PDA

View Full Version : Pitanje za Purator-a ili svakog drugog ko ima digi 002

ridge
07-05-2004, 06:02 PM
Kolko sam skapirao radis na digi-ju 002 pa me zanima par informacija:

1.Ako radim sa bilo kojim drugim programom dal mogu da snimam, koristim njegove preampe, midi i sve funkcije sa racka? Pretpostavljam da bi trebalo da moze al kad sam zvao predstavnistvo kod nas rekli su mi da ne moze ???!! Mada pretpostavljam da se covek zbunio tj da je mislio na mixer i kontrole a ja sam pitao za rack varijantu(mada sam napomenuo sta me zanima)
2.Dal ima on svoj softverski mixer za input-e i output-e il je to moguce kontrolisati samo u programu u kom se radi?
3.Kakvi su mu preampi i kakav je ukupan dozivljaj raditi s njim.Jel si nasao neki bag ogranicenost i sl.
4.Dal za slusalice treba preamp il je ugradjen i dal slusalice hvataju ukupan monitoring il samo ono sto ulazi u karticu a ne i ono sto izlazi iz nje.

Ja inace imam onu deltu 1010 jos uvek i nisam se bas potpuno odlucio dal da je zamenim za digi al me je smorilo sto za nju moram da kupujem hiljadu dodataka a ovde mi je sve lepo integrisano dobijem i LE a u sustini mi izadje novcano na isto.

puRe
07-05-2004, 06:38 PM
1. preko Digidesign ASIO drivera imas sve funkcije racka...u mom slucaju (kod obicnog 002) imam sve funkcije osim kontrole...
2. nema...sve se radi u okviru sekvencera.
jedino imas setovanje gaina za prva 4 analogna ulaza na samom digiju kao i jacinu monitoring outputa i slusalica...
3. ja sam prezadovoljan, nemam zamerki...koristim sve digijeve ulaze (digitalne i analogne) i radi bez ikakvih problema
4. imas ugradjen izlaz za slusalice gde se cuje sve sto izlazi iz Digija (znaci ono sto ti iizlazi iz Nuenda)

Dean Milenkovic
16-03-2007, 03:10 AM
Ispravka: Asio drajveri su za Steinberg i vecinu ostalih softvera. Digidesign ima svoj poseban zvani DAE

Ni
16-03-2007, 06:15 AM
ispravka cega? decko je pitao za 'bilo koji drugi program'.

ako vec kopas 3 godine staru temu, makar je procitaj.

Oggy
16-03-2007, 09:03 AM
:rotfl: