Log in

View Full Version : Zmaj - untitled - compo

puRe
11-04-2004, 07:44 PM
http://www.streamload.com/purator003/zmaj/compo_-_untitled_song_-_Zmaj.mp3

zmaj
12-04-2004, 11:46 AM
Hvala Pure :wink:
Zanima me vase misljenje :D
Inace ovo sam radio na nekim slusalicama(zvucnici su mi riknuli),tako da pretpostavljam da ce bas malo da tuce,ali... :? Sve u svemu koristio sam sve one semplove koje je Purator okacio za ono takmicenje i dodao sam jos Soprano sax,Rhodes i Bubanj.Pozdrav i 'ajde navalite s kritikama :wink:

Eon
13-04-2004, 11:20 PM
Evo mog:

Svidja mi se stvar kao stvar jaaakooo... :D
Ali...malo ti onaj synth upadajuci strci,malo ga iskompresuj i pocetak sa distorzijom ili driveom mi je nekako na silu...bolje samo da si taj lowcut ostavio bez drive-a...promena ritma je dobro dosla(pisem u hodu),zvukovi su primamljivi,opusteni...malo ti stvar iskace iz raspona..ne idi preko 17khz ako bas nije potrebno a tebi nije,ovaj sax je odlican samo si ga malo lepse trebao reverbisati,ma stvar boli glava,onaj skrec u poadini mi se ne svidja ali to je moj licni kont.,imas slobodnih mesta negde oko 15khz e tu si trebao hihatove da postavis a ne onako visoko ili bar da ubacis jos poneki na tim freq a one da ultra stisas

dobro je malo dorade i to je to

sorry na ovakvoj nabacanosti ali sam stvarno pisao monumentalno :)

Starter*
14-04-2004, 12:08 AM
I meni je stvar super totalno...svaka cast...tehnikalije za sada jos uvek prepustam drugima... :cry:

kVu
15-04-2004, 02:10 AM
lep rad... eon ti je napisao sve detalje... ja nemam nekih bitnih zamerki, a sto se tice same mjuze nisam kompetentan da je ocenjujem... ;)

Dino
18-04-2004, 02:13 PM
Veoma interesantno,volim ovakve stvari...

nixylive
23-06-2004, 11:29 AM
Ne radi onaj gore link. Ispravite ga pa da skinem stvar da cujem.