View Full Version : Dve kartice...
u jednom racunaru...cisto da imam recimo 16 izlaza
to bi mogle biti maudio i rme....sta velite na tu soluciju da li se isplati ili postoji neko cudo cudesno koje samo ima toliko Out-a
Jadran
06-10-2003, 02:16 AM
Imas motu 24 Kanala pogledaj na www.motu.com
Malo je poskupo a ja inace koristim dvije delte 1010 i imam 16 kanala radi bezprjekorno i jeftinija je varijanta.
http://www.motu.com/english/motuaudio/24IO/body.html
i znaci dve delte funkcionisu ok..a kako bi bilo sa dve razlicite kartice..mislim da je IRQ samo u pitanju da se ne poklapaju....
Ovaj motu mi izgleda kao interface ali ne i kartica jer u principu on je dodatak za neke druge motu sisteme ili vec neke obradjivace zvuka
Dok je ovo druga prica:
http://www.motu.com/english/motuaudio/828/overview.html
Koja je cena ovoj spravici???
Jadran
06-10-2003, 05:15 PM
Delta 1010 mozes staviti 4 komada u jedan comp bez ikakvih problema znaci 32 kanala.Ako u comp stavljas vise karti moraju biti iste ali prije toga provjeri kod proizvodjaca dali je moguce instalirati vise karti u jedan komp.Mada mislim da su svi prizvodjaci taj problem do sada rjesili. Ovaj motu 828 je Fire Wire Audio Interface znaci moras imati na kompu Fire Wire izlaz ako ne onda moras kupiti pci fire wire kartu.Inace bez problema mozes prikljuciti dva Motua 828 u komp. Cjena jednog je $749.00
A cjena jedne delte je 520$ Sto se tice tehnickih karakteristika obe su 24 bita i 96khz. Prije ovih delta 1010 koje imam imao sam dva motu i non stop su me zezale kako sad stoji stvar sa ovim novijim modelima nemam pojma .
P.S. Sa ova dva motu koje smo spomonjali oba su Fire Wire znaci netrebaju nikakvi dodaci to su sami za sebe audio interface oni nisu nikakvi dodaci bilo cemu.Znaci bilo koji od ovih mozes slobodno kupiti a vec ako ti se svidja motu ja ti preporucujem onda ovaj sa 24 kanala evo ti cjena:
http://www.8thstreet.com/product.asp?ProductCode=8524&Category=Audio_Interf aces
cjena kad saberes je ista ili dva motu po 8 kanala ili jedan od 24
Ali pazi kod kupovine moras kupiti 24i/o Core , ni slucajno da kupis
24i/o Expander jer expander je dodatak Core sistemu odnosno prosirenje na 48 kanala
a kakve si probleme imao na MOTU???
Jadran
06-10-2003, 06:16 PM
POSTO SAM IMAO DVIJE MOTU U KOMPU STALNO SU ZEZALE ODJEDNOM BEZ RAZLOGA SU DOLAZILE RAZNE PORUKA KAO NA PRIMJER DA NIJE NESTO EREDU SA DRUGOM KARTOM TE DRAJVER EROR TE PROBLEMI SA SINHRONIZACIJOM ITD kAD SAM IZVADIO JEDNU KARTU ONDA JE SVE UREDU. aLI TE NAPOMINJEM DA JE TO BILO PODAVNO STO NEZNACI DA JE SLUCAJ SADA ISTI. i TO SU BILI PROBLEMI SAMO KAD SU BILE DVIJE KARTE U KOMPU DO SADA JE TO RJESENO TAKO DA NETREBA DA BRINES AKO ZELIS DA STAVIS DVIJE MOTU U JEDAN KOMP.
hvala na obavestenju :wink:
Da li moze zajedno da se strpa u komp delta 4/10 i 10/10..ovo pitam jer mogu da uzmem 4/10 kroz 7 dana a 10/10 kasnije i kakva je uopste m audio sa latenciom slanja zvuka na analogne izlaze????
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.