Log in

View Full Version : Ponovo valja socno opsovati....

idekius
03-05-2004, 02:00 AM
E vala van sebe sam od tog vashljivog Creamvare!!!!
Dali su Volkzampler VST koji radi sa bilo kojom karticom, za CW korisnike je obezbedjen kljuc za promo verziju i sve je to vrlo lepo.
ALI :banghead: :taz: :!: :!: :!: Volkzampler nije dat za download vec se treba obratiti lokalnom distributeru za besplatan disk! I gde ja koj % da nadjem CW ditributera na sred SiCG???
@#^%*&@ li im sunce &^%$%#-vo! :taz: :banghead: :taz: :banghead:
http://www.planetz.com/forums/viewtopic.php?topic=4052&forum=1&11

ANITA
03-05-2004, 02:10 AM
Dragi moj, najdrazi vampiricu,
sredit cemo mi to, ne brini!

Nemoj toliko lupati s glavom o zid, mozda te zato boli zub! :D

Eon
03-05-2004, 08:45 AM
Narodni sampler ti ne treba a jos manje VST verzija bar nama ovde u

SCGBIHCROMKSLO :D

tako da se ne sekiraj

SandRob
03-05-2004, 08:59 AM
sto ce tebi velikemu rokeru paulu rogersu narodni sempler? :roll:

taj sempler je isti ko sts, samo sto je u vst-u. jedina prednost narodnega semeplera, po meni, je sto ima program pool koji omogucava brzinsko trazenje zvukova.
medjutim, program pool ima i sts koji ne trosi procesor, a ja ionako neznan di cu ispraznut pustu pulsarovu energiju. mozda ga posaljen u teretanu ;)

Eon
03-05-2004, 09:01 AM
saljni ga ovamo :roll: :wink: samo ga dobro vezi da se moze vratiti

idekius
03-05-2004, 09:46 AM
Narodno-Seoski u VST sempler me je zainteresovao zato sto ne ne zauzima nista od DSP-a, a skoro je isti kao STS-3000.

SandRob
03-05-2004, 09:51 AM
da razumin. sve ovisi o nacinu rada. ti imas visak cpu-a a ja dsp-a.

medjutim, narodnjak ima puno nedostataka u odnosu na kontakta. cak mislin da je narodnjak najlosiji vst sempler na trzistu. jedino taj program pool, ali nesto slicno ima i novi sample tank.

ne vidin neki razlog da se pored odlicnih vst samplera koristi narodnjak?!
nemas neke specijalne banke u sts formatu?

Eon
03-05-2004, 09:53 AM
Narodno-Seoski u VST sempler me je zainteresovao zato sto ne ne zauzima nista od DSP-a, a skoro je isti kao STS-3000.

deki ne zamajavaj se sa osecanjima....i mene vuce ali nedam se :)

puRe
03-05-2004, 09:54 AM
E vala van sebe sam od tog vashljivog Creamvare!!!!
Dali su Volkzampler VST koji radi sa bilo kojom karticom, za CW korisnike je obezbedjen kljuc za promo verziju i sve je to vrlo lepo.
ALI :banghead: :taz: :!: :!: :!: Volkzampler nije dat za download vec se treba obratiti lokalnom distributeru za besplatan disk! I gde ja koj % da nadjem CW ditributera na sred SiCG???
@#^%*&@ li im sunce &^%$%#-vo! :taz: :banghead: :taz: :banghead:
http://www.planetz.com/forums/viewtopic.php?topic=4052&forum=1&11

sto ne zoves artist...mozda imaju :D

idekius
03-05-2004, 09:59 AM
Ma samo sam hteo da ga probam...

SandRob
03-05-2004, 10:10 AM
pa imas demo. sve ti je isto samo sto demo nema program pool.

idekius
03-05-2004, 10:44 AM
Moracu da odem kod nekog dobrog psihijatra i ispricam mu sve sto me muci. Jedino, taj lekar bi morao da prilicno vlada izrazima koje mi koristimo :roll:

Mislim da bih 'ladno dobio sledece dijagnoze:
-Teska Muziko-depresija :zzz:
-CW-Frustracija
-Manijakalna DSP-manija sa poremecajem licnosti
-Plug-Intenzija
-Softsynthtitis u poodmaklom stadijumu

Ali ja nebih bio ja kada nebih znao lek i sta ce mi lekar prepisati :idea:

Mach Five 3 x dnevno pre jela :idea:

Hallo....deda mraze :!: :wave2:

Anonymous
03-05-2004, 12:16 PM
Gde da ti posaljem narodnjaka ?
I nije on skoro isti kao STS3000 nego skroz na skroz, ko jaje jajetu
samo sto mu grafika ima drugu boju (govno ili proliv) i nije on najlosiji sampler na trzistu, ustvari uopste nije tako los. Treba ga samo malo procackati. Radi to kako valja. Drugo nijedan sampler ne uvodi AKAI samplove i programe tako sigurno i bez greske. Decki hajmo se malo uozbiljiti !

puRe
03-05-2004, 12:18 PM
Mach Five 3 x dnevno pre jela :idea:

Hallo....deda mraze :!: :wave2:

psssssssst...samo sacekaj dok uflekaju lek...

idekius
03-05-2004, 12:33 PM
samo sto mu grafika ima drugu boju (govno ili proliv) i nije on najlosiji sampler na trzistu, ustvari uopste nije tako los. Treba ga samo malo procackati. Radi to kako valja. Drugo nijedan sampler ne uvodi AKAI samplove i programe tako sigurno i bez greske. Decki hajmo se malo uozbiljiti !

Jel' imas VST verziju??? XTC imam i ja, ali VST nemam...

Anonymous
03-05-2004, 12:38 PM
O njoj i pricamo ako se ne varam. Imam ga od samog izlaska, dakle kod mene je vec sedi starac, fali mi samo more. Uh...je... al sam ovo lepo rekao.

idekius
03-05-2004, 12:39 PM
Koliko je to veliko? Ako je veliko, neznam kako da to izvedemo...

Anonymous
03-05-2004, 12:45 PM
Oko 11MB.

idekius
03-05-2004, 12:51 PM
Oko 11MB.

Jel ti nije tesko da to vin rarom splitujes na fajlove od po dva megabajta i da mi posaljes na mail u tri ture, ili, sto bi bilo jednostavnije, da pitamo ko ovde ima prostora da uploadujes to negde, pa da skinem sa net-a.
Mnogo ti hvala u svakom slucaju...

alen
03-05-2004, 01:15 PM
Postoji c...... verzija koju je izdala jedna od c..... grupa.Ja ga imam,pa
da ne slazem mozda i vise od godinu dana.Velicine je 10.5Mb.Posalji
mi adresu na PM pa cu ti ga baciti na cd-u,da ne komplikujemo.

Anonymous
03-05-2004, 01:27 PM
Ma nije mi tesko, samo kazi gde treba da se to sunovrati i koliki mogu maksimalno da budu veliki fajlovi ?

puRe
03-05-2004, 03:10 PM
pa sad se setih da imam to cudo...dobio sam ga jos pre nego sto sam dosao na forum (sto znaci da je staro)

SandRob
03-05-2004, 03:21 PM

zanimljivo, a ja san bas kod sts semplera ima najvise problema kod importa akaia, dok su giga i kontakt bili bezgresni.
uglavnom je bio problem sa browserom. cak mi se sa ranijim verzijama pulsara dogadjalo da ovisno o projektu i ucitanima devicesima vidim ili nevidim akaieve programe u browseru.

a koji ti, tonalino, sad sample player koristis i kakve probleme imas sa importom akaia?

SandRob
03-05-2004, 03:27 PM
cekaj malo, ja iman activation key za Volksz?mpler. valjda je to full verzija. mislin da mi ga je cw pokloni kad san kupi drugi board.
ili je to samo light verzija? imate vi activation za Volksz?mpler?

Anonymous
03-05-2004, 04:12 PM
Mislim da taj Activation Key vazi samo za tvoj board. Koristim... sta ono koristim... a ja, nista ne koristim, mrzim AKAI CD-e, to je uglavnom sve matoro i neozbiljno uradjeno. Loopovi nikad ne valjaju, velocity zone su blesavo postavljene, sampling nikakav pa to onda sve treba popravljati. Nemam ni vremena ni zivaca za te zajebancije. Tu i tamo se nadje po koji dobar CD a njega uvodim Kontaktom ili ako radim na MACu onda sa MachFive i problema nemam.

idekius
03-05-2004, 04:28 PM
Imam activation key i ja. Imaju ga svi cw useri koji ga na njihovom sajtu zatraze na mail. Key je za promo verziju.

SandRob
03-05-2004, 05:21 PM
Mislim da taj Activation Key vazi samo za tvoj board. Koristim... sta ono koristim... a ja, nista ne koristim, mrzim AKAI CD-e, to je uglavnom sve matoro i neozbiljno uradjeno. Loopovi nikad ne valjaju, velocity zone su blesavo postavljene, sampling nikakav pa to onda sve treba popravljati. Nemam ni vremena ni zivaca za te zajebancije. Tu i tamo se nadje po koji dobar CD a njega uvodim Kontaktom ili ako radim na MACu onda sa MachFive i problema nemam.

ajde, ajde... malo sad pretjerujes. i ja san uglavnom nezadovoljan akaima, ali ima jako dobrih. loopovi su vecinom neupotrebljivi, ali i njih ima jako dobrih, narocito loopova pojedinacnih dry udaraljki.
po meni je prednost akaia sto mozes selektivno koristit i prebacit na hard samo ono sto ti treba. tako da ih generalno vise volin od instrumenata tipa trilogy, atmosphere, stylus, culture, plug sounds i sl. di moras na disk stavit ooogromnu bazu radi par dobrih sampleova.

naravno da necemo usporedjivat zivi instrument sa sampleom. :wink:

SandRob
03-05-2004, 05:24 PM
Imam activation key i ja. Imaju ga svi cw useri koji ga na njihovom sajtu zatraze na mail. Key je za promo verziju.

da, da... sjecam se. imas pravo.

Anonymous
03-05-2004, 06:52 PM
Ma ne preterujem, pa ti isto rece sto i ja. Tu i tamo ima dobrih CDa i to je sve. Drum Loopove uzimam uglavnom u Wav ili AIFF formatu koje u vecini slucajeva odsvira bubnjar sa kojim radim pa ih obradjujem sam jer ovi sa AKAIa su vec svi toliko izrabljeni da u svakoj novoj produkciji prepoznajem sa kojeg AKAI CDa su.

SandRob
04-05-2004, 08:16 AM
da, imas pravo. he, he :oops:

prije 10-tak dana san baci u smece oko 40 cd-a. samo su kupili prasinu.

jebiga, kad ti imas bubnjara. ja ga neman i nema mi druge nego da se igram sa sampleovima. :cry:

.... ali di god mogu, ako to produkcija zahtjeva, koristin zive instrumente i svirku :roll:

takodjer volin sam semplirat neke sekvnce iz pjesama i na njima se izivjavat :wink:

Eon
04-05-2004, 08:19 AM

ajde, ajde... malo sad pretjerujes. i ja san uglavnom nezadovoljan akaima, ali ima jako dobrih. loopovi su vecinom neupotrebljivi, ali i njih ima jako dobrih, narocito loopova pojedinacnih dry udaraljki.
po meni je prednost akaia sto mozes selektivno koristit i prebacit na hard samo ono sto ti treba. tako da ih generalno vise volin od instrumenata tipa trilogy, atmosphere, stylus, culture, plug sounds i sl. di moras na disk stavit ooogromnu bazu radi par dobrih sampleova.

naravno da necemo usporedjivat zivi instrument sa sampleom. :wink:

sandro nam se zaljubio....prica malo kontradiktorno :wink: usporedi pa ne...mislim da je stylus i trilogy za potpuno drugi pravac zamisljen,vise elektro, ali naravno da se moze raditi i u acoustic muzici...meni su oni neprikosnoveni

SandRob
04-05-2004, 08:26 AM
a jesi ih uspi automatizirat?

ma meni idu na zivce jer su glupo organizirani. bilo bio dobro da mozes zvukove selektivno stavit na disk, a ne da, svaki put kad ti treba zvuk, moras preslusavat 80% neupotrebljivih soundova.

Eon
04-05-2004, 08:30 AM
nazalost nisam ih automatizovao a i za to si u pravu iako mi nekada i to dobro dodje, jer nekada trazeci zeljeni zvuk naletim na neki potpuno drugaciji koji se bolje uklapa u citavu sliku