Log in

View Full Version : Knjiga za Cubase - koja je bolja

nixylive
12-06-2004, 11:47 PM
Naso sam dve knjige za Cubase. Evo:

Cubase VST

napisao Keith Gammel

oko 200 stranica

cena: 670,00 dinara

-----------------------------------------------

Cubase VST

prevod III izdanja
za VST verziju 5
vst instrumenti,...

napisao Simon Millward

cena: 880,00 dinara.

-----------------------------------------------

Ako su obe knjige dobre da kupim obe ili je jedna sasvim dovoljna. Sta mislite.

STUDIOTON
13-06-2004, 07:31 AM
Zasto kupujes knjigu VST kada ima knjiga za SX 1.06 ..

Ja imam ugovor o ditribuciji i prodaji te knjige tako da online mozes naruciti i izdavac"Kompjuter Biblioteka"ce ti poslati uplatnice koje ces uplatiti na racun i oni ce ti poslati knjigu .. knjiga je 720 dinara odnosno 800 ali je 10% popusta za online kupovinu ..

Samo popunis podatke sa desne strane na adresi www.studioton.co.yu/cubaseknjiga.php

nixylive
13-06-2004, 09:31 AM
Moze malo vise informacija o knjizi. Ko je napisao, koliko strana. Na sajtu sam video popis lekcija, ali me zanima jos samo ovo.

Da li je knjiga stvarno dobra. Da li obradjuje sve teme i sl. Ove sto sam ja naveo da li su takodje dobre ili...

STUDIOTON
13-06-2004, 09:59 AM
Knjiga CUBASE SX

Napisao je THAD BROWN multiinstrumentalista,DJ i zvucni tehnicar sa vise od decenije profesionalnog iskustva u muzickom polu.Pisao je o softweru ,kompjuterima i zvuku kao visi saradnik casopisa HOME RECORDING.thad je bio predavac u centru za proucavanje tehnologije muzike na univerzitetu YALE a radio je i sa vodecim softwerskim kompanijama kao sto su Prosoniq, NI,Yeloow tools ... Danas radi na muzickoj produkciji i smislja nove nacine mrcvarenja semplova,modulacije filtera i maltretiranja cokodera ...

Knjiga je opasno dobra (ja je imam i nekoliko puta sam je procitao) ...

Razlika izmedju ove i VST knjige je ogromna jer VST verzija cubase-a i SX ima velike razlike tako da ako hoces da me poslusas kupi ovu knjigu .. (predpostavljam da vec radis na SX verziji pa ne vidim razloga za kupovinu VST knjige)

U knjizi su obradjene kompletno sve teme i svaka funkcija .. Ono sto pise o knjizi su samo podglavlja a unutar jednog podglavlja imas na desetine naslova .. knjiga ima 413 stranica i ponavljam mnogo dobra ..Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 ..

Eon
13-06-2004, 10:41 PM
Znaci u pitanju je CUBASE SX 1.06 ..

Koji nema neku posebnu razliku sa 2.01 :wink:

SandRob
13-06-2004, 10:45 PM
koliko je to u eurima? ja bi kupi knjigu. koliko san razumi ovo je srpski prijevod?

Eon
13-06-2004, 10:56 PM
koliko je to u eurima? ja bi kupi knjigu. koliko san razumi ovo je srpski prijevod?

To je negde oko 15 eura

Pedja
13-06-2004, 11:42 PM
11,2 eura :D

SandRob
13-06-2004, 11:50 PM
narucujem 'sekundarno'
btw: 'sekundarno' ode di zivim stariji recu za odmah, momentalno isti sekud = 'sekundarno' ;)

SandRob
13-06-2004, 11:51 PM
nemojte samo da bude na cirilicu, jerbo san u temu slucaju najeba ;)

nixylive
14-06-2004, 12:22 AM
Opis knjige je primamljiv, a i broj strana. Naravno, samo da su pametne stvari ispisane :roll:

Ivane jel si ti Studioton. Ranije si imao taj nick, ali si izgleda promenio. Tad bese neka knjiga za 50? koliko se ja secam pa kad sam planirao da je kupim neko mi rece (ne na ovom forumu) da je preskupo, ali koliko sad vidim, knjiga je 12? pa bi i mogao da je kupim.

Jel saljes pouzecem.

STUDIOTON
14-06-2004, 03:56 AM
50 eur nije knjiga vec multimedijalni kurs za cubase sx .. nesto kao i ova knjiga samo sto je sve u DiVX formatu i ima 28 lekcija i naravno sve je prakticno objasnjeno .. Kurs je u izdanju PCM centra ..

- Knjiga za cubase SX se salje samo u Srbiji i to ne pouzecem vec dobijate profakturu odnosno racun i opstu uplatnicu i odete da uplatite u postu i oni ce vam po uplati poslati na vasu adresu(to je princip kombib-a) .. Sto se tice inostranstva dodaje se 5 eura postarine i mora se uplatiti Western Union .. Tu ja saljem paketic tako da je uplata na moje ime www.studioton.co.yu/kontakt.php Sve je regularno i dobijate racun(knjiga je naravno original a ne kopija) i kosta oko 11 eura + 5 eur postarine za inostranstvo znaci 16 eur ..

Ivane jel si ti Studioton. Ranije si imao taj nick, ali si izgleda promenio

Hee . ja nisam studioton vec sam Ivan Lekic a imam i radim u svom studiju koji se tako zove :lol: :lol:

nemojte samo da bude na cirilicu, jerbo san u temu slucaju najeba
Knjiga je na latinici naravno i zaista je super .. iz nje sam bogami dosta saznao za mnoge fore i cake ..

STUDIOTON
14-06-2004, 04:12 AM
Dosta vas mi se javilo na mail za ovu knjigu a u pitanju je BiH ..

-Ovo je knjiga u izdanju kompjuter biblioteke (www.kombib.co.yu) gde takodje mozete naruciti ovu knjigu a cena je sa 10% popusta 720 dinara za uplatu .. Oni knjigu salju samo u Srbiju (Cak bez Crne Gore) a posto platni promet ionako ne radi sa BiH oni ne distributiraju knjigu .. Meni nije tesko da bilo kome preko posaljem knjigu ali uplata se mora izvrsiti WU uslugom i sa ptt uslugom + 5 eura izadje oko 16 a u WU ce vam uzeti mozda jos onoliko koliko i knjiga kosta(mislim oko 10-tak eura) tako da sve na kraju izadje oko 26 eur sto ispada vise nego da kupujete ovde 2 knjige .. Ja mislim da je ovo jedini nacin za distributiranje preko ili je najbolji nacin da vam prijatelj ovde uzme i posalje pa cete vi sa njim lako ..

Pozdrav

nixylive
14-06-2004, 04:19 AM
Knjiga je na latinici naravno

Ne bi trebalo da bude "naravno". Trebalo bi da pisemo nasim pismom - cirilica, ali s obzirom da je ovo tehnicka knjiga opravdavam koriscenje latinice.

Ivane koliko vas ima u studioton-u. Jednom sam se dogovorao sa studiotoncem oko Terratec-ove kartice pa on na kraju odustao od prodaje jer mu odgovara. Jerl si to bio ti ili neko drugi :roll:

STUDIOTON
14-06-2004, 04:26 AM
Ivane koliko vas ima u studioton-u. Jednom sam se dogovorao sa studiotoncem oko Terratec-ove kartice pa on na kraju odustao od prodaje jer mu odgovara. Jerl si to bio ti ili neko drugi

Kao prvo sta radis ovako rano .. primetio sam te cak u 04.30h ujutru ???
Ja sada moram na put a ti ?? RANORANILAC? (da ne kazem vampir) hehe :D

Da secam te se .. sa mnom si pricao .. to sto se tice terratec-a je duga prica i ne bih da gnjavim ostale forumase .. Sve u svemu imao sam posao i morao sam ga odraditi pa nije bilo pozeljno menjati kartu u sred posla :? Ubrzo kada sam ga zavrsio kupio je jedan covek iz Nisa zaboravio sam kako se zove ..

-Ja sam jedini "tonac" jer se studio nalazi na gornjem spratu moje kuce .. naravno da ne radim sam tu su kolege sviraci,pevaci,snimatelji,tekstopisci itd. tako da kada je potrebno radim sa njima ..

nixylive
14-06-2004, 04:42 AM
Nisam vampir. Ne znam kako se kaze z aonog koji ne spava uopste osim kad ima stvarno veliku potrebu za tim tj. da mi se muti pred ocima i da padam u nesvest :lol: Salim se. Ma rezem diskove trebam da saljem za 2 sata :D

Znaci ti si jedan jedini studiotonac. Znam da na forumu bese jedan sa nickom studioton pa sam tad mislio da si to ti. Bese Terrratec Phase 28 pa si uzeo neku koja je skoro ista i ostavio si T 28.

Kakav ti je studio. Jel nesto big ili small. Imas neke slike.

Eon
14-06-2004, 09:34 AM
Dosta vas mi se javilo na mail za ovu knjigu a u pitanju je BiH ..

-Ovo je knjiga u izdanju kompjuter biblioteke (www.kombib.co.yu) gde takodje mozete naruciti ovu knjigu a cena je sa 10% popusta 720 dinara za uplatu .. Oni knjigu salju samo u Srbiju (Cak bez Crne Gore) a posto platni promet ionako ne radi sa BiH oni ne distributiraju knjigu .. Meni nije tesko da bilo kome preko posaljem knjigu ali uplata se mora izvrsiti WU uslugom i sa ptt uslugom + 5 eura izadje oko 16 a u WU ce vam uzeti mozda jos onoliko koliko i knjiga kosta(mislim oko 10-tak eura) tako da sve na kraju izadje oko 26 eur sto ispada vise nego da kupujete ovde 2 knjige .. Ja mislim da je ovo jedini nacin za distributiranje preko ili je najbolji nacin da vam prijatelj ovde uzme i posalje pa cete vi sa njim lako ..

Pozdrav

Ja sam se zainteresovao pa poslao poruku, a da sam znao da si ti u toj ekipi pitao bi te. Nema veze narucicu je ja za Novi Sad pa cu je pokupiti. Uzecu je apsolutno :)

SandRob
14-06-2004, 09:46 AM
Knjiga je na latinici naravnoNe bi trebalo da bude "naravno". Trebalo bi da pisemo nasim pismom - cirilica

imas pravo, nixy, ali ovako cu knjigu i ja kupit :roll:
btw: znan citat cirilicu, ali mi malo zapinje :oops:

dr.Ru
14-06-2004, 05:34 PM
Knjiga je na latinici naravnoNe bi trebalo da bude "naravno". Trebalo bi da pisemo nasim pismom - cirilica

Moje vidjenje (mada izbegavam da stalno o tome pisem):
Moje pismo je ljubav prema ljudima: ni cirilica, ni latinica. Ja ga pisem mojim glasom sa sagovornikom, palcem i kaziprstom na potenciometru/regleru. Jedini put kada pisem svim prstima je kad sviram klavir.

puRe
14-06-2004, 08:18 PM

Moje vidjenje (mada izbegavam da stalno o tome pisem):
Moje pismo je ljubav prema ljudima: ni cirilica, ni latinica. Ja ga pisem mojim glasom sa sagovornikom, palcem i kaziprstom na potenciometru/regleru. Jedini put kada pisem svim prstima je kad sviram klavir.

Bravo...

STUDIOTON
14-06-2004, 08:35 PM
Znaci ti si jedan jedini studiotonac. Znam da na forumu bese jedan sa nickom studioton pa sam tad mislio da si to ti. Bese Terrratec Phase 28 pa si uzeo neku koja je skoro ista i ostavio si T 28.

Pa cesto sam menjao nick nazive .. :wink: Jeste bio je terratec phase 28 .. solidna karta ali daleko ispod EMU 1212m koja je istog cenovnog ranga .. EMU je krenuo sa audio kartama ove godine .. Trenutno nemerljiva karta sa drugim odnosno kako se to kaze - ODNOS CENA-KVLITET

Imam studio tipa HOME RECORDING (i to dobar) ..

Koristim sledece uredjaje:

PIV 2400+
Gygabyte KT400 :x
1.5 gb Kington memorije
200 gb Maxtor (120+80)

-Behringer ultra gain pro mic 2200
-Behribger ultra curve deq 2496 mastering processor
-Behringer ub 1204 fx pro
-Behringer B1
-Behringer B5
-Rode NT1A
-Alesis RA 300
-Alesis Monitor one MKII
-EMU 1820 Digital audio system
-Radium 61 Midi master control

... valjda nisam nista zaboravio .. to je sto se tice externih sprava .. imam sve sto mi treba .. ni manje ni vise ..

Imam jednu sliku na sajtu u odeljku O AUTORU ali to je snimano mnogo ranije tako da zaista trebam uraditi nove fotose .. bice uskoro ako te bas zanima kako izlgeda ...

STUDIOTON
14-06-2004, 08:39 PM
E da .. u toku je projekat o izgradnji studija(gluve sobe) tako da od jeseni sve prerasta u malo ozbiljnije planove ..

SandRob
14-06-2004, 09:53 PM
bravo, ivane :)
btw: jesi ovi na slici ti ili kornelije bata kovac?

Eon
14-06-2004, 10:41 PM
bravo, ivane :)

ma nije, to je Super Mario :D

Eon
14-06-2004, 10:42 PM

Pa cesto sam menjao nick nazive .. :wink: Jeste bio je terratec phase 28 .. solidna karta ali daleko ispod EMU 1212m koja je istog cenovnog ranga .. EMU je krenuo sa audio kartama ove godine .. Trenutno nemerljiva karta sa drugim odnosno kako se to kaze - ODNOS CENA-KVLITET

Imam studio tipa HOME RECORDING (i to dobar) ..

Koristim sledece uredjaje:

PIV 2400+
Gygabyte KT400 :x
1.5 gb Kington memorije
200 gb Maxtor (120+80)

-Behringer ultra gain pro mic 2200
-Behribger ultra curve deq 2496 mastering processor
-Behringer ub 1204 fx pro
-Behringer B1
-Behringer B5
-Rode NT1A
-Alesis RA 300
-Alesis Monitor one MKII
-EMU 1820 Digital audio system
-Radium 61 Midi master control

... valjda nisam nista zaboravio .. to je sto se tice externih sprava .. imam sve sto mi treba .. ni manje ni vise ..

Imam jednu sliku na sajtu u odeljku O AUTORU ali to je snimano mnogo ranije tako da zaista trebam uraditi nove fotose .. bice uskoro ako te bas zanima kako izlgeda ...

fino fino ti to, samo ti fali zlica vegete :idea:

nixylive
15-06-2004, 05:17 AM
Video sam sliku. Secam se i ranije sam video.

Monitor verovatno ima dobro osvezavanje cim na slici nije uhvacen frejm :roll:

Koje su ti ono klavijature. Dzabe spisak kad ne prepoznajem. Vidim imas M-audio radium 61. Kako si zadovoljan njim posto ga ja uzimam.

zmaj
15-06-2004, 01:56 PM
Ono ispred je Triton :wink:

STUDIOTON
15-06-2004, 05:52 PM
bravo, ivane

Hvatate me u semu a? :x :roll:

ma nije, to je Super Mario

Ih bre ti al me nacrni ..

Koje su ti ono klavijature. Dzabe spisak kad ne prepoznajem. Vidim imas M-audio radium 61. Kako si zadovoljan njim posto ga ja uzimam.

U pitanju je bio Triton i T3 .. Sve sam to isprodavao tako da vise nemam klavijature ..

Radim 61 je fini master .. ja sam ga kupio i pravo da ti kazem nemam neke zamerke jer od njega koristim samo dirke .. midi kontrolere i sl. ne koristim ..

puRe
15-06-2004, 06:05 PM
U pitanju je bio Triton i T3 .. Sve sam to isprodavao tako da vise nemam klavijature ..

sto si prodao...prelazak na softver?

STUDIOTON
15-06-2004, 06:16 PM

Naravno .. mislis da sam pogresio ?

puRe
15-06-2004, 06:51 PM

Naravno .. mislis da sam pogresio ?

ne...Triton i T3 se ne razlikuju od kvalitetnih sample-based VST instrumenata...nekada mogu biti i losiji zbog nedostatka fleksibilnosti softvera...

Pogresio bi da si imao neku analognu spravu ili tako nesto...tada bu te proglasio ludim :D

nixylive
16-06-2004, 04:55 AM
.. mislis da sam pogresio ?

Nas sin poludeo kad je cuo da sam kucu poklonio gradu.
Ti si kucu poklonio gradu.
Da. Zar i ti mislis da sam pogresio.
Jesi Miso, jesi.

Ovo bi iz Sabirnog centra. Ja tako volim da citiram iz filmova kad me asocira neka situacija.

Ako si ti od svih tih klavijatura preko na radium znaci da je dobar tako da necu ni ja d apogresim time sto cu da ga kupim.

Nego za onu knjigu. Ja sam zainteresovan.

STUDIOTON
16-06-2004, 06:04 AM
Knjiga ce ti biti poslata .. ocekuj prvo profakturu i uplatnicu i samo odes u postu uplatis na racun i oni ti posalju .. Sada cu se cuti sa direktorom da mi posalje 10 knjiga tako da ja mogu slati i ostalima koji zele preko ..

nixylive
16-06-2004, 10:10 AM
Ok.

Znaci 720 dinara. Nemoj samo i tu uplatnicu sto salju da meni naplate ptt troskove :D I za tih720 dodje jos nekih 80 dinara za slanje uplatnice. Ukupno oko 800 dinara. Nije mnogoi ako je knjiga kvalitetna, a nadam se da jeste. Ne zbog novca koje dajem vec zbog znanja koje zelim da steknem :wink: Ako si mi je ti prporucio onda ti verujem.

STUDIOTON
16-06-2004, 11:19 AM
Ne sumnjas valjda u mene .. :(

platis samo 720 dinara bez dodatnih troskova ..

nixylive
16-06-2004, 12:07 PM
Sad kad si posumnjao u mene da sumnjam, ne sumnjam :lol: Salim se. Ma ne sumnjam, samo se nadam da u knjizi ima stvari koje ce mi biti potrebne za neki osnovni rad u Cubase jer me mrzi vise da za svaki program provaljujem funkcije po 2 godine (za slozenije programe).

Super onda, 80 dinara usteda :wink:

Jel treba moji podaci i sl. Saljem ti na mail.

STUDIOTON
16-06-2004, 01:14 PM
POpuni podatke sa desne strane na stranici www.studioton.co.yu/cubaseknjiga.php

U knjizi je objasnjen program os A do SH ..

nixylive
17-06-2004, 03:54 AM
Popunjeno i poslato.

Mislis od A do Z :wink:

STUDIOTON
17-06-2004, 07:23 AM
Bice poslato .. cucemo se pre toga ,zvacu te ..

Posto imam knjige kod sebe da ti posaljem busom da preuzmes tako je najbrze .. ono preko racuna ide kada ja njima posaljem tvoju adresu da ti posalju .. to ume da traje .. cucemo se

alen
17-06-2004, 08:21 AM
Ima li koja za mene?

STUDIOTON
17-06-2004, 08:57 AM
e imam ih 5 primeraka.. 2 primeraka sam izdvojio sa SandRob-a i Micu (tako mi je rekao) pa cekam da mi se jave , 1 Primerak za Nikolu i imam jos 2 primeraka .. Ako hoces Alene mogu ti poslati .. popuni samo podatke na stranici i to je to .. ja cu te zvati da se dogovorimo ..

Eon
17-06-2004, 09:04 AM
mene zaboravi !!!!

alen
17-06-2004, 09:06 AM
OK,hvala!

STUDIOTON
17-06-2004, 09:06 AM
e nisam te zaboravio .. tebi sam odvojio prvu (sestu) :wink:

Zaboravio sam da te pomenem .. sorry ...

Eon
17-06-2004, 10:25 AM
e nisam te zaboravio .. tebi sam odvojio prvu (sestu) :wink:

Zaboravio sam da te pomenem .. sorry ...

hehe nema frkenzi :)

nixylive
17-06-2004, 12:00 PM
Bice poslato .. cucemo se pre toga ,zvacu te ..

Posto imam knjige kod sebe da ti posaljem busom da preuzmes tako je najbrze ..

Svejedno. Mozes i pouzecem pa cu ja da platim kad preuzmem. Nije mnogo ako platim postarinu stotinak dinara. A ako znas nekog sofera salji i busom. Kako hoces. Meni je svejedno.

Pedja
17-06-2004, 12:20 PM
Koliko traje procedura oko narucivanja tj. za koliko dana stigne uplatnica?

STUDIOTON
17-06-2004, 12:29 PM
Svejedno. Mozes i pouzecem pa cu ja da platim kad preuzmem. Nije mnogo ako platim postarinu stotinak dinara. A ako znas nekog sofera salji i busom. Kako hoces. Meni je svejedno.

E pa ok onda .. poslacu ti postom pouzecem .. sutra ujutru saljem dobijas prekosutra ..

Koliko traje procedura oko narucivanja tj. za koliko dana stigne uplatnica?
Uplatnicu dobijate kada vam oni posalju odnosno kada popunite podatke i ja im prosledim .. to moze trajati od 7-10 dana da dobijete knjigu ..

Ja sam njihov distributer knjige ali za inostrano trziste i oni meni mesecno salju odredjeni broj knjiga ( 10 knjiga ) ali ja tako da ljudi ne bi cekali kada naruce onda posaljem te knjige i plate pouzecem znaci ako ujutru posaljem sutradan do 13.00h dobijate knjigu i placate pouzecem znaci postaru pri uzimanju ..

nixylive
17-06-2004, 01:18 PM
Ako posaljes sutra najverovatnije ce stizi u ponedeljak, a ako imam srece banuce mi postar i u subotu. Ma ok. Nije mnogo hitno.

STUDIOTON
17-06-2004, 02:39 PM
Ja saljem sa telegrafskom povratnicom tako da veoma brzo stize ..

Sutra ujutru cu poslati svima .. i Eon-u i Nikoli i Alenu ..

nixylive
17-06-2004, 03:48 PM
Ok.

Ma znam da brzo stize. Tako i ja saljem.

Eon
17-06-2004, 07:20 PM
Ja saljem sa telegrafskom povratnicom tako da veoma brzo stize ..

Sutra ujutru cu poslati svima .. i Eon-u i Nikoli i Alenu ..

aleaaaa aleaaa aleaaa leeee

ubija :D

STUDIOTON
17-06-2004, 07:22 PM
aleaaaa aleaaa aleaaa leeee

ubija

:wink: :wink: :wink:

nixylive
18-06-2004, 11:09 AM
Ivane al ti nabacih posao sa knjigom za Cubase :wink:

Svega ovoga ne bi bilo da je Pera otisao pravo u policiju :D

STUDIOTON
18-06-2004, 11:40 AM
Sad sam napunio dzepove pa malo da odmorim 8)

Da popijemo u to ime :drink: :wink:

nixylive
18-06-2004, 12:06 PM
Viva la biznis :wink:

Eon
23-06-2004, 05:07 PM
Stigla mi je knjiga u NS.

Placeno je 900 dinara sa svim dodatnim placanjima (disanje vazduha itd.) :)

Jedva cekam da je dobijem u ruke :)

STUDIOTON
23-06-2004, 07:37 PM
Stigla mi je knjiga u NS.

Placeno je 900 dinara sa svim dodatnim placanjima (disanje vazduha itd.) :)

Jedva cekam da je dobijem u ruke :)

Kako bre 900 dinara kada treba da bude 820 dinara>? 720 knjiga i 100 dinara postarina ..

nixylive
23-06-2004, 09:07 PM
Ja sam platio ukupno 864 dinara.

Ivane taj dodatak od par desetina dinara je zbog placanja one telegramske uputnice. Placa se 30 dinara plus 3% od vrednosti posiljke. To je ok i uvek je tako. Mada meni ne odgovara sto posta pored svega dere ljude. Tako su i mene u pocetku pitali pa ja na kraj zatrazio obavestenje od poste da znam sta da kazem ljudima kad me pitaju zasto je skuplje za 50 ili vise dinara.

STUDIOTON
23-06-2004, 09:28 PM
Da,da .. pa mene je ova posiljka do vas kostala postarina ukupno 150 dinara po poslatom paketu znaci 30 dinara vise nego sto sam stavio a oni jos naplacuju i to .. vidis nisam znao to .. :evil:

nixylive
23-06-2004, 10:04 PM
Da znas. Kod mene pise 142.60. Ma samo kradu ne bi li sto vise uzeli. Plus sto naplacuju one doplatne marke za izgradnju hrama Svetog Save. Oparise se pored ovih nagradnih igara. Ko zna koliko su namlatili pare.

Eon
24-06-2004, 12:01 AM
pa to sam i rekao, disanje vazduha :)

nixylive
24-06-2004, 11:21 AM
:lol:

idekius
26-09-2004, 04:05 AM
Sa Kombibovoh sajta... Ovaj ko je ovo pisao mora da je nekim rodbinskim odnosima sa Eonom...

Cubase SX za Windows i Macintosh

Nau?ite Cubase na brz i jednostavan na?in! Ovaj vizuelni vodi? koristi slike umesto op?irnih obja?njenja. Morate brzo da nau?ite Cubase? ? poku?ajte sa vizuelnim vodi?em!

Poseduje jednostavan, vizuelni pristup u?enju Cubasea, koriste?i slike koje Vas vode kroz softver i pokazuju Vam ?ta da radite. Funkcioni?e kao knjiga sa uputstvima ? pogledate ono ?to Vam je potrebno i odmah po?injete sa radom. Nema preduga?kih odeljaka ? koncizni, jasni komentari obja?njavaju ono ?to je potrebno da znate.

Osnovno o autoru:

Thad Brown je multiinstrumentalista, pisac, DJ i zvu?ni tehni?ar sa vi?e od decenije profesionalnog iskustva u muzi?kom poslu. Pisao je o softveru, kompjuterima i zvuku kao vi?i sardnik ?asopisa Home Recording. Thad je bio predava? u Centru za prou?avanje tehnologije muzike na univerzitetu Yale, a radio je i sa vode?im softverskim kompanijama kao ?to su Prosoniq, Native Instruments i Yellow Tools. Danas radi na muzi?koj saradnji i smi?lja nove na?ine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera. Ako ?elite da ?ujete neke samplove, posetite Internet adresu www.thadbrown.com.

Nocni
26-09-2004, 05:23 AM
Ima li neka knjizica za nuendo?

idekius
26-09-2004, 07:55 AM
Ima li neka knjizica za nuendo?

Knizica za Nuendo je ista kao i knjizica za Cubase. Hocu da kazem, programi su skoro identicni...

Eon
26-09-2004, 09:43 AM
Sa Kombibovoh sajta... Ovaj ko je ovo pisao mora da je nekim rodbinskim odnosima sa Eonom...

Nau?ite Cubase na brz i jednostavan na?in! Ovaj vizuelni vodi? koristi slike umesto op?irnih obja?njenja. Morate brzo da nau?ite Cubase? ? poku?ajte sa vizuelnim vodi?em!

Poseduje jednostavan, vizuelni pristup u?enju Cubasea, koriste?i slike koje Vas vode kroz softver i pokazuju Vam ?ta da radite. Funkcioni?e kao knjiga sa uputstvima ? pogledate ono ?to Vam je potrebno i odmah po?injete sa radom. Nema preduga?kih odeljaka ? koncizni, jasni komentari obja?njavaju ono ?to je potrebno da znate.

Osnovno o autoru:

Thad Brown je multiinstrumentalista, pisac, DJ i zvu?ni tehni?ar sa vi?e od decenije profesionalnog iskustva u muzi?kom poslu. Pisao je o softveru, kompjuterima i zvuku kao vi?i sardnik ?asopisa Home Recording. Thad je bio predava? u Centru za prou?avanje tehnologije muzike na univerzitetu Yale, a radio je i sa vode?im softverskim kompanijama kao ?to su Prosoniq, Native Instruments i Yellow Tools. Danas radi na muzi?koj saradnji i smi?lja nove na?ine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera. Ako ?elite da ?ujete neke samplove, posetite Internet adresu www.thadbrown.com.

To je odlicna knjiga, ne znam jesi li je nabavio ali ti je preporucujem, inace dobijam % od ukupne prodaje :wink: . Kada bi sa ovog foruma bar pola ljudi imalo ovu knjigu bilo bi i upola manje ponavljajucih pitanja

nixylive
26-09-2004, 09:48 AM
Odlicno. Pa ja imam ovu knjigu. Kupio od ivana :wink: Ima stvarno korisnih stvarcica. Bar ja kao pocetnik to mogu da kazem jer mi dosta pomaze slikovno objasnjenje nekih stvari bez onog predugackog tekstualnog opisa.

Ovo je dobro "smi?lja nove na?ine mrcvarenja samplova, modulacije filtera i maltretiranja vokodera" - verovatno slobodan prevod prevodioca :lol:

Pedja
26-09-2004, 12:16 PM

Osnovno o autoru:

Ja takodje imam ovu knjigu i mogu da kazem da je odlicna......vredi je imati :wink: