View Full Version : jos jedno pitanje o delti 1010
ridge
28-03-2004, 10:22 AM
Zanima me dal se i vama box greje?Kao i dali neko ima AMD-a i kako mu radi delta s njim i ako imate neku preporuku koja bi konfiguracija bila dobra za rad s istom?
Digital Cave
28-03-2004, 03:12 PM
1. AMD Barton 2500 + Delta 1010 = :) :D :lol:
2. Grejanje normalno.
Zanima me dal se i vama box greje?Kao i dali neko ima AMD-a i kako mu radi delta s njim i ako imate neku preporuku koja bi konfiguracija bila dobra za rad s istom?
ako ti se greje ne bi trebalo da je u redu jer se i moj SB grejao do ludila pa je na kraju riknuo...nemoj da te ovo plasi ali bolje proveri negde napone u kartici
Goran
28-03-2004, 11:20 PM
Box se grije veoma malo ali ako si ga postavio izmedju dva uredjaja ili u nekom veoma uskom prostoru zna dobro da se zagrije jer su mu prakticno one resetkice za ventilaciju zatvorene. Zbog toga nemas sto da brines jer imam druga kome se taj box grije bas zato sto ga drzi izmedju i tako mu radi evo vise od dvije godine bez ikakvih problema! :wink:
Box se grije veoma malo ali ako si ga postavio izmedju dva uredjaja ili u nekom veoma uskom prostoru zna dobro da se zagrije jer su mu prakticno one resetkice za ventilaciju zatvorene. Zbog toga nemas sto da brines jer imam druga kome se taj box grije bas zato sto ga drzi izmedju i tako mu radi evo vise od dvije godine bez ikakvih problema! :wink:
Otvori kuciste i malo razmakni kablove i sve gluposti koje prepunjuju prostor unutar kucista...malo ga spremi...kablove smotaj koliko mozes naravno a kartice sam ja inace u PIII rasporedjivao tako sto sam onu najbitniju stavio najnize jer je tamo temperatura najmanja i onda prema gore
Goran
30-03-2004, 12:22 AM
Nisam mislio na PCI kartu koja ide u kuciste nego na externi dio u kojem su konvertori.....on je napravljen za rack ali bi trebalo ostaviti po 1U prostora ispod i iznad cisto da bi "imao vazduha"...........valjda je i on mislio na externi box...... :?
heh malo sam pobrkao loncice :oops:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.