View Full Version : ProTools LE 6.1
Goran
18-10-2003, 09:30 PM
Da li neko zna da li ovaj software moze da radi BEZ ProTools hardware-a (Digi 001 i 002)?
Nazalost, nemoguce je!
ProTools LE moze raditi samo sa odgovarajucim hardverskim sistemom (Mbox, Digi001 i Digi002).
Jedina verzija ProToolsa koja moze raditi beez odgovarajuceg Digidesignovog hardvera je ProTools Free ali koji je ogranicen na 8 kanala i Windows 98/ME operativne sisteme.
Jedina verzija ProToolsa koja moze raditi beez odgovarajuceg Digidesignovog hardvera je ProTools Free ali koji je ogranicen na 8 kanala i Windows 98/ME operativne sisteme.
Profesionalci :!: :!: :!:
Ad Fines
17-12-2003, 01:40 AM
Ima jos jedna verzija koja je limitirana na 32 kanala. ******verzija normalnog za pro toolsov hardw. Ako kome treba ........ Al problem je u tome sto ne radi pod NT Windowsima.
Ad Fines
18-01-2004, 10:48 PM
Mislio sam na free verziju jer postoji free verzija od 32 kanala al samo nesto ne radi sa MTC kad pokreces drugi seq. Al free ne radi ni upola kao bilo koja druga sa svojim hardw. Sto je i logicki.
1. Zanima me dal netko ima za ProToolse plug inova, pa da se razmjenimo ako moze. :D
2. Jos nesto, dal netko radi sa tim "stvarcicama". Volio bih razmjenit iskustva :)
3. Zasto mi se cini da mi oni cisce snimaju audio. Koristim Digi 001 za njih i isprobavao sam ga i u cubaseu. Nisam siguran dal je to psihicki cisce il je bas fizicki. :?
1. Zanima me dal netko ima za ProToolse plug inova, pa da se razmjenimo ako moze. :D
2. Jos nesto, dal netko radi sa tim "stvarcicama". Volio bih razmjenit iskustva :)
3. Zasto mi se cini da mi oni cisce snimaju audio. Koristim Digi 001 za njih i isprobavao sam ga i u cubaseu. Nisam siguran dal je to psihicki cisce il je bas fizicki. :?
1. Ima naravno (imam cak i za one skuplje ProToolse al' to vec ne znam ko ima)
2. Malo sam radio sa LE ali sam posle poceo da koristim Nuendo. Inace, imam i onaj VST-RTAS adapter (mozes sve VSTove da koristis u ProToolsu)
3. Moguce je da ne tripujes...zavisi koju si kartu pre imao ;)
Ad Fines
22-01-2004, 11:53 PM
Inace, imam i onaj VST-RTAS adapter (mozes sve VSTove da koristis u ProToolsu
Kako bi ga se ja mogao docepat :D . Dobro bi mi dosao. :P :oops:
Inace, imam i onaj VST-RTAS adapter (mozes sve VSTove da koristis u ProToolsu
Kako bi ga se ja mogao docepat :D . Dobro bi mi dosao. :P :oops:
Hehehe...ja ga platio :)
Ad Fines
24-01-2004, 12:40 AM
Razumio!!!
Kupit cu ga i ja. Mozda ne tako brzo al hocu jer mi treba.
Ad Fines
24-01-2004, 12:46 AM
Uglavnom koristim waves-e pa mi nije tako hitno al bi htio za pocetak samo radi probe a kasnije......ko zna!
Za vokale trenutno koristim lexiconPCM91 koji po mom ukusu jebeno dobro trese sa mogucnostima al je problem u tome sto nije moj nego sa posla pa ga moram brzo vracat kad ga uzmem. Kad poludim uzet cu tako nesto, to je sigurno.
Sto se ostalog tice gore spomenuti su tu i rade sa protoolsima bez greske.
Razumio!!!
Kupit cu ga i ja. Mozda ne tako brzo al hocu jer mi treba.
Ma nije bitno...poslacu ti flekovanu verziju. :wink:
Ad Fines
25-01-2004, 12:59 AM
Hvala ti!! Bilo bi mi drago! :P :wink:
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.