Log in

View Full Version : Sting koncert

STUDIOTON
31-05-2004, 06:14 AM
Hoce li neko ici na ovaj koncert u Budimpestu?
-Zao mi je sto sam sprecen da idem (bio sam na onom zadnjem pre 5-6 godina) ali bilo bi lepo da neko ode i prenese utiske ..

P.S. Necete valjda propustiti najbolji koncert na svetu!?

Eon
31-05-2004, 08:00 AM
auuuuu tesko je ovo i procitati a kamoli propustiti. Pa kada je? I kako nabaviti viszu za Hungary???

puRe
31-05-2004, 10:49 AM
I kako nabaviti viszu za Hungary???

lako!

kVu
31-05-2004, 11:26 AM
Nije bas tako lako sada posto je Majarska clanica EU. Treba shengen viza, cini mi se..

Hteo sam ja ici na taj koncert al' kasno sam saznao :(

puRe
31-05-2004, 12:19 PM
pa ne znam...evo ja je imam do februara 2005...koliko se secam lako sam dobio...

STUDIOTON
31-05-2004, 06:51 PM
Koncert je cini mi se ili 5. ili 6 .juna ..

Moze se otici i mislim da nije kasno .. Moj prijatelj Oggy ide a kako je sa vizom i sl.moracu da se raspitam i to jos koliko veceras pa cu vam reci sve detalje pa da nekoga posaljemo u Pestu na koncert ..

dacko
31-05-2004, 09:21 PM
Ja idem. Koncert je inace free na nekom trgu, vodafon ili tako neki njihov mobilni operater casti grad svake godine sa ovakvom nekakvom manifestacijom.
Inace viza se dobija odma, momentalno, barem u subotici. Tj. barem sam je ja tako dobio pre 2-3 meseca... :roll:

dacko
31-05-2004, 09:21 PM
Ja idem. Koncert je inace free na nekom trgu, vodafon ili tako neki njihov mobilni operater casti grad svake godine sa ovakvom nekakvom manifestacijom.
Inace viza se dobija odma, momentalno, barem u subotici. Tj. barem sam je ja tako dobio pre 2-3 meseca... :roll:

zmaj
31-05-2004, 10:03 PM
free
Ah,volim ovu rec vise od svega :twisted:

X-Dreamer
01-06-2004, 01:01 AM
Madjari i Evropa....
Nekad smo mjenjali farmerke za njihov sir i kajmak i vajkrem a ljudi sad odose u europu.Eeeeee,sto nam je ovo trebalo.

STUDIOTON
01-06-2004, 08:47 AM

Aj napisi kako je bilo kada se vratis ..

Eon
01-06-2004, 08:54 AM
I kako nabaviti viszu za Hungary???

lako!

aj postavi visu na stream pa da je skinemo :lol:

STUDIOTON
08-06-2004, 06:53 AM
E prijatelji , zavrsi se jos jedan spektakl .. Kako sam obavesten od prijatelja bilo je pravo ludilo .. kao predgrupa je
svirala Suzan Vega .. Molim one koji su bili da kazu svoje utiske ili cak uploaduju neku slicicu da vidimo i atmosferu ..

dacko
08-06-2004, 01:22 PM
Stvarno je bilo strava. Ja sam, moram da se pohvalim, bio na 50m od Stinga, sto je stvarno bilo jako dobro, s obzirom da su do bine bila zauzeta sva mesta za VIP. :evil:
Elem... Interesantan je bio za cuti Budapest Jazz Orchestra, koji je bio prva predgrupa, a pevali su njihovi "Idoli"... posle toga Suzane Vega... mislim.. :) sta da kazem... Ok. Ko voli country balade... :wink:
Sting... Hmmm... Koncert je poceo sa matricom balade (mislim da se zove when we dance)... tada su oni izlazili na binu, masa se palila i to..
:D ... i onda od jednom bum.... Krece Sacred Love, i to ona trance dance verzija, sa sve lupovima. Haos...
Heh... sad ... da nisam bio na probi (jos oko 15h), bio bi sokiran... ali posto sam vec cuo Sacred Love na probi, i kako su otpriasili preko matrice... huh...
Eh da.. bio je neki novi bubnjar... Razbio je tip... Sve u svemu odlican koncert.. Posebno mi se svidja sto nije bilo onog foliranja, kao sto je bilo kod svih ostalih... Menjanja 50 gitara u toku 5 pesama i takve stvari.
Sting svira jednu bass gitaru sve vreme, i to neku staru izlizanu... :lol: Isto kao i Dominick Miler, koji svira stradzu i to nekog starog izlizanog...
Elem... Prilazem dve slike sa probe i dve slike sa koncerta... i nisu bas nesto... ali vidi se ono sta treba.. 8)

http://revolt.suonline.net/sting/