View Full Version : Producenti - domaci i strani
Arthur
01-04-2004, 03:53 AM
Ajd malo da se izjasnite po pitanju omiljenih producenata sto iz zemalja u kojima zivite, sto iz okoline, sto inostrane... cisto da se i neko ime cuje
Domaci: Djordje Petrovic, Vlado Georgiev, Djole Jankovic, Rambo Amadeus naravno :))))))))...
Strani: Hans Zimmer & Jay Rifkin, Basil Poledouris za simfonije, produkcija Depeche Mode-a, Sting, Robert Miles, Moby, Art Of Noise i sl...
Ad Fines
01-04-2004, 01:03 PM
Niksa Bratos,Miroslav Rus,Sven Dukic,jedan od novih koji se dobro probija;Zvonimir Domazet,Franjo Valentic,....ma ko bi ih sve svrstao i razvrstao jer iz svakog zanra muzike svaki daje nesto!
Stranih se necu doticat jedino spomenut ekipu koja je radila zadnjeg Olivera i ekipu koja radi Erossa!
Zar ih nije radila ista ekipa?
idekius
01-04-2004, 06:10 PM
Sandro, Jardran, Pedja, Purator, Diviner, AvaX, Anita, kVu, Eon, Mogli, Rumski,.....
diviner
01-04-2004, 08:39 PM
Kus' bolje producente ? :roll: :lol:
Sandro, Jardran, Pedja, Purator, Diviner, AvaX, Anita, kVu, Eon, Mogli, Rumski,.....
...i idekius kao pocasni
idekius
03-04-2004, 02:31 AM
...i idekius kao pocasni
Mislis Idekius kao veliki mag produkcije??? :twisted: :idea:
Salim se... produkcija je prilicno rastegljiv pojam i ono sto se jednom svidj, drugome se ne svidja. Ja licno volim prilicno suvu produkciju...
a morao si Anitu ispred mene da stavis :roll: :wink:
ANTISHA
03-04-2004, 09:44 AM
Ja sam jedan od najskromnijih ovdje i moram re?i da volim samo sebe. :rotfl:
...i idekius kao pocasni
Salim se... produkcija je prilicno rastegljiv pojam i ono sto se jednom svidj, drugome se ne svidja. Ja licno volim prilicno suvu produkciju...
trebao bi da cujes moj (jucerasnji) probni miks koncerta Bistrika u Sava Centru...okupano u reverbu (koji je inace bio lepi hardverski PCM91 ;) ).
SandRob
03-04-2004, 10:54 AM
...i idekius kao pocasni
trebao bi da cujes moj (jucerasnji) probni miks koncerta Bistrika u Sava Centru...okupano u reverbu (koji je inace bio lepi hardverski PCM91 ;) ).
ja san ima pcm91 i proda san ga :oops: jeb'ga, trebalo mi je solada, a i bi san ga lin palit. :oops: :oops:
strani: george martin
domaci: shot (samo je malo sramezljiv, pa nece nista pokazat na rumskemu?!)
btw: otkud meni ova titula dsp master? :?
ANITA
03-04-2004, 11:14 AM
Ma sto sad to znaci, zlocestoco jedna? :twisted: :wink:
ja san ima pcm91 i proda san ga :oops: jeb'ga, trebalo mi je solada, a i bi san ga lin palit. :oops: :oops:
.....
sramota...prodao si ga!!!!!
DSP master sam stavio svim Creamware frikovima (ako sam nekoga zaboravio recite...)
SandRob
03-04-2004, 11:23 AM
.....
sramota...prodao si ga!!!!!
DSP master sam stavio svim Creamware frikovima (ako sam nekoga zaboravio recite...)
ja nisan cw freak! :evil:
SandRob
03-04-2004, 12:29 PM
ma, digni mi oni logo od scope!? pliiiiz :roll:
Ma sto sad to znaci, zlocestoco jedna? :twisted: :wink:
poznato je da sam patrijarhalan pa reko kako zensko ispred musko :mrgreen: :wink:
@pure
dicim se ovim titulisanjem :wink:
presvega
03-04-2004, 10:02 PM
Rob Brown & Sean Booth aka ae.
Hm, naravno, najveci Ceda cvorak.
idekius
03-04-2004, 10:34 PM
Mmmmm... Ako bi samo ovo "DSP master" moglo crvenim slovima :da:
ne moze :P
idekius
03-04-2004, 11:50 PM
ne moze :P :evil: :evil: :evil:
producenti: William Orbit, Paul van Dyk, BT
@idekius
stavi avatar yode i pravi si master
idekius
04-04-2004, 02:08 AM
@idekius
Ako cemo vec da se vredjamo, ti stavi avtar Dahrt Wadera i pravi si SLAVE :evil: :lol:
domaci: shot (samo je malo sramezljiv, pa nece nista pokazat na rumskemu?!)
Hihi! Fala!
Pa i ja sam neki faktor!
Hihi! Bizarno!
@idekius
Ako cemo vec da se vredjamo, ti stavi avtar Dahrt Wadera i pravi si SLAVE :evil: :lol:
hehe Force is on the Dark Side :D mali,brzi dlakavi Yodo :roll: :lol:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.