View Full Version : nVidia ASIO
idekius
27-11-2003, 08:27 PM
He,he,he!!! Kakvo otkrice! Za ostale ploce neznam (treba probati ali verovatno je ista stvar sa svim nForce2 plocama)... ma ne mogu da verujem... elem... Abit NF7S ima ASIO podrsku na integrisanoj zvucnoj kartici i to izgleda da radi bolje nego SB Live. Nemojte da saljete po mene kola hitne pomoci, stvarno je izgleda tako. Znaaaamm sta mislite, mislite isto sto i ja o integrisanim zvucnim karticama, ali ovo cudo radi izgleda sasvim pristojno. Malo pre mi je javio drug koji nije kreten po tom pitanju. U Cubase Device Setup jednostavno izaberete nVidia ASIO i sve bi trebalo da bude O.K. Tip se kune da mu to radi bolje nego Live i KX!
Sad zurim, traze me neki ljudi sa belim kapama na glavi i nude mi jednu lepu kosulju... :lol: :lol: :lol:
diviner
27-11-2003, 09:11 PM
Da...ja sam vec nacuo takvo sto...medjutim cisto sumnjam da je to pravo rjesenje, jer sam poredio svoj SBLive i zvuk sa ploce...nije to to :roll: !!!
idekius
27-11-2003, 10:26 PM
Da...ja sam vec nacuo takvo sto...medjutim cisto sumnjam da je to pravo rjesenje, jer sam poredio svoj SBLive i zvuk sa ploce...nije to to :roll: !!!
Ma volim takve zakrpice vise nego da mi covek da neznam kakvu opremu :D Disablovao sam Lunu i instalirao zvucnu sa ploce! Radi na 48 KHz i na 2 ms latencije!!! Imam posla sutra pa sam morao da vratim na staro, ali bitno je da schljaka. :D
diviner
28-11-2003, 09:35 AM
Ma slazem se sa tobom u potpunosti...jedna funkcija vrlo vrijedna pomena (posebno zato sto dolazi potpuno besplatno) je svakako dobrodosla...sto se tice same razlike u zvuku, probacu uskoro direktno uporediti i SBLive i Soundstorm pa dati svoje skromno subjektivno misljenje o istoj (vec sam dao svojevrstan prerelease u gornjem postu, ali ajde :roll: ,....ovaj put ce to biti ozbiljnije) !
Dobar je to fazon ali kvarice ti uzitak kvaliteta zvuka Lune...ako ti to ne smeta onda ok ali verujem da ce ti smetati....
idekius
29-11-2003, 09:16 AM
Dobar je to fazon ali kvarice ti uzitak kvaliteta zvuka Lune...ako ti to ne smeta onda ok ali verujem da ce ti smetati....
Mislis Luna ce da mi kvari zvuk ovog chuda tehnologije? Shalim se...
Ovo je aktivirano samo privremeno da vidimo kako radi.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.