Log in

View Full Version : Imperija i Haunted House (nixylive)

puRe
04-10-2003, 09:11 PM
http://www.streamload.com/purator003/nixylive/

Ocekujem obracanje autora...;)

SandRob
05-10-2003, 08:48 PM
odlicno uradjeno sve do mixa (ukjucujuci mix). 8)
mastering bi trebalo napravit ponovo... ili ga dovrsit :roll:

Eon
05-10-2003, 08:54 PM
Nixy....meni se ovo ne svidja ni mix ni master....previse je sve razvuceno....i nema visokih puno sve se krece do nekih 8KHZ a preko ti dinamika opada..ne znam zasto.mozda zvucnici ili monitori na kojima radis

Mozda sam previse kritican ali zelim tvoj reply

nixylive
23-10-2003, 03:32 AM
Samo dva komentara :o Nisam odavno bio na forumu, bio sam nesto zauzet. Evo me sad.

Ono sam radio u programu Magix Music maker 6.

Sto se mene tice, meni se ono svidja. U to vreme, a bogme ni sad, nemam pojma ni kako se podesava i da li treba da se tako radi to sa hercazom. Ja redjam semplove, pojacavam i utisavam po potrebi, ubacujem fx i na kraju ispadne to sto je ispalo. Inace za ove dve pesme se nisam nesto preterano trudio. Kad ponovo instaliram MMM prebacicu jednu pesmu u mp3 pa da vidite zasta sam se najvise trudio :D

Dotle, ajde nek jos neko prokomentarise ove dve pesmice.

Pozdrav.

idekius
23-10-2003, 03:38 AM
Mozda sam previse kritican ali zelim tvoj reply

Auuu... Eon postao vrlo zaguljen je odkada stavio avtar tamne strane je :lol:
Vec ga zamisljam kako je ovo izgovorio onim metalnim glasom i to na engleskom jeziku :lol: :lol: :lol:

Eon
23-10-2003, 10:08 AM
ne zaista ovo je moje licno misljenje mozda zvuci preterano opasno ali sam iskren jer sam ipak Luk-ov otac :wink:

Boskovic
23-10-2003, 02:22 PM
Ja redjam semplove, pojacavam i utisavam po potrebi, ubacujem fx i na kraju ispadne to sto je ispalo. Inace za ove dve pesme se nisam nesto preterano trudio. Kad ponovo instaliram MMM prebacicu jednu pesmu u mp3 pa da vidite zasta sam se najvise trudio :D

Ako radish u MMM, EJay i sl onda se ne broji.

idekius
23-10-2003, 02:30 PM
Sta je MMM i to drugo???

idekius
23-10-2003, 02:32 PM
ne zaista ovo je moje licno misljenje mozda zvuci preterano opasno ali sam iskren jer sam ipak Luk-ov otac :wink:
khhhhh...khhhh... I want your reply young Nixilive :D khhh...khhh...

puRe
23-10-2003, 06:08 PM
Pa vi ste svi poludeli...ovaj se istripovao da je Darth Vader i Yoda u isto vreme, a Eon da je Darth Vader... :roll:

:wink:

idekius
23-10-2003, 06:14 PM
Pa vi ste svi poludeli...ovaj se istripovao da je Darth Vader i Yoda u isto vreme, a Eon da je Darth Vader... :roll:

Ne... ja sam ipak samo Yoda i to sam postao kupovinom creamware kartice :) Doduse, razmisljao sam o ulozi Obi Van Kenobija, ali sam se ipak opredelio za Yodu zbog vizuelne slicnosti :D

puRe
23-10-2003, 06:15 PM
Doduse, razmisljao sam o ulozi Obi Van Kenobija, ali sam se ipak opredelio za Yodu zbog vizuelne slicnosti :D

:rotfl:

Pedja
23-10-2003, 06:29 PM
Doduse, razmisljao sam o ulozi Obi Van Kenobija, ali sam se ipak opredelio za Yodu zbog vizuelne slicnosti :D
:rotfl:

nixylive
23-10-2003, 06:55 PM
I tako je Nikola otvorio novi topic za misljenja o njegovoj muzici :D

Pa da, kao sto rece Boskovic, ovo i ne moze da se racuna u neko autorsko delo (ovo kazem ja) jer je pravljeno sa gotovim semplovima i sve to. Nego eto cisto, da vidite kako sam sve to uklopio. Ono herci i sl. nemam pojma ja to da podesavam. Ali naucicu.

Eon
23-10-2003, 08:12 PM

Ne ja sam na silu postao Dart...inace vise sam za dobru stranu sile :D