View Full Version : Problem za semplovima
Kad preslusavam u CDextract-u AKAI semplove ili neke druge zvuce odlicno, medjutim kad ih exportujem za Halion i poslije iz haliona sviram nije uredu. :oops:
Slucajno sam prvo iz CDExtracta prebacio AKAI semplove u GIGA format pa onda tu GIGU importovao u Halion i zvucalo je ok. :?:
Ima li ko kakvu ideju sta da radim?
mislim da Hallion ne cita bas AKAi semplove onako kako bi trebalo
A sta je najbolje rjesenje?
Ad Fines
13-05-2004, 02:08 PM
Probaj sa kontaktom :wink:
slazem se sa kontaktom :D
nixylive
14-05-2004, 06:43 AM
Cekaj malo. Jel su semplovi one gotove stvarcice sto samo obacujes u pesmu pa od njih pravis pesmu il sam ja nesto ovde pogresno shvatio. Zalutao sam u pogresnoj struci u zivotu :lol:
Sa cime je najbolje importovati semplove u GIGA formatu posto sam skontao da se najbolje ponasaji AKAI semplovi kad se exportuju u GIGA.
E sad da ne bih ponovo u Halionu importovao Giga pa pretvarao u Halion.........imali kakav Vst koji to odmah rijesava?
Ad Fines
14-05-2004, 08:55 AM
Ako sam dobo shvatio,ti tragas za nekim VSTi koji svira GIGA file direktno bez ikakvog konvertiranja?
Zaustavi traganje jer takav instrument odnosno soft sampler ne postoji.
Za Giga fileove postoji Giga Sampler i Giga studio,a svi ostali koji imaju opciju ubacivanja giga filea,moraju proci fazu konverta da "prilagode" sebi sample koji zelis svirati.
Ako sam dobo shvatio,ti tragas za nekim VSTi koji svira GIGA file direktno bez ikakvog konvertiranja?
Za Giga fileove postoji Giga Sampler i Giga studio,a svi ostali koji imaju opciju ubacivanja giga filea,moraju proci fazu konverta da "prilagode" sebi sample koji zelis svirati.
....logicno
Giga studio za giga semplove,probaj u kontaktu ali nesto nisam siguran
dacko
14-05-2004, 09:50 AM
Heh... mislim da ce se resenje uskoro pojaviti, a to ce biti gigasampler 3, koji ce imati ReWire, tj. vec ima. Ja sam probao neki GS3.0 alpha, koji se slupa kada treba da ucita gig. :) ... al neka.. verujem da ce do kraja biti ok.
Usput ako neko ovo nabavi, neka prijavi odma! ;)
Ko ceka taj i doceka! :wink:
Thanks
postojala je specijalna verzija RGCaudio sfz+ semplera (koji je inace samo za soundfontove) koja je citala Gigu bez konvertiranja...nazalost ta verzija se vise ne pravi (pravila se samo neko vreme i bila je beta ali je vrsila posao)...
Ad Fines
14-05-2004, 11:03 PM
Meni se trojka alpha ne rusi.Nekad dobro radi a nekad povecava latenciju.
Ja sto mi nekad svirao giga odradim u kontaktu!
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.