PDA

View Full Version : Cubase SX/Nuendo 2.2

puRe
14-05-2004, 07:54 PM
Izasao novi update...donosi 2 nova instrumenta (Waldorf) i jedan efekat (filter)...

ftp://ftp.pinnaclesys.com/Steinberg/download/Downloads_PC/Cubase_SX/Cubase_SX_220/

puRe
14-05-2004, 07:55 PM
naravno, tu je i nuendo...

ftp://ftp.pinnaclesys.com/Steinberg/download/Downloads_PC/Nuendo/

SandRob
14-05-2004, 09:16 PM
jesi instalira?

SandRob
14-05-2004, 09:27 PM
jeb'li hi novi devicesi. sto ne popravu sve bugove i sranja :evil:

puRe
14-05-2004, 09:49 PM
jesi instalira?

nisam...

a sto se tice bugova...bas sam gledao listu...hvala bogu nema nista sto mi utice na rad...nije toliko tragicno ali kvantite istih je katastrofalan...

SandRob
14-05-2004, 11:32 PM
evo, ja san ga instalira.
radi. :roll:

puRe
14-05-2004, 11:53 PM

jesi li probao te nove sintove...vrede li ista?

SandRob
15-05-2004, 07:53 AM
nisan jos. neman sad vrimena. samo san vidi kako izgledaju. :roll:

idvi
16-05-2004, 08:41 PM

Meni na pola puta stane i tra?i nekakav CD SX2.Da pomozi koji mu je vrag.
dali je netko skinuo Nuendo update ima 33MB?? A Cubase 15?!! :oops: :idea: :?:

puRe
16-05-2004, 09:32 PM

Meni na pola puta stane i tra?i nekakav CD SX2.Da pomozi koji mu je vrag.
dali je netko skinuo Nuendo update ima 33MB?? A Cubase 15?!! :oops: :idea: :?:

to ti trazi zbog tih 18MB koji mu se nalaze na CDu...to su ti banke za te nove VSTove (poceli su rad na njima kada je izasao SX te su ubacili te banke na originalni CD)...samo mu ubacis CD i radice (pod uslovom da imas ISO verziju SX-a)...

kod Nuenda ti nije potreban CD...

dvuckovic
23-05-2004, 11:40 PM
Pretpostavljam da je potreban dongle emulator za Nuendo? Radi li stari, ili treba neki noviji?

SandRob
24-05-2004, 08:40 AM
za verziju nuenda od h2o ne treba nista. :roll:
samo pichi next, next...

zmaj
24-05-2004, 04:11 PM
Ja imam h2o verziju nuenda 2.01 koja radi perfektno.U par navrata sam probao da update-ujem (probao sam sve update verzije koje je steinberg izdao),ali ne radi kako treba.Probao sam sve moguce krekove i emulatore ali nista.Isto je i Cubase-om.Instalirao sam i iso verziju Cubase-a,pa odradio onaj Puretov emu,ali neista.Kada kazem ne radi nije da ne radi bukvalno.Sve radi,osim sto mi prozdire CPU.Sa ovom verzijom 2.01 nesto "trosi" recimo 50% cpu-a,a sa verzijama 2.1,2.2 cpu skace na 80%. :roll:

puRe
24-05-2004, 04:38 PM
Ja imam h2o verziju nuenda 2.01 koja radi perfektno.U par navrata sam probao da update-ujem (probao sam sve update verzije koje je steinberg izdao),ali ne radi kako treba.Probao sam sve moguce krekove i emulatore ali nista.Isto je i Cubase-om.Instalirao sam i iso verziju Cubase-a,pa odradio onaj Puretov emu,ali neista.Kada kazem ne radi nije da ne radi bukvalno.Sve radi,osim sto mi prozdire CPU.Sa ovom verzijom 2.01 nesto "trosi" recimo 50% cpu-a,a sa verzijama 2.1,2.2 cpu skace na 80%. :roll:

cudno, nesto tebi tu ne valja...

ANTISHA
24-05-2004, 06:15 PM
Zgodan je oni embracer u novom SX-u, mogu se na? lipe podloge!!

SandRob
24-05-2004, 06:35 PM
:shock: 'podloga' nije ispravan termin!
kaze se 'PATOS' :lol: :lol: :lol:

dvuckovic
24-05-2004, 10:20 PM
samo pichi next, next...

sinoc sam probao, ali instalacije pukne kad krene da updatuje stein___.ttf. To je ustvari font za score u Nuendu, ali mi nije jasno zasto puca

Pedja
24-05-2004, 10:23 PM
:wink: :D :lol:

ANTISHA
25-05-2004, 08:19 AM
KA?E SE ?ILIM!

Ad Fines
25-05-2004, 11:18 AM
POD=PATOS :D (tesna koza;......."LEZI NA POTOS"........)
?ILIM se moze prevesti kao TEPIH, al ?ILIM je ?ILIM :wink:

ANTISHA
25-05-2004, 02:20 PM
POD=PATOS :D (tesna koza;......."LEZI NA POTOS"........)
?ILIM se moze prevesti kao TEPIH, al ?ILIM je ?ILIM :wink:

?ILIM,?ILIM!!! :lol: :lol:

Boskovic
28-05-2004, 02:14 AM
samo pichi next, next...

sinoc sam probao, ali instalacije pukne kad krene da updatuje stein___.ttf. To je ustvari font za score u Nuendu, ali mi nije jasno zasto puca

A Dejo vazda li ti puca Steinberg.... :D

SandRob
28-05-2004, 08:12 AM
samo pichi next, next...

ma, ti updatei ocekuju sve fileove od prve instalacije, ako si izbrisa neki nepotrebni dll i ttf, on se buni.
svejedno mislin da instalacija prodje, bez obzira sto imas ta upozorenja, samo je na kraju bitno, kad te pita hoces li sve rollat back, da reces 'jok, ma ka'ki' ;).

meni se buni na missing dll-ove, jer san ih pola izbrisa a vstplugin folder san pribaci na drugu particiju.
zato san sad originalni vstplugin folder arhivira i svaki put prije updatea ga raspakiran na originalno misto.

da ne trazis di je graska, najbolje ti je
1. sacuvat sve setinge u nuendu (preferences, key commands, colors, vst connections, def project(s)...)
2. backupirat nuendo aplications data folder
3. reinstalirat nuendo, od pocetka - update po update (mora ic ako nista ne prckas u medjuvremenu).
5. zamjenit nuendo aplication data folder da mu mozes vratit sve setinge

nakon instalacije ne brisi nikakve dokumente, a pluginove koje ne koristis samo disabliraj u nuendu i wavelabu, ili ih arhiviraj da ih imas spremne za slijedeci update.

idekius
30-05-2004, 12:59 AM
Hmmmm... Ja ne koristim Nintendo vec Cubase SX 2 (cisto iz nostalgije), ali nisam imao nikakve probleme sa instaliranjem update-a... Sve je proteklo reularno i shljaka super. Verzija koju koristim je ona ripovana varijanta koju mi je nabacio Purator i stvarno nema nikakvih problema. Dongle je takodje prilicno mator, onaj bez onih ruznih plavih baloncica.

puRe
04-06-2004, 11:25 AM
Izbacen novi update...linkovi na prvoj strani topica...