Log in

View Full Version : Djeda Mraz

X-Dreamer
21-10-2003, 12:05 PM
Predpostavljam da vecina ima neku zelju sta bi zhelio da mu djeda mraz pokloni,e pa posto se vec polako blizhimo i tom danu zhelio bih neki struchan odgovor.Ako mi ikad uspije da nagovorim ZHENU da mi pokloni za novu godinu jednu od ovih dviju solucija shta bi ste vi odabrali.Terratec DMX6 FIRE VS M-AUDIO AUDIOPHILE USB.Poshto je ova zadnja navedena upravo na snizhenju,tako da nije neka velika razlika izmedu ove dvije kartice,mozda samo nekih 50 eura.

puRe
21-10-2003, 12:14 PM
Ja bi trazio od Deda Mraza da mi pokloni ovo drugo za laptop :D
A i ovaj Audiophile je bolji od Terrateca.

X-Dreamer
21-10-2003, 12:21 PM
Nekako su mi oskudni na M-Audiovoj stranici gdje chovjek i nema shta posebno da prochita o navedenoj karti.Dok na Terratecu su DMX-a toliko N******I da chovjek prosto dobije zhelju da im da pare.Nishta posebno nisam saznao o karakteristikama AUDIOPHILE USB.

kVu
21-10-2003, 12:29 PM
Ja bi ishao na Audiophila...

idekius
21-10-2003, 12:38 PM
Komplikovano pitanje, ali mislim da je Audiphile bolji. Ako se ne varam DMX je i nesto skuplji, avec za tu kintu bi trebalo da moze da se nadje delta 1010, a (ako je tacno to sto sam cuo) na delti 1010 je VanGogh snimao svoj album. Da ne gresimo dushu, nije ni terratec za potcenjivanje. Koliko znam da je na dva uparena ESW 88 Bajaga snimio album Zmaj od Nocaja koji sa produkcijske strane uopste ne zvuci lose. Doduse, remix za taj album je radjen na drugom mestu, ne znam da li bese remix radio Vlado Georgijev ili Srdjan iz Moby Dick. Ipak, da se ne rasplinjavam puno, u slucaju DMX ili Audiophile, izbor je Delta 1010.

Eon
21-10-2003, 01:04 PM
ma ja bi i jedno i drugo :lol:
ali kada bi mi zena rekla pa ne moze sto nije daleko od istine...odnosno verovatno ne moze i jedno i drugo onda bi izabrao deltu1010

MACI
22-10-2003, 07:09 AM
Pozdrav svima .
Volio bih da cujem Vase misljenje?
Posto je M-AUDIO AUDIOPHILE USB negdje oko 250$, kad vec poredimo TerraTec i M-Audio sta mislite o TerraTec PHASE 28 Multi I/O Recording Interface .
TerraTec PHASE 28 Multi I/O Recording Interface i M-AUDIO AUDIOPHILE USB su tu negdje sa cijenama,meni licno se vise svidja TerraTec.

Pozdrav

puRe
22-10-2003, 10:57 AM
Pozdrav svima .
Volio bih da cujem Vase misljenje?
Posto je M-AUDIO AUDIOPHILE USB negdje oko 250$, kad vec poredimo TerraTec i M-Audio sta mislite o TerraTec PHASE 28 Multi I/O Recording Interface .
TerraTec PHASE 28 Multi I/O Recording Interface i M-AUDIO AUDIOPHILE USB su tu negdje sa cijenama,meni licno se vise svidja TerraTec.

Pozdrav

Jeste, ovaj USB TerraTec deluje dobro ali generalno njihove kartice su poznate kako imaju razne probleme sa breakout boxovima i ponekad driverima.

Jadran
22-10-2003, 02:35 PM
Definitivno moj izbor bi bio delta. Imam ih tri dvije 1010 i jednu 1010LT Najpouzdanije karte sa kojim sam dosad radio.