View Full Version : Korg pa1x Pro
E,pozdrav svima,
zanima me zna li neko nesto u vezi Korg-a Pa1x (kad ce se pojaviti koliko kosta standardna verzija a koliko pro).U Madjarskoj kazu da vec imaju Pro verziju i da kosta 2070 evra (sa HD-om i harmonajzerom),a onda negde na net-u vidim da se promocija ocekuje tek u Novembru i da ce kostati preko 3000 evra.
bilo bi lepo kada bi neko znao pravu informaciju,cao :?
diviner
21-09-2003, 05:16 PM
Siguran sam da bi ti na ovo pitanje Purator znao (barem priblizno) odgovoriti...Trenutno je u Engleskoj, na svojevrsnoj "turneji" oko razgledanja noviteta vezanih za hadrver i softver, pa ce se mozda javiti i u toku ovih par dana, mozda cak i sa lica mjesta ;)
Siguran sam da bi ti na ovo pitanje Purator znao (barem priblizno) odgovoriti...Trenutno je u Engleskoj, na svojevrsnoj "turneji" oko razgledanja noviteta vezanih za hadrver i softver, pa ce se mozda javiti i u toku ovih par dana, mozda cak i sa lica mjesta ;)
Evo vratih se...fora je sto se u svojoj turneji nisam prisao nijednom workstation synthu (Triton, Motif, Fantom, ostali Korgovi :) ) ali zato sam probao "ezoteriju" (Big Briar Etherwave Theremin, MiniMoog Voyager koji cu izgleda morati da kupim :D i Roland V-Synth)...ovo samo izdvajam sta me je odusevilo ;)
Takodje, video sam (i tuzno drzao u ruci :( ) MOTU MachFive (cudo od semplera vec spominjano na forumu koje kosta oko 280 funti).
Nazalost, nisam ga probao :oops:
Sto se tice pitanja, malo sam pogledao na netu:
Korg pa1X Pro nije u prodaji ali Retail cena je $4,300 sto ujedno i nije optimalna jer sam na sajtu Sweetwatera nasao isti synth za $3,500 (pretpostavljam da moze i jeftinije da se nadje).
Nazalost, na netu nigde nisam nasao informacije o standardnoj verziji.
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.