PDA

View Full Version : Promocija

Jadran
19-10-2003, 08:08 PM
Evo nakon pritisaka nekih drugara sa foruma hostovao sam male djelove od tri pjesme koje sam uradio za jednog pjevaca ovdje u Chicagu. Pjesme su narodne a posto sam ja roker u dusi ja sam uradio arazmane na svoj nacin .Napomonjem da pjesme nisu zavrsene cekam Pjevaca da snimi vokale. Ali eto malo sam ih dotjerao barem da osjetite kako ja to radim.

Evo link: http://www2.streamload.com/jadran

Boskovic
20-10-2003, 03:18 AM
E pa nek je sa srecom!!!
Pa sramota je da se nishta ne chuje iz onakvog studija 8)

Eon
20-10-2003, 09:18 AM
mix 1,mix 2,mix 3....no comment....nije moj pravac ali produkcijski,aranzmaski nema greske

ko ovo svira...harmonike...gitare..bass...nisi valjda ti???

p.s. mozda fali glas :lol:

jos samo da vidim taj studio... :wink:

Jadran
20-10-2003, 02:36 PM
Harmonike su semplovi jedini zivi instrument su gitare sve sam ja odsvirao osim harmonika i solo instrumenata znaci basovi programiranje bubnja GND ili u prevodu patose itd. A ostalo je snimio moj drugar Cicko lokalni svirac.Aranzmani su moji produkcija isto tako a pjesme je donjeo pjevac.

Eon
20-10-2003, 02:40 PM
odlicno je nema sta dalje reci

Pedja
20-10-2003, 03:01 PM
Cista DESETKA :wink: Komentar je suvisan.
jos samo da vidim taj studio... :wink:
i ja bi voleo :)

Jadran
20-10-2003, 03:17 PM
www.studiojadran.com

Pedja
20-10-2003, 03:49 PM
Upss... :oops: . Kad je neko corav! Sve vreme mi stoji ova adresa pred ocima, a ja ne vidim. Moracu malo bolje da otvorim oci :shock: .
Studio je strava. Za njega takodje cista DESETKA :wink:

kVu
20-10-2003, 06:21 PM
Odlicno je, 9-ka ;) iz razloga sto mi je malo previse siljato i malo "tanko", no shvatam da je to verovatno sa namerom... Sve u svemu odlicno... mada ovakav stil muzike ne gotivim nikako...

c-ya!

puRe
20-10-2003, 07:34 PM
Ne slusam tu vrstu muzike ali je produkcijski stvarno odlicno uradjeno...

idekius
21-10-2003, 07:32 AM
Za moj ukus suvise, kako bih to rekao...orijentalnih lestvica :wink: , ali sa "zanatske strane" sto se tice produkcije i svirke, STRAVA! BRAVO!
P.S. Dobar ti je taj lokalni Cicko.

Jadran
21-10-2003, 02:30 PM
Pa ovo i jeste sa zanatske strane :wink: Vecina od vas radi ono sto voli ali vidjecete kad budete radili ono sto nevolite kao recimo ovaj projekat koji ja uopste ne mirisem (narodna folk) Sve bi mi drugo vise odgovaralo.

diviner
21-10-2003, 04:02 PM
......Evo nakon pritisaka nekih drugara sa foruma hostovao sam male djelove od tri pjesme koje sam uradio za jednog pjevaca ovdje u Chicagu...

Ma ko te je to pritisko, sa' cu mu glavu odvalit' :mrgreen: !

Nazalost , jos nisam cuo pjesmice, jer sam opet bio zauzet ovih dana ! Ostavicu komentare, kako za ove stvari, tako i za stvari ostalih umotvornika sa foruma (j*** me uzasno los download od 1 kb/s preko dana :cry: ) ....