View Full Version : Promena glasa bez deformacije
Da li postoji neki plugin kojim bi svoj usnimljeni glas mogao da pretvorim u zenski ili glas starca, deteta? Sve vokatore i efekte koje sam koristio pitchuju glas ili ga deformisu, a meni treba nesto sto ce da promeni samo boju glasa. Ako neko zna da tako nesto postoji, zamolio bih ga da me navede na internet adresu gde bih mogao da downloadujem. Ako neko ima na prodaju takav plugin, neka mi se obrati takodje...
ne znam za efekat ali probaj sa eq-ovima da se zezas...imas beskonacno kombincija pa jedna je i ta koju trazis... 8)
idekius
25-11-2003, 05:57 PM
Pich shifter mozda?
Boskovic
25-11-2003, 07:59 PM
Postoje ti programi namjesni setovani za takve stvari (ja ih imam par samo to ko zna dje je). To ti je u biti pitchshift/formanti , timestrech, eq..samo shto su kod ovih programa uradjeni preseti.
Ne znam za plugin verziju nekog, sem ovih standalona.
da da sto rece Boskovic Timestrech je dobar i sa njime imas mocnu manipulaciju i naravno kombinuj sa pitchshifterom i eq-ima i eto ti ga :wink:
Pedja
25-11-2003, 10:40 PM
U Cubase-u imas obe funkcije i to radi odlicno.
Audio/Process/Time Stretch ili Audio/Process/Pitch Shift
Talpa
26-11-2003, 12:15 AM
probaj sa Ultravoice..nije nesto extra...ali mozes napraviti od zenskog muski ili da bude muski jako dubok : )
samo napominjem nije nesto extra
evgenije
26-11-2003, 05:42 AM
...Celemony Melodyne je verovatno ono sto trazis...
Boskovic
26-11-2003, 04:36 PM
Probaj
RBC Audio Voice Tweake Pro DX
Steinberg UltraVoice VST
Steinberg Voice Machine
Probaj
Steinberg UltraVoice VST
Steinberg Voice Machine
Evo i linkovi ka doticnim programima:
h**p://www.streamload.com/purator003/voice/
SandRob
29-11-2003, 07:24 PM
...Celemony Melodyne je verovatno ono sto trazis... bez deformacije 8)
Probaj
Steinberg UltraVoice VST
Steinberg Voice Machine sa deformacijom :roll:
Dakle, jedino sto dolazi u obzir, a to sam napomenuo vec na pocetku, je - bez deformacije. Melodyne imam, ali ne znam da ga koristim. Interesuje me da li je taj program neka vrsta pitch/times strechinga, ili i nesto drugo?
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.