dr.Ru
20-04-2003, 01:03 PM
Dobrodosli na novi forum. Nazvao sam ga Tutorijali jer treba da ostvari dva cilja:
Da animira autore i ohrabri ih da pisu/prevode strane tutorijale i privuce korisnike kako bi se upoznali sa osnovnim tehnikama rada na DAW sistemima. (DAW= Digital Audio Workstation Uveren sam da ce svako od nas biti u prilici da bude i autor, ali i korisnik.
Dakle, stvaramo bazu podataka na domacem jeziku koja ce vremenom postati poprilicno obimna i biti u opstoj upotrebi i svima nam koristiti.
[i]za autore tekstova:
1. Pisite na domacem jeziku ili prevedite strani tutorial na srpski.
2. Trudite se da u naslovu odredite nivo tutoriala, na primer:
[Pocetnici] Sta je to MIDI?
3. Pisite o svemu.... znate i sami: i za pocetnike i za napredne producente
za pocetak, forum ce biti otvoren za sve registrovane korisnike i moj rad ce uvek biti neprofitan. Sto se ostalih autora tice, voleo bih da i oni podele moje misljenje volontera zarad dobiti svih. Ukoliko zelite da svoj rad naplatite, mozemo i o tome razgovarati: Napominjem da su tehnicke mogucnosti foruma dovoljno velike da u svakom trenutku mogu staviti specijalne lozinke za autorske tekstove cije bi se citanje naplacivalo.
Licno, protiv toga sam..... ali, buduci autori, javite se da prodiskutujemo.
Pozdrav od administratora
Da animira autore i ohrabri ih da pisu/prevode strane tutorijale i privuce korisnike kako bi se upoznali sa osnovnim tehnikama rada na DAW sistemima. (DAW= Digital Audio Workstation Uveren sam da ce svako od nas biti u prilici da bude i autor, ali i korisnik.
Dakle, stvaramo bazu podataka na domacem jeziku koja ce vremenom postati poprilicno obimna i biti u opstoj upotrebi i svima nam koristiti.
[i]za autore tekstova:
1. Pisite na domacem jeziku ili prevedite strani tutorial na srpski.
2. Trudite se da u naslovu odredite nivo tutoriala, na primer:
[Pocetnici] Sta je to MIDI?
3. Pisite o svemu.... znate i sami: i za pocetnike i za napredne producente
za pocetak, forum ce biti otvoren za sve registrovane korisnike i moj rad ce uvek biti neprofitan. Sto se ostalih autora tice, voleo bih da i oni podele moje misljenje volontera zarad dobiti svih. Ukoliko zelite da svoj rad naplatite, mozemo i o tome razgovarati: Napominjem da su tehnicke mogucnosti foruma dovoljno velike da u svakom trenutku mogu staviti specijalne lozinke za autorske tekstove cije bi se citanje naplacivalo.
Licno, protiv toga sam..... ali, buduci autori, javite se da prodiskutujemo.
Pozdrav od administratora