View Full Version : Skromni prilog!
arados
11-07-2003, 03:20 AM
http://www.streamload.com/mihajlov/arados
Slusam!
I ucim!
SandRob
11-07-2003, 04:42 PM
cekaj malo. ko je ovo konponira? ko ovo piva? aranzman?
ma, sve mi je ludilo, samo mislin da je moglo bit bolje masterizirano i da su su se u aranzmanu mogli koristit "moderniji" zvukovi, narocito na bubnju, ali to je samo moj dojam inace mi je "kraj svita"!!!
Slazem se sa Sandrom po svim pitanjima koje je postavio...
Aranzman me je iznenadio kao vrlo kompetentan narocito uvod koji me je asocirao na jednu Trance stvar...Mogao bi od ovoga da bude dobar Trance.Bass na pocetku mi je tako lep i mio da sam loopovao pocetak i slusao jedno 10 minuta :D
Zanrovski nije moj fah ali uistinu ti kazem odlicno..Probaj da prodas ovo negde ima da upali.Odlicna je tema i zarazna je u melodicnom smislu.Tekst je takodje ok.
Produkcija hmmmmm......pa dosta je dobra ali ne i toliko kvalitetna koliko bi se moglo ocekivati u odnosu na aranzman.
Malo bi mogao eq glasa da pojacas u onim ssssssssss tonovima kako bi ih izbio ali i da smanjis negde na na oko 1250HZ.
Imaj u vidu da glas mora da bude najbolji a cini mi se mozda gresim da si ga zapostavio malkice.
Synth je odlican........e jos si mogao onaj pocetak negde da ponovis ali u konceptu B negde na sredini pesme kako bi dobio sasvim drugu oblast pa da je vratis ali ok je i ovako.
Svaka cast samo tako..u principu nema primedbi ovo u samo pozitivne sugestije :wink:
SandRob
11-07-2003, 11:13 PM
ma ovo je stvarcina koje se nebi posramili ni depeshe mode, talking heads ili david bowie u najbojin danima.
di si aradose?! javi se?! imas ode cili fan klub - cekamo na autograme :mrgreen:
arados
12-07-2003, 12:44 AM
Meni se osobno ne svidja.
Previse vokal istaknut, volio bih jacu
drum 'n' bass sekciju, ali, na kraju krajeva,
ovaj sto je pjevao zelio je to tako i tako je ispalo.
Ponavljam, nisam bas nesto zadovoljan.
Znam da to moze bolje, i to me kopka.
Uspio sam ga odgovoriti od onog narodnjackog echa (delaya),
na jedvite jade.
dr.Ru
12-07-2003, 11:50 AM
Ja bih ponovio sve sto je Eon ovog puta rekao..... ma, sve isto, preslikano.
Bravo Arados, iako ni meni nije ovo muzicki pravac koji slusam :!:
Boskovic
22-07-2003, 05:36 PM
Ljudi ja bih prvo uradio dvije stvari.
Skini vokal i uradi neki trance/dnb i umjesto "tupcs tupcs tupcs tuptup tupcs..." nabaci malo "broken beata" itd. itd. ....
A za vokal uradi "dvojku" i neka otpjeva veselije.
Original ove pjesme pjeva Merima Njegomir, ali mi se ni original ne svidja
X-Dreamer
11-08-2003, 10:13 PM
Definitivno ti trebaju "zenski" vokali, a aranzman ti ubija. :lol: :wink:
arados
13-08-2003, 12:50 AM
Original ove pjesme pjeva Merima Njegomir, ali mi se ni original ne svidja
Ne, original ove pjesme pjeva Hanka Paldum.
Da sam radio sebi pjesmu, radio bih je "sebi - po sebi".
Ovako, gledao sam "gdje mi lebac pada".
Pozdrav
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.