PDA

View Full Version : potrebni nuendo pdf. ovi (getting started i ostalo)

SumAnuT
27-11-2003, 03:04 PM
poshto imam crackovanu verziju nuenda nemam pdf.ove ... a nikada pre nisam radio u nemu ili cubaseu ... pa mi mnogo fale ... na netu sam ih trazhio nisam uspeo da ih nadjem ... da li bi neko mogao da uchini neshto da se ti fajlovi nadju kod mene na hardu? ... mozhe link na netu ... ako nema na netu mail ... bilo kako samo da ih prochitam ..,

hvala unapred ...

i jedno pitanje ... vidim da svi hvale nuendo ... a poshto ne znam da raadim ni u nuendu ni u cubaseu ... a video sam da je cubase samo za muziku ... a nuendo i za video produkciju ... pitam se ima li u nuendu nekih ne potrebnih stvari ... i da li bi bio bolje da uchim cubase?

Eon
27-11-2003, 03:25 PM
ustvari ima "nepotrebnih" stvari ali nepotrebne su onoliko koliko ti imas zahtevnosti za te stvari...znaci to sto je "nepotrebno" zanemari jer ne gubis nista samo dobijas...hmmm da li je to stvarno nepotrebno :wink:

SandRob
27-11-2003, 04:50 PM
i jedno pitanje ... vidim da svi hvale nuendo ... a poshto ne znam da raadim ni u nuendu ni u cubaseu ... a video sam da je cubase samo za muziku ... a nuendo i za video produkciju ... pitam se ima li u nuendu nekih ne potrebnih stvari ... i da li bi bio bolje da uchim cubase?

na koji cubase mislis? sx ili vst32?
ja bi ti uvik preporuci vst32 ali nazalost steinberg ga vise ne razvija, tako da nemamo izbora. nuendo ili sx :)

Shot
28-11-2003, 10:01 AM
sad lupam na pamet... ali cini mi se da na steingergovom site-u ima za skinut PDF dokumentacije za svaki njihov software. Sjecam se da sam tamo nesto kopao pa sam vidio da ima. Odi malo pa pregledaj na www.steinberg.net

Eon
28-11-2003, 11:17 AM
nema nema...ustvari pise da ima ali kada krenes da skidas onda nema...sema neresena 8)

puRe
06-12-2003, 06:45 PM
Imao sam nekih problema sa uploadom ali evo fajla...

http://www.streamload.com/purator003/nu_docs.rar

SandRob
06-12-2003, 07:26 PM
File(s) cannot be downloaded.

You cannot currently access these files. Contact the owner of these files for more information.

puRe
06-12-2003, 07:29 PM
File(s) cannot be downloaded.

You cannot currently access these files. Contact the owner of these files for more information.

ok, ok...znam za to...tek mi sutra vracaju download :roll:

SandRob
09-12-2003, 10:22 AM
poshto imam ******** verziju nuenda nemam pdf.ove ... a nikada pre nisam radio u nemu ili cubaseu ... pa mi mnogo fale ... na netu sam ih trazhio nisam uspeo da ih nadjem ... da li bi neko mogao da uchini neshto da se ti fajlovi nadju kod mene na hardu?

ono sto tebi treba naci ces:

Start/Programs/Steinberg Nuendo 2/Nuendo Help
odnosno
C:\Program Files\Steinberg\Nuendo 2\Help\Nuendo.chm

SumAnuT
09-12-2003, 11:05 PM
hvala puno puratore upravo skidam ... josh jednom hvala!