View Full Version : Everything
Kazu dobro je u zivotu imati iskustvo....
U ime ove recenice saljem jednu pesmu iz 2001(kraja).
Poslusajte je,zarazno je dobra (barem meni) :D.
Ime joj je Everything i zaista mi je odradila prekretnicu u mom produkcijskom zivotu 8)
Tu negde sam kupio i pulsar pa je sve vec dolazilo na svoje mesto.
Nije bas "PESMICICA" jer ima 9.25 MB ali mislim da se isplati malo pricekati...
Zato...navalite :D jer me bas zanimaju kritike...kojih verujem nece biti puno....UBEDITE ME DA GRESIM 8)
http://www.streamload.com/mihajlov/EON
dr.Ru
11-07-2003, 02:06 PM
I jeste prekretnica :!:
Dobar rad kompresora, sintovi na nivou. Da li je isti EQ na uvodu i kasnije? Sta si koristio za bas?
Ovo je dobro :!:
Ajd odgovori pa da se raspisem
SandRob
11-07-2003, 05:13 PM
evo slusam......... zvuci svjetski.... nije bas moj stil, ali mislin da bas ovako mora bit :)
mooooozda opet mrvicu preglasno?! mislim, ovako funkcionira 100%, ali radio... i to... neznam.
u biti, neman nekih bitnijih prigovora. moze na plocu bez problema.
bravo, eone :)
E da ova pesma je i mene iznenadila kada sam napravio par njih posle...jer sam se i sam zaprepastio lepim bassom i kickom koji se bukvalno provlaci kroz sve freq.
Nista na bassu sam odradio "picassa" kako sam ga ja nazvao jer stvarno graficki tako i izgleda.
Stavio sam 250hz low shelve(ako se ovako pise) na -5db i usred toga odradio notch 120 hz i na 100 hz pojacao db na +5db i dobio odlican zvuk koji se prostire fino i uklapa u kick.
Kick je takodje odradjen strasno.....naime......notchovao sam 400hz i oduzeo -3db 200-300hz ali sam dodao na 1khz 3db koja su me tako obradovala kada sam ih stavio(ni danas nisam zaboravio tu srecu kada sam cuo zvuk kicka)
Naravno kompresore sam odradio lepo 1.8:0 ratio,threshold -24db,attack0.1ms i release 7.0ms za kick a za bass ratio 2.0:!,thershold na -28db,attack sam malo otpustio na 0.9ms i release na 200ms.Eq je blago promenjen i zanemarivo zbog aranzmaskog koncepta i kolicine instrumenata,a to ti veoma zavidim na primecivanju :D.
U pravu si Sandro vezano za glasnocu ali........smanji sam :D
SandRob
11-07-2003, 11:08 PM
na ovon riceti bi ti pozavidi i stevo karapandja :)
jos samo fali 1 zlica vegete ;)
je, je... maharski je, nema sto! 8)
Dragan_skydsl
17-01-2004, 08:01 AM
wow ...
nije lose...
ma sta nije lose..... odlicno je....
samo pocetak Strasno lichi na Sasha-Expander :)
ja sam u sushtini ljubitelj dugih prelaza, tako da su mi ovi prelazi na sredini stvarno simpaticni... samo mi se ne svidja pocetak sam ulaz ritma na pocetku... pocinje nekako iznenada.... nema shta da ga uvede....
(1m:11s)- a vec sledeci prelaz je odlican....
inace stvarno zvuci svetski... a nije bas ni komercijala totalna...
inache ja sam Nekada davno u nekim zastarelim programima radio psy-trance... :mrgreen: ... bio je stvarno super ... nego tu nije imalo ni P od produkcije (PC486-ca 12MB-rama...a polovina samplova je bila 8-bita)...ali je za to vreme bilo super....
daklem svidja mi se ovaj fazon.... samo nastavi sa ovakvim stvarima...
danke schon 8)
Inace radjeno je dosta davno...tako da jeste sada malo oldschool ali ok dicim se i danas njome :da:
Dragan_skydsl
17-01-2004, 08:34 AM
oldschool ???
ma daj.... postoje samo dobre i lose stvari...... zanrovi i sve ostalo je sasvim nebitno.....
andrija
17-01-2004, 10:34 AM
danke schon 8)
Inace radjeno je dosta davno...tako da jeste sada malo oldschool ali ok dicim se i danas njome :da:
caos!
evo i ja sam sad cuo everything, jer si poslao ovo negjde?nije moji taste ali bas zvuci top! :D
ako je oldschool onda napravi 2004 rmx :D
X-Dreamer
17-01-2004, 09:43 PM
Evo upravo je slusham,po mom je ukusu poshto volim ovaj pravac u muzici.Podsjeca malo na neki stariji nostalgichni trance,shto u stvari i jeste.Skroz mi je cool ovaj synth,produkcijski 10-ka.Drago mi je da na forumu ima ljudi koji prave ovakve stvari.Za ostalo ocijenjivanje nisam bash kompetentan,tako da se ne bih vishe raspisivao.Bravo Eone,samo euforichno,pogotovo na 6:50 kad se ochekuje da mi udari u face.
X-Dreameru se SVIDA.
hvala hvala... :oops:
Jesam ovo nosio u Nemacku ali mi je upravo receno da jeste oldschool tako da bi trebao uraditi 2004 mix i cu samo da se skrasim sa novim racunarom...to mi je u akciji sada...inace stvar sam radio bas dosta dugo...nisam je zbrzao nego sam bas otegao i do 6 meseci rada...hvala na komplimentima i nadam se da cu po kupovini kompa nastaviti ovako
vBulletin® v3.8.12 by vBS, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.