View Full Version : new mix...
andrija
06-12-2003, 11:28 PM
evo opet mene :D
jos jedan liveset za svi ljubitelja dubminimalhouse, ali nema ih toliko puno ovde :( ...
www.andrija-music.com
ili
http://www.andrija-music.com/tizian051203.mp3
andrija
odlican mix...tvoj pretpostavljam???
Sve je kao ista stvar...ovo rezem na CD pa na autoput i uzivancija :wink:
andrija
07-12-2003, 12:26 PM
hi eon,
da to je set recorded u jeden club gde sam djed ovaj petak ovde u minhenu, vecine stvari su od jan jelinek i deep chord ima one track from me, sve mixano sa traktor :)
onda nice vozna :D
Boskovic
22-12-2003, 03:55 AM
Andrija, kako miksash na Traktoru? Koristish li neki spoljni MIDI kontroler ili sve preko tastature i misha?
S'obzirom da si koliko mi se cini jedini DJ na forumu zashto ne bi napisao koji post kao uvod u tehniku miksanja za nas ostale..
X-Dreamer
22-12-2003, 12:51 PM
Ja se isto bavim sa mixanjem,sto na Traktoru sto na mixerpultu sa 2 cd-a.
Probao sam da povezem mixer sa traktorom,ali da budem iskren i nije neko odusevljenje.Dosta sam se zamajavao sa mojim MC-505 grooveboxom i probao nekako da ga povezem sa traktorom 2.5,ali ima tu nekih caka sa routingom koje ne mogu bash da skontam.Posto mi je 505-ca najprikladnija radi raznih kontrolera i mixera sa kojima bih vjerovatno imao malo bolju i savrseniju kontrolu nad Traktorom koji i nije bas neki softver da bi se nabadao na misha i tipke.Koliko sam cuo na traktorovom forumu NI se mozda sprema da izbaci hardverski mixer za traktor,kao sto je to vec uradio Hercules(www.hercules.com)DJ console.Bilo kako bilo mislim da to i nece biti neka od jeftinijih varijanti ali usvakom slucaju ce biti jedan od izuma u korist svim DJ freakovima,jer Traktor je bash dobar softver koji je meni jako drag.
andrija
25-12-2003, 11:07 AM
hi,
momentalno traktora controliram sa tastaturom i mousa; imao sam kentona control freak ali prodao sam; sad cu opet neki midi-controller kupiti; vazno je imato neku karticu sa 2 audio-outs; ja za to sam kupio echo indigo dj-karticu; na jedan kanal izlazi audio-signal a na onaj drugi headphones i slusas onaj drugi deck! mislim da ako neko hoce profesionalno da mixa bez tu soluziju ne moze; vazno je prehearing; traktor za mene je super; kobinacija traktor i turntables u clubu i nema bolje od toga :D; ima puno poznate djs koji rade vec sa traktorom ili final scratch, na primer richie hawtin itd...
tutorial stize kasnije :D
X-Dreamer
25-12-2003, 03:32 PM
Tu se naravno u potpunosti slazem sa tobom da je u posljednje vrjeme sve vise dj-a koji su poceli da koriste Traktor kao main mixer.Ali me malo nervira to sa mishom i tastaturom,mislim da bi neki mixer sa usb-om ili cak sa midijem bio neka prava solucija za potpunu kontrolu nad Traktorom.Ali za sad mogu samo da se nadam da ce NI napraviti tako nesto i da nece puno kostati.
diviner
26-12-2003, 12:31 AM
Vec odavno imas razne rekvizite za Traktor...i midi kontrolere, i final scratch (turntable emulation) !
www.nativeinstruments.de
X-Dreamer
26-12-2003, 08:00 PM
www.hercules.com (dj console).Prvenstveno sam mislio na nesto takvo.Recimo ako bi to mogli da naprave u NI bila bi prava stvar.Diviner ako nisi bio na ovom linku probaj da pogledas pa ces da vidis na sta mislim. :?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.