View Full Version : Pozelite dobrodoslicu Creamwareovcu...
...tj. meni posto sam kupio Lunu 2 EX i spremam se da zapocnem avanturu instalacije flekovanog SFP-a...
Takodje, veliko hvala Idekiusu koji mi je dosta pomogao oko ovoga...utisci slede ;)
hohohohohohoooooooooooooo
Deda Mraze ne skreci sa staze nego sviraj na luni da ti se zivot upotpuni :D
SandRob
12-12-2003, 02:36 PM
ma pusti flekovanje za sad. podji u cw shop i skini njihove demo synthove.
lipo jedan po jedan jer imas fore uru vrimena sa svakim,a vrijeme pocnje tec o momenta downloadanja.
nisan siguran, ali mislin da ako ne zatvaras projekt sa ucitanim demo synthom, on ti radi sve do zatvaranja projekta.
dakle, norma bi ti mogla bit 1 device po danu!? :roll:
ovo Sandro kazes zbog cega...da isproba sve device ili..???
andrija
12-12-2003, 02:42 PM
ma pusti flekovanje za sad. podji u cw shop i skini njihove demo synthove.
lipo jedan po jedan jer imas fore uru vrimena sa svakim,a vrijeme pocnje tec o momenta downloadanja.
nisan siguran, ali mislin da ako ne zatvaras projekt sa ucitanim demo synthom, on ti radi sve do zatvaranja projekta.
dakle, norma bi ti mogla bit 1 device po danu!? :roll:
isprobaj zargsynthove! super su, ali nazalost i traze puno dsp-power tako da 3 dsps nisu nista za ambient; to je sta nevolim kod creamware da bi radio/svirao one dobri synths treba mi najmanje 15 dsps a to su oko 2500 evro a za te pare imam bas virusa ili nordlead! :D
http://www.zargmusic.com/
SandRob
12-12-2003, 02:45 PM
pa mislim da mu demoi nece radit sa flakom, a steta ih je ne provat.
naime, vecina tih devicesa ionako ne radi sa flekom.
andrija
12-12-2003, 03:13 PM
pa mislim da mu demoi nece radit sa flakom, a steta ih je ne provat.
naime, vecina tih devicesa ionako ne radi sa flekom.
a kakva je to flekovana verzija? :wave2:
isprobaj zargsynthove! super su, ali nazalost i traze puno dsp-power tako da 3 dsps nisu nista za ambient; to je sta nevolim kod creamware da bi radio/svirao one dobri synths treba mi najmanje 15 dsps a to su oko 2500 evro a za te pare imam bas virusa ili nordlead! :D
Zargovi su ujedno i jedan od razloga sto sam uzeo Lunu...a i imam Nord Lead ;)
@sandro
Svi standardni sintovi (ukljucujuci i Zarga i ostale 3rd party devices) rade sa flekovanom platformom.
FLEK = KREK
SandRob
12-12-2003, 04:25 PM
da, zargovi rade.
rade li:
minimax,
modular III,
Prodyssey,
Sequential Circuits? Pro-One
B-2003
Six-String
synchrotron
flexor?
andrija
12-12-2003, 10:42 PM
ako radi pro one onda instaliracu i ja onu flekanu versiju! :D
SandRob
12-12-2003, 11:20 PM
ako radi pro one onda instaliracu i ja onu flekanu versiju! :D
ako nisi kupova nista od cw devicesa, onda instaliraj fleku bez razmisljanja... ali tek nakon sto se izivis na demoima ;)
btw: kad bi ja instalira fleku, nista od stvari koje san kupi mi nebi radilo :? a spicka san na cw devicese oko 2000? :oops:
andrija
13-12-2003, 10:36 PM
nisam nista kupuvao samo ambient! 2000? ti to previse money imas :D ???
da, zargovi rade.
rade li:
minimax,
modular III,
Prodyssey,
B-2003
Six-String
synchrotron
flexor?
SynchroTron, Sixstring radi (mislim da i Mod3)...ovo ostalo je naknadno izlazilo tako da ne radi, ali to pretpostavljam da ni ti nemas (samo demoe)... :wave:
SandRob
13-12-2003, 11:14 PM
da, zargovi rade.
rade li:
minimax,
modular III,
Prodyssey,
B-2003
Six-String
synchrotron
flexor?
SynchroTron, Sixstring radi (mislim da i Mod3)...ovo ostalo je naknadno izlazilo tako da ne radi, ali to pretpostavljam da ni ti nemas (samo demoe)... :wave:
iman modular, sinchrotron, sb404, poison i arpegiator.
to san svojevremeno kupi, jer mi je zvucalo skroz drukcije od svega sto san do tad cuo.
inace bas nisan neki ljubitelj synthova i ne razumin se bas puno, pa san vise kupova efekte. kupi san i sts3000 i jedan recording mixer koji vise ne koristim, jer san promini koncepciju rada.
optimaster i vinco san proda kad san uze uad, a uz pomenute sintove, jos su mi ostali: masterverb pro, psyq, transcient designer (unikatni dinamcki efekat) i graphic eq. iman jos onaj paket efekata koji se dobije sa pulsarom (to se sa lunom ne dobije, ali radi sa flekom).
sad se sve mislin bili to sve proda, ali mi je zal. transcient designer sigurno nebi prodava, a zal mi je i ovo ostalo.
jedino bi sts3000 sigurno proda.
andrija
14-12-2003, 11:51 AM
@purator
probao si zargsynthove??? pro one i minimax ne rade/nema ih:-(...
@purator
Da, Zargovi rade ali za sada nista od MiniMax-a i ProOne-a posto ih nema u paketu sa ostalim sintovima (zato sto su oni iz 3.1a platforme)...
Pedja
15-12-2003, 11:35 AM
Niko nista da pozeli Puratoru :)
Evo ja da ti pozelim da mnoogoo, mnoogooo muzike napravis na njoj i da uzivas u toj muzici :wink:
Niko nista da pozeli Puratoru :)
Evo ja da ti pozelim da mnoogoo, mnoogooo muzike napravis na njoj i da uzivas u toj muzici :wink:
Hvala, hvala! :D
Svi me odmah napadaju zbog flekovane platforme ;)
idekius
15-12-2003, 01:11 PM
Ja te ne napadam... Ja podrzavam flekovanu platformu jer znam sta sve donosi... Da si to placao izaslo bi sacuvaj boze skupo...
kako niko nista pa procitajte drugi post...moja improvizovana pesmica :roll:
kako niko nista pa procitajte drugi post...moja improvizovana pesmica :roll:
Dobro, dobro...ti si otpevao dobrodoslicu :wave:
andrija
17-12-2003, 07:11 PM
@purator
Da, Zargovi rade ali za sada nista od MiniMax-a i ProOne-a posto ih nema u paketu sa ostalim sintovima (zato sto su oni iz 3.1a platforme)...
i kako zvuce? ja imam samo ambient;
:pepsi:
Pedja
18-12-2003, 11:19 PM
Aaaaa evo i jos jednog novog clana Creamware druzine :) Ja danas kupih Lunu II i krecem odmah sa "istrazivanjem" mogucnosti iste. Boskovic i ja smo zajedno bili u kupovini u Artistu i doticnu smo jedva docekali da cujemo kako zvuci. Sad sam je prikacio na moj racunar i avantura krece :D
Srecni i zadovoljni Creamwareovac :lol:
moje velike cestitke :lol:
Ovime se dokazuje da Cw ne samo da je najzastupljenija kartica na forumu nego cak i najdelotvornija kartica od vjekova vjekova pa navishe :roll:
Pedja
18-12-2003, 11:52 PM
Sad jos i Boskovica da privolimo da nam se pridruzi :wink:
idekius
19-12-2003, 12:16 AM
Klap, klap, klap....
Ovih zadnjih petnast dana se nesto cudno desava, najbolje je da to nazovemo "polumesec creamware-a" :D
Pedja
19-12-2003, 12:38 PM
Lunarni period :lol:
SandRob
19-12-2003, 01:59 PM
bravo, pedja. cestitan :)
vidit ces koliko ce ti samo koristit side chain kompresori za izradu radijskih jingleova 8)
Pedja
19-12-2003, 09:47 PM
Hvala za cestitke :wink: Poceo sam sa "istrazivanjem" i uzivanjem :)
ANITA
23-12-2003, 11:22 PM
Pozdrav deckima,
evo i mene u CreamWare teamu. Moja luna je danas stigla, a ja cu sad krenuti malo istrazivati..... Jos nisam stigla, cijeli dan je prosao... :cry:
Ako ima tko kakve osnovne naznake kako da sve to podesim (Giga STudio, Cubase SX).... da se krace mucim dok skuzim.... onda slobodno sve ispisite! Jer ja bi sto prije krenula u akciju naravno. Govorim o parametrima s kojima uvijek zaje...... stvar.
I naravno svima zelim sretan Bozic! Lijepo se zabavite i odmorite i ne pretjerujte s kolacima!
Ja pijuckam Baileys sa sojinim mlijekom.... mmm, jel tko probao? Izvrsno je. :D
Pozdrav svima...
Anita
SandRob
23-12-2003, 11:43 PM
evo ti ode (http://www.radio-korcula.hr/purgatorio/giga.pro) jedan jednostavni giga projektic, da shvatis kako stvar funkcionira.
dakle, u sx-u mozes aktivirat 4 busa (a i ne moras), a sa gigom ces dobit 12 stereo izlaza. naravno da sve to mozes minjat po potrebi.
obrati paznju na aux sekciju od sm1632 mixera. u prvom aux returnu ti je insertiran jedan reverb. duplim klikom na prozorcic ce ti se otvorit, a desnin klikom (isto na prozorcic) ga mozes removeirat ili ucitat neki drugi efekt. signal u njega saljes priko aux senda - to znas. :roll:
pitaj sto ti nije jasno :wink:
sojino mliko kazes? 8) a sto je to Baileys? :oops:
idekius
24-12-2003, 09:20 AM
@purator
Zarg Synthsi rade 1000%
andrija
24-12-2003, 09:57 AM
postoji li flekovana versija od pro-one i minimax? :D
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.