View Full Version : stara analogija!
dlukace
16-03-2004, 11:31 PM
cao svima! evo odustao sam od iona jer mislim da je nord i ms2000 dovoljan,ali sam dobio zanimljive ponude u obliku starih analognjaka-?ta mislite o ovima
1.roland jx10
2.jx3p
juno 106
4.pulse+
5.sh09
Goran
17-03-2004, 12:32 AM
JX10 je dupli JX8P a prakticno naslednik JX3P-a. Juno 106 je debeo i konkretan ali mu filteri nisu toliko "ostri" koliko na NordLead-u, naravno ne u negativnom smislu nego vise kao karakteristika. Toliko od mene! :wink:
moja preporuka je Juno ili Pulse (ako je to onaj Waldorf Pulse)
dlukace
19-03-2004, 11:37 PM
da,mislim na waldorf pulse+.za?to si mi konkretno rekao za pulsa ili juno 106 a ne za jx10? nije li jx10 "ja?a" ma?ina od juno-a? jednom davno sam kod nekog tipa ?uo pulsa i stvarno mi se svidio sound-debeo je-ali postoji fora ,a ta je da pulse ima nevjerojatno jake audio izlaze pa se zato ?ini debelim i masnim sintom.da li ?to zna? o tome...usput koji bi mi jo? sint preporu?io za stvaranje elektronike?
da,mislim na waldorf pulse+.za?to si mi konkretno rekao za pulsa ili juno 106 a ne za jx10? nije li jx10 "ja?a" ma?ina od juno-a? jednom davno sam kod nekog tipa ?uo pulsa i stvarno mi se svidio sound-debeo je-ali postoji fora ,a ta je da pulse ima nevjerojatno jake audio izlaze pa se zato ?ini debelim i masnim sintom.da li ?to zna? o tome...usput koji bi mi jo? sint preporu?io za stvaranje elektronike?
hmmmmm...moja greska onda....
zavisi kakav ti sint treba......pogledaj recimo Macbeth M3X...odlicna kopija Mooga u racku ili jos bolje pogledaj nesto od Studio Electronics
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.