PDA

View Full Version : My only love (kVu)

puRe
18-09-2003, 07:38 PM
Evo linka:
http://www.streamload.com/purator003/kVu/
chekirajte pesmu, pa gore download.
Ponovo ocekujem obracanje autora ;)

kVu
18-09-2003, 08:06 PM
Nista... Stvar uradjena pre godinu dana, opet na brzinu. Zashiljena samo tako, bas se ne cuje, tj. cuje se nesto muljavo u pozadini. Al idejica nije losa, svima se svidela. Tj. hteo sam ja da je ubacim na svoj album, medjutim dobio sam neke druge poslice, pa sam je dao ortaku reperu. Vokal je lose usnimljen, sibilanti samo shishte. U principu, jedino sto mi se svidja je noga i kako sam odradio efekte...... :)

poz svima i ocekujem komentare...

Pedja
18-09-2003, 09:25 PM
Dobra je. Mogu li da je pustim u etar :) :?:

kVu
18-09-2003, 09:29 PM
Sta ti to znaci, prijatelju. Radi sta hoces... :twisted:

Pedja
18-09-2003, 09:35 PM
Mislio sam na radijski program.Lokalna radio stanica :)

Boskovic
18-09-2003, 10:06 PM
Uvod ove pjesme si mi josh davno poslao, ali tad je bass bio bash dobar. Shto si ga potisnuo? Ovako zvuci tanko, a najvishe je tu izgubio glas poshto tip pokushava da izvede onaj duboki reperski.
Ideja je super. Svidja mi se ovaj elektricni klavir i ona chinela na pocetku(odakle su?)Bash si ga zashiljio" .A i ovaj repuje u fazonu ET. Ustvari nekako me podsjeca i na Vanila Ice...
Trebao si je ostavit za sebe i sredit, jer je ideja dobra.

kVu
18-09-2003, 11:16 PM
Pustaj je slobodno (na radiju), mozda jednog dana odradim i svoju jazz-ersku verziju. Videcemo. Probacu da otvorim taj aranzman i snimimo vokale ponovo i da malo namestimo, no o-tom potom...

Ah da, nadolazeci ride je usnimljen... Sve ostalo su veshtaci, osim vokala naravno :) El. klavir je integrisan logic-ov EVP88, cuvena Rolandova MKII (valjda je Roland) :roll: :?: :?:

Vozdricj!

Eon
27-09-2003, 10:45 AM
Meni je ovo ala Fun Lovin Criminals

Super je fazon i ok je uradjeno tema isto ok kao i instrumenti...aranzman ABABABABABABAB....... :D

svaka cast

na cemu ti ono radis????

kVu
27-09-2003, 11:09 AM
na cemu ti ono radis????

PC 2.5 (ovo je radjeno na 800mhz), sektashki creamware :P, Sennheiser 5032P Black Fire ClosedMic for vocals, M-Audio Audio Buddy pretpojacalo (koje je meni super), waves defekti i sl...

Meni se licno mnogo svidelo kako sam snimio onaj zippo na pocetku, uduv pljuge i buktinju (koja se ne cuje u mix-u)...

ABABABABABA ??? To je dobro ili loshe? :D

Hvala na komplimentu, u svakom slucaju...

zdricjvo!

Eon
27-09-2003, 11:27 AM
dobro i fino izvedeno ali moze i bolje naravno...probaj da ubacis C

kVu
27-09-2003, 11:34 AM
Sve u zivotu treba probati... Ce da probamo... 10kz :D

Eon
27-09-2003, 11:39 AM
:D

Treba nego sta