjem!!!!! To onda znaci, sto? Da je problem u cemu? Mislim, da je preopterecen sustav, bar u ovom slucaju ne bi bilo pucketanja i osim toga nema sanse da je preopterecen kad sve ostalo radi sa puuuuno vise rama i polifonije i sveg. Jeli moguce da je arhiva ostecena na taj nacin da pucketa?!!
Ali znaci, vratimo se na pitanje... ako se niti ne renderira bez pucketanja - locirani problem je gdje? u cemu? Poludit cu s time..... :uhoh: :taz:
Sleepgolfer
05-09-2004, 10:52 PM
da li east-west ima gumbic "BOUNCE"? ukljuci ga ako nisi...mozda pomogne pri baunsanju ako nista drugo...
ANITA
12-10-2004, 10:08 PM
Samo da javim i zatvorim temu.
Problem rijesen. STvar je bila u ostecenoj arhivi. Ne u kompu, amd-u ili intelu, premalo rama i ne znam ceg.....
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.